Neyka, ti imaš pa ja še možnost, da si dobiš sponzorja, pri tvojih letih in izgledu, ga boš pa že še dobila, za nas poročene je bolj problem, kar imamo, imamo.

Hecam se, da ne boš kaj zamerila, vem kaj si želela povedat, res škoda, da taki kot si ti nimajo pogojev za več njufijev, no pa ti si še mlada, vem, da si boš slej ko prej tudi to uredila, verjemi mi, sama sem bila na istem, da bi pesjak naredil, je bilo za mojo mamo, kot sedmo čudo, hrana za psa, kaki briketi, kar od kosila ostane, no pa takrat se jih itak še ni dobilo, zelo dobro te razumem, ampak moja želja je bila tako velika, da mi jo nihče ni mogel preprečiti, verjamem, da je tvoja tudi, velikokrat pa sem ti že rekla, da se lahko obrneš name, z veseljem ti bom pomagala pri izpolnitvi tvojih želja, če boš le želela in bo v moji moči.
No naši copatkov ne nosijo, malo preveč parov bi jih bilo, sem pa slišala, da ljudje mažejo z vazelinom tačke in da zelo pomaga, se pa v specializiranih trgovinah dobijo tudi posebne priprave oz. mazila za tačke, prav v ta namen.
Leonora, ti kar pridi pogledat, boste pa vi imeli eno družinsko članico več, vsaj vaši njufiki ne bo dolgčas, kar se pa operacije tiče, pa se nič ne boj, kakor vem so te zadeve rutinske in ni razlogov za skrbi, no pa saj vem, lahko drugi še tako zagotavljajo kako ni nič hudo, skrbi so še vedno.
lp, Marjana