Evo, tudi mi smo preziveli... in sedaj obujamo spomine na vso lepoto.
Cestitke se enkrat Bibi in Soni.. seveda pa tudi psarni lacrima negra in UV ter vsem ostalim.
Precohali smo vse zivo in nezivo... bunda je ze v pranju, ker ima markirna znamenja sline

Hvala vsem njufkom, ki so poskrbeli, da sem bila spet v "stilu" z vso slino..verjetno me ljudje ne spoznajo vec, ce ni kje kaksnega znamenja

Pa tudi jaz se nekako cudno pocutim brez pecatov... so moj vsakdan

Lepo je bilo ponovno precohati lepoticko Soco, spoznati Maja in lastnico, malo uniciti frizuro lepi Dolce ter obcudovati vso to lepoto na kupu.

Elf, lepe slikce..hvala. Jaz sem nekaj slikala ampak je znanstvena fantastika najti eno fotko, ki ni zamegljena

Mi je zal, da te nisem uspela osebno spoznati..zato lep pozdrav kar preko foruma.
Leonora... se ti opravicujem, ker sem tudi jaz zulila Bibo malo pred vstopom v ring in je sel ves tvoj trud v nic.. res oprosti
Bruno midve imava pa se en greh. Glede na to, da je bila na razstavi ravno obletnica najinega poznanstva ... sem ti dolzna se pjacko. Tam smo bile obe tako v elementu, da nekako ni bilo casa stopiti do sanka

Ceprav verjetno bo ta pjacka najhitreje prisla na vrsto, ce kupimo eno flaso (soka, da ne bo kdo narobe razumel

) in se spakiramo nekam skupaj na sprehod z pesjani

Ker za stvari, ki se dogajajo brez psov itak nikoli nimamo casa, a ne?