Super bi bilo da bi se vsi srečali, da spet vidim te velike in male kepe!
Sib, vzemi dva zaboja (lesena gajbica) pa čez daj eno veliko desko, s priboljškom privabi Siba da bo s sprednjimi nogami stopil na desko, potem pa samo zadnje noge dvigni pa če imaš kliker mu klikaj

Če pa ne bo hotel stopiti gor, pa pusti vse skupaj postavljeno da si Sib ogleda pa ga pusti malo samega. Ambra najprej ni hotela ker je zelo nezaupljiva, tako da jo je bilo težko spraviti, sedaj ko si je pa sama vse prevohala, pa samo da postavim že rine gor

Drugače sem pa Ambro navajala na česanje na strehi od koče. Ampak sedaj je to preveliko pa še Ambra je pretežka da bi jo dvigovala pa smo si malo olajšali

Nelly, Ambra je tudi jokala. Vem da je kužka težko pustiti samega, ampak daj mu vedet da tebe ne bo če bo jokal, prideš samo če je tiho. Jaz sem Ambro imela v pesjaku, 1. dan ko se je jokala sem že naredila napako ko sem šla ob 5h zjutraj pesjak odpret. K sreči se je to ni prijelo in sedaj nikoli niti ne tuli niti ne joka, zjutraj pa nas ne budi z laježem. To sem po mojem osvojila tako, da ko se je jokala sem se samo sprehodila mimo tako da me je videla se malo skrila če je bila tiho sem šla proti pesjaku in jo spustila. Dopoldne sem bila non-stop z njo v pesjaku, ampak sem hodila vsake toliko časa vsaj za 5min malo stran in nazaj. Verjemi da je bilo težko, ko sem stopila iz pesjaka ona pa je jokala. Ampak se je pa splačalo

LP