Bruno nic, zavedaj se, da imas medveda doma

Jaz vidim problem samo v tem, da je bogi Bruno prevec izoliran, ker ga nikakor vec ne spustis v naso druzbo

Ti garantiram, ce ju z Atumom spustiva skupaj jih drugi psi ne bodo zanimali vec. Evo, problem resen

Saj pri nas je isto, z to razliko, da se ne zaletava v pse in vlece na vse pretege.. se pa frajer ustavi in se dobesedno vkoplje v tla in caka kdaj bo cas za vohanje in igro. Ne premaknes ga niti za mm, dokler pes ne gre mimo (ponavadi pri nepoznanih psih) Takrat pozabi na svoje otrocarije z igraco, se lahko postavis na trepalnice in mu jo naslonis skoraj na gobec, bo glavo stegoval mimo igrace... seveda pozabi tudi na svojo pozresnost in se odloci da bo v tistem trenutku imel dieto

Verjetno si misli, kar ti papaj te piskotke..jaz se bom pa zdajle igral. Problem je v tem, da isto foro uporablja ze od prvega dne, ko je prisel k nam.. tako, da mi pocasi zmanjkuje idej. No, ponavadi potem po mojem prigovarjanju "pejt, greva" glasno zauzdihne in si verjetno misli, ajde pa grem ,ko si tok tecna

Drugace, ko je imel se obdobje "zaletavanja" je pa pomagalo, da je imel ukaz sedi. Upam, da boste cim prej porihtali zadevo. Ce ne se pa tolazi, da ga bo mogoce minilo, ko malo odraste... vsaka tolazba prav pride
Snufi, bogi Janko. Upam, da gre res samo za vnetje pokostnice. Na katero tacko pa sepa? Glede kalcija pa vem to, da so nam svetovali naj nic ne dodajamo. Ko je moral pa na operacijo zaradi poskodbe noge je pa nas lokalni veterinar (ko smo sli pokazat siv, ki si ga je skoraj vn potegnil) nam zabical naj dodajam kalcij, sploh zdaj ko je prislo do poskodbe. Vendar sem se enkrat klicala dr. Matka, ki mu je kar tema padla na oci, ko sem omenila dodajanje kalcija.. in mi ga mocno odsvetoval. Naj bi bile potrebe kalcija zadoscene z dovolj kvalitetno hrano. Upam na najboljse, bomo drzali tacke za nasega brateca:-*
Marjana, joj kok sta luskana. Ob gledanju slik zgledam nekako tako kot Atum, ko mu pokazes hrano

mislim, da je par potencjalnih kupcev tudi na tem forumu oz. si vsaj zelijo/mo biti

ob prebiranju posta mi je v oci stopil predvsem stavek "pa do 24. meseca, ko se mu je počasi rast ustavila". To pomeni ,da pri nasem bucmanu se lahko pricakujemo kaksne centimetercke? Jaz sem mislel, da bo se rastel v visino sedaj pri 13 mesecih nekako upustila.. sem racunala na to, da bo pridobil samo na misicni masi in sel nekako "v sirino".. upam, da je dovolj razumljivo. Mogoce prevec sklepam po prejsnji psici, ki je pri 12 mesecih dosegla koncno visino in ni zrastla niti za mm vec. Ocitno je res zadnji cas, da kupimo vecji kavc
Neyka, si ti kar strateg ves... ko bos plan izvajala povej, se ti pridruzim. S skupnimi mocmi bomo mocnejse in mogoce bolj prepricljive.. mogoce pride se Leonora pomagat?

Pa verjetno Bruno tudi.. a ne?