Neyka: a zdaj naj izbiramo imena kar za celo abecedo!!!

Sej maš gor best napisane sam kera kol črka je je dobra. Moji favoritki sta definitivno črki N in S. Vse ostale napisane zelo zelo dobrodošle, zaželjene pa tudi druge. Khm no dejansko ja cela abeceda ampak neka razvrstitev je vseeno

Kako to misliš? A, da je slabši od večine?
Uu, tisti na linku ima pa res lepo barvo!
Lp
No prbližno. Ni preveč njufarski. Preveč atletski (OK mogoč ne tok, ker je doskrat tako, da so ČB mal manj močni kot Č) in kratka dlaka, drugače pa dokaj skladen.
Pike resnično niso zaželjene, so pa dovoljene če le niso preveč na gosto in tale je obarvan tko da je še dobr. Pa tudi če nebi bil v Italiji nimajo vzrejnega pregleda

Ne ne tale ma čist dobro barvo sam telesa mu mal manjka (tut za ČB)

(Ja ja sej vem da težim pa sem pikolovska...

)
Kar se zastavic tiče jih ma za ČB kar zadost in lepo postrižene. Kot zanimivost...ČB majo
ponavadi manj dlake kot črni, najbolj izrazito pa je vse skupaj pri zavesicah.
Ker je postrizen cisto na kratko, potem pa ima fuuul zastavic. Zato je "cudno" 
No ja ni rečeno da je postrižen čudno, je lahko še ena razlaga. Črni naj bi imeli ful zavesic (primer Eros), lahko pa jo mati narava malo zagode in majo po telesu krajšo (Neon npr ampak on ma tut zavesic manj kot večina črnuhov - je kombinacija Č in ČB) Lahko pa da je res postrižen smešno. Da je postrižen se definitivno vidi.
Morm pa rečt da mi Logrusovi psi na splošno niso najbolj pa mogoč zato mal bol šifam.

Tist standard mam tut js sprintan pa v mapci. Je zlata vreden

Iz tega so tud moje slikce ko sem predstavlala obarvanost ČB njufkov
Ta rjavi njufek je pa sicer lep sam že mal preveč pisan. Mal bol enobarven bi pa moral bit. Drgač pa prava paša za oči...bi kar mela eno tako mešano čokoladko