Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1878921 krat)

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
  • Spol: Ženski
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #3360 : 20 Junij 2007, 00:04:31 »
Opa, nekdo je pa uzival :o Lepe fotke, sploh zadnja mi je dobra  :-* :-* :-*

Malo off..

Kast poslala sem ti zs, vendar mi je 2x vn vrglo, tako da ne vem ali je dostavilo ali ni. Ce slucajno nisi dobila, prosim, ce lahko sporocis, da posljem se enkrat. Te moram nekaj vprasati glede hrane... :P

katka

• Gost
« Odgovori #3361 : 20 Junij 2007, 07:15:56 »
No včereaj naj bi z bartom imela pregled pri ortopedu. Pa je bila nesreča na avtocesti, tako, da očitno dohtar ortoped ni mogel priti v Logatec na kliniko. Pregled bo nasledni torek.  :P  :P

lp!

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3362 : 20 Junij 2007, 08:36:01 »
Ha, ha, Nelly, ja eni so res uživali, za konec pa probali ugrabiti še družbo za Brunota; smo bili žal prepočasni, pa je Kast ugotovila, da je v prtljažnik skočilo tudi nekaj, kar ni naše:

Lp, Gabi

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #3363 : 20 Junij 2007, 09:51:10 »
Kakšna dobra slikca, lahko bi bila reklama za avto, za prostoren prtljažnik  :).

Lp

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #3364 : 20 Junij 2007, 09:54:41 »
Soča, Bruno
res lepe fotke, uživati pa tudi znata.

Katka, želim da bi Bart hitro okreval in ne imel več težav.

Mi se prestavljamo iz enega prostora v drugega in iščemo najugodnejšo klimo.
Ta teden še hodimo v šolo, potem začnemo pa uživati.

Lp

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3365 : 20 Junij 2007, 10:35:45 »
Ja saj, vsakič, ko gledam reklamo za Grand Scenica, se mi zdijo bedaki, ker so v prtljažnik tlačili slona! Veliko bolje bi bilo, če bi iz njega gledal trop novofundlandcev, a ne??? Me drži, da prihodnjič pri Marjani natrpam noter par njenih njufkov zraven Brunota; pa pošljem sliko na Renault, češ, naj delajo malo bolj realne reklame....kdo bo pa slona res vozil v Grand Scenicu...he,he....njufke pa, a ne?!

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3366 : 20 Junij 2007, 11:30:53 »
Haha Bruno... sicer pa... a je med Brunotom in slonom kaksna razlika?  :o :D  ;)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3367 : 20 Junij 2007, 11:55:17 »
Molči Nelly, da ne bo tvoj Atum tisti fotomodel zraven Brunota v mojem avtu!!!  >:D Potem bosta dva slona noter...he,he.....kolikor se spomnim, sta po teži oba zelo blizu....tam okrog magične številke 74.... :P

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3368 : 20 Junij 2007, 11:58:57 »
Hehe Bruno ni panike... Atum se voznje z avtom ne brani. Ce bi imel pa zraven se svojega Brunota bi bilo pa sploh super. Vsaj enkrat nas avto nebi bil slinast :P :P  Kdaj prides?  ;)

Kast

• *
« Odgovori #3369 : 20 Junij 2007, 13:31:30 »
Jooj ta Soča, vsak jo lahko ugrabi, če le vidi odprt prtljažnik ali vrata avtomobila je takoj notri  >:( in to so že iskusili vsi, ki so bili kdaj pri nas

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #3370 : 20 Junij 2007, 15:21:45 »
Mi tudi mamo takšnega obsedenca z avti, samo jaz mam cliota, pa se vozi na zadnjih sedežih, tak da pol ko kdo vrata od avta odpre, se Janko kar notri gužva.
Mi smo dobesedno tista reklama s slonom na zadnjih sedežih. Samo naš ma samo 67kg, tak da je proti Brunotu mali picek :).

Lp

Kast

• *
« Odgovori #3371 : 20 Junij 2007, 15:29:04 »
ja sam mi tudi nimamo karavana, tako da kraljuje ali na zadnjem sedežu ali pa v prtljažniku puntota. Zanjo sploh ni važno, je srečna samo da je v avtu. Enkrat sem jo iskala ko nora kje je in sem pozabila, da sem pustila okno avta odprto. Jaz kličem in kličem, nje pa od nikjer, pa še mudilo se mi  je ... in ko grem mimo avta jo zagledam na zadnjem sedežu, kako se skuša skrit, da jo bom ja odpeljala s seboj.

Mojemu dragemu pa se je že zgodilo, da je odpeljal za službo in potem zagledal v ogledalu Sočo na zadnjih sedežih, še dobro da ni bil daleč. :)

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3372 : 20 Junij 2007, 15:43:47 »
Haha Gabi kako dobra slika  :-* Ampak Soča ob Brunotu izgleda kar nekam stišano...Bo treba večji avto  ;D ;D

off topic - a je grand senic večji od senica al je to eno in isto (jaz pa avti  :-[) - sem hotla Bibo in Neona v prtljažnik stlačit pa ubistvu bi bilo dovolj prostora ampak Biba (gospodičnica seveda) se je ulegla čez 3/4 prtljažnika, Neon naj bi pa stal čez njo  ::)

Kast

• *
« Odgovori #3373 : 20 Junij 2007, 15:50:03 »
Haha Gabi kako dobra slika  :-* Ampak Soča ob Brunotu izgleda kar nekam stišano...Bo treba večji avto  ;D ;D

Soča je pravo pišlče zraven Brunota  :D

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3374 : 20 Junij 2007, 16:17:23 »
Snufi, tudi mi prevazamo Atuma v cliotu pa se cisto ok pocuti na zadnjih sedezih. Za dolge poti (do morja) smo pa dali  zice vn, da se je gospodic lahko pretegoval po mili volji. Drugace se pa celo zna obrniti na zadnjem sedezu :o Za skrajno silo se lahko peljejo tudi 3 ljudje + Atum, samo tisti na zadnjem sedezu je malo slinast, ker mu glavo v narocje tisci :) Se se spomnis tiste stare reklame za menda prvega cliota? Ima vse kar imajo veliki  ;)

Itak je pa nor na voznjo, ne smeva iti nikamor sama, ce je v vrtu in vidi, da se odpeljeva. V roku 5 min zvoni telefon : " Pridite domov, Atum v vrtu joka in ga nikakor ne moremo umiriti"  :D :D No z to razliko, da gre Atum se bolj v skrajnosti in mora biti v avtu obvezno muzika..ce ne se skoz prestavlja zivcen sm in tja. Avto ni noben dovolj majhen, da se nebi notr zguzval.. tudi pri prijatelju v Puntota (z 3 vrati) se je spravil, brez da bi sprednji zic zapeljali naprej, ni slo, bil pokvarjen. Ampak za Atuma nobenih ovir..se je naredil drobckenga in se prerinil skozi  ::) ;D

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3375 : 21 Junij 2007, 08:33:36 »
Neyka, Grand Scenic je v bistvu podaljšan Scenic; prtljažnik je precej precej večji. Drugače pa Bruno ni izbirčen, imamo še "oldtimerja" he, he....skoraj 14 let starega Tipota, pa se čisto lepo pelje tudi v tistem prtljažniku. Drugač pa na sliki izgleda, kot da Soča nima nič prostora, pa ni res, bi spravila še kakšnega njufka noter brez problema. Avto pa....hm, zdaj ko imamo Brunota bi imela še večjega, kar Espaca, ampak na žalost so gradili doma tako garažo, kot da bodo imeli fičkota še naslednjih 100  let.... ;D

Kast, sem se pa prav nasmejala, ko sem tvoje prebrala.....mene bi kap, da pridem v Lj., pa najdem Brunota v prtljažniku.....Čeprav je zdaj čisto nemogoče da bi se mi prešvercal, ne vem, a mu je tolk vroče ali kaj, ampak diha in sopiha kot lokomotiva....in tanka vodo kot zmešan.

katja123

• *
« Odgovori #3376 : 21 Junij 2007, 12:17:59 »
Ha, ha naša buca je ista. zadnjič je sploh ni motilo, da jo je celo pot balanca od Rokovega koleščka po glavi tepla. glavno, da ona potuje. Zbaše se tudi v prtljažnik od focusa, čeprav je že vse sorte notri. In potem se popolnoma splošči, da se zlije s prevleko. ni, ni Buce.  :P

katka

• Gost
« Odgovori #3377 : 21 Junij 2007, 12:47:55 »
Naš pesjanar se tudi rad vozi, sicer ni tak, da mi silil v avto, ampak je pa takoj pri prtlažniku če se kam odpravljamo  :P Hmm...a bi bart tudi lahko pozerau za reklamo? ajaaa mimo grede..v nedeljo je legendarni slovenski njufovski film!!->SREČA NA VRVICI  :P

LP!

Nuša Klinar

• *
« Odgovori #3378 : 21 Junij 2007, 13:11:29 »
No en lep pozdrav vsem še v mojem in Šivinem imenu. Tudi sama sem lastnica 2 leti in pol stare novofundlandke (upam, da bom v kratkem lahko pripela kakšno slikco- ko ugotovim kako ;D ).
Katka, Brunotu želim veliko sreče pri zdravljenju. Prdstavljam si kaj preživljaš, namreč tudi moja psička ima zdravstvene težave (srce)  :(
Midve s Šivo sva pa lansko leto imeli manjšo nesrečo z avto in sedaj se mu niti približati noče, čeprav  je še vedno ostala nora na vse ostale avtomobile (še sreča, da je doma še kakšen avto na razpolago ;D ).

Lep pozdrav vsem, Nuša in Šiva :)

Kast

• *
« Odgovori #3379 : 21 Junij 2007, 13:32:02 »
Živijo Nuša  :o
sem prav vesela, da si se javila, ker večkrat mislim na tvojo Šivo kako je njen srček...kontaktirat pa te nisem mogla (odkar ima sosednji forum nov sistem in ti nisem mogla poslat zs))... že dve leti in pol ima  :) mora biti že prava gospa njufka :)
Daj prilepi kako slikco, da vidimo tvojo njufko. Kako pa je razloženo tu http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=800.0

:-* Šivi

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #3380 : 21 Junij 2007, 14:01:44 »
Zdravo, Nuša!  :)

Mene je tudi večkrat zanimalo, kako je zdaj kaj s tvojo njufko, pa sem imela enake probleme kot Kast.  :-\

Fotke so pa itak fajn. Tko kot zmeraj.  :-|~

Lp

Kast

• *
« Odgovori #3381 : 21 Junij 2007, 15:58:21 »
Nuši lahko pomagate pri anketi http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=4076.0 ...sem šele danes opazila.

Nuša Klinar

• *
« Odgovori #3382 : 21 Junij 2007, 20:22:59 »
Res se že dolgo časa nismo nič slišali in prav vesela sem, da sem vas našla ;D. Šiva je super, res pa je, da je že prava gospa njufka (ampak samo vizualno  ;D ). Kar se tiče srca nisva na srečo imeli nobenih težav in se zelo dobro drži (je noro živahna in polna energije). Imeli sva sicer nekaj težav z navidezno nosečnostjo, tako, da sem jo želela tudi sterilizirati, vendar smo se po daljšem posvetovanju premislili zaradi prevelike nevarnosti zastoja srca (upam, da je bila odločitev dobra :-\ ). Uglavnm je zdrava, živahna, pogumna, kar se pa pridnosti tiče je pa odvisno s katero nogo zjutraj vstane ;) (kakršen lastnik tak pes). Malo več bom napisala tudi tekom našega druženja na forumu, vendar kakšnih pretresljivih dogodkov (na veliko srečo ) ni bilo.  :)

Kast, hvala tudi za obvestilo o moji anketi :)

No pa še nekaj slikc - Kast, hvala za pomoč- upam, da bodo uspele ;D

Najprej samo eno mal starejšo, da vidm če bo sploh uspelo in kakšna bo velikost :)

Nuša Klinar

• *
« Odgovori #3383 : 21 Junij 2007, 20:25:21 »
Hm... nč ni? ;D
A je mogoče, da je slika prevelika, ker sem se trudila vse naredit po napotkih? ;)

Kast

• *
« Odgovori #3384 : 21 Junij 2007, 20:44:05 »
Hm... nč ni? ;D
A je mogoče, da je slika prevelika, ker sem se trudila vse naredit po napotkih? ;)
Maximalna velikost je 500x 500 !

Nuša Klinar

• *
« Odgovori #3385 : 21 Junij 2007, 21:29:14 »
Ja to je pa tako če navodil ne bereš do konca in že na sredini misliš, da vse veš :)

No prva je mal starejša (dobro leto nazaj)

Med popoldanskim počitkom...

Pa v Završnici na sprehodu...

In še ena iz Bleda ( "Hej Nuša, a so v žepu priboljški?")  ;D

No upam, da jih ni preveč, vendar ko enkrat začneš, bi najraje pokazal vse ;)

Lp

Nuša Klinar

• *
« Odgovori #3386 : 21 Junij 2007, 21:31:21 »
No zdj pa ne vem več :-[ pomanjšala sem vse... bom še malo poskusla z eno samo slikco... se opravičujem za zmešnjavo.... :-[

Rinchy

• Moderator
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #3387 : 21 Junij 2007, 21:36:37 »
Sem ti malo pomagala in uredila linke  ;).

lp,
Nina

Nuša Klinar

• *
« Odgovori #3388 : 21 Junij 2007, 21:53:48 »
Nina najlepša hvala, mislim, da sem ugotovila kje je bila moja napak, vsaj upam... bom poskusila raje prihodnjič :)

Najlepša hvala,

Lp

Nuša Klinar

• *
« Odgovori #3389 : 21 Junij 2007, 21:57:03 »
No si tako želim naučit, da bom dodala še eno, upam, da mi bo ratalo... ;)

Tale je pa iz Radovljiške učne poti