Sorazmerno, nesorazmerno, who cares, vsak pes je tak kot je in prepričana sem, da ima vsak svojega ful rad!!! Za poživitev prilagam eno slikico DIRTY SANTA BRUNOTA, primerno temule času!
Tortica bo, verjetno kar kakšna dobra pasja konzerva, obložena s pasjimi piškotki! Darilo smo pa tudi kupili včeraj, a ga še nismo dali - pasje piškotke od Eukanube in PVC prašička, da ga bo nosil v gobčku!
Danes smo imeli spet vražjo noč - zdaj sem pa ziher, da na Brunota deluje Luna, ker je bilo prejšnji mesec isto....od enih ponoči naprej samo lajanje....Rezultat: sem zaspala v službo, če dobim še kakšen pozdravček iz policije po pošti, bom vedela, kdo je sokrivec! Petard se pa ne boji, ko kaj zaropota, prav jezno zalaufa tja in laja prav z jezo!
Glede kosti pa....včasih, ko pada dež in je živ dolgčas, grem k mesarju in kupim dve, tri goveji kosti, jih skuham in dam Brunotu. Mogoče ni v redu, ampak Bruno ima s tem tako veselje in delo celo popoldne; glede na to, da je pes, pa po mojem nima bit kaj narobe, če gloda kosti....Ker po tem nima nobenih prebavnih motenj ali karkoli drugega, bom to počela vsake toliko časa še naprej. Po mojem bolj kompliciramo, večje s.... je. Kako so pa včasih psi preživeli???!!!