Minilo je leto dni,odkar je meni in moji družini usoda namenila drugačno pot.Na svet je prišlo deset drobnih,črnih kepic

deset sončkov,deset zlatih zvezdic,med njimi ena,ki je popolnoma osvojila moje srce,moja Leonora

Črna kepica je rasla,se pri Neyki učila veščin osvajanja,preizkušala svoje plavalne sposobnosti

in uživala v varnem zavetju svojega očka

Ko sem jo prvič videla sedeti na stopnicah v Neykinem naročju sem vedela-brez nje ne gremo domov.Neyka vem,da smo z njo odnesli s sabo tudi del tvojega srca,le ne sekiraj se,saj je veliko

Nekega jutra pa je spoznanje treščilo kot atomska bomba.S konca postelje je vame zrlo dvoje črnih oči,najprijaznejših na svetu in zavedala sem se,da bo odslej vsako moje dejanje povezano z njo

Skupaj sva se podali v boj s Francijem

.
Ja v hiši-ne v hiši

ja na postelji-ne na postelji

ja na razstave-ne na razstave

Seveda ubogi Franci v tej vojni ni imel nobenih možnosti za zmago!
S tabo se smejem,jezim,ko ušpičiš kakšno lumparijo(zakaj neki vedno zgrizeš moje superge

),s tabo jočem in trpim,ko trpiš ti

uživam ko opazujem,kako te otroci iz dneva v dan obožujejo bolj kot mene(seveda,ti si vedno pripravljena za norije)

Moja zlata Bibika,vse najboljše za 1 rojstni dan,upam,da ti je pri nas lepo

!Radi te imamo in to je edina stvar,ki je niti usoda ne more več spremeniti,naše življenje vsekakor je-na bolje

!

Biba in jaz se vsem zahvaljujeva za lepe želje in poljubčke