Bruno za usesa te bom, samo da te vidim

Skomine mi delas, okrog tipkovnice je vse slinasto... in moje zelje se bolj podzigas

Ce fasem sladkorno bos ti kriva

Marjana, definitivno kljucavnico namontirati..

So vsaj pasji predstavniki kaj podkupljivi z kaksnimi priboljski..da bo plan lazje stekel?

Drugace pa cukercek na kubik

Leonora, upam, da je Biba kaj manj zalostna in se bo pocasi na ovratnik navadila. Se mi je vceraj revica kar zasmilila ko je celo pot tako zalostno gledala v prtljazniku. In tudi ko smo sle na "sprehod" je skos milo jokala in prav zalostno gledala. Res, bomo drzali tacke da bo vse ok in se punca cim prej sprijazni z usodo. Se kar ne morem verjet kok je to ena nezna psicka.. no saj v primerjavi z nasim norckom je vse nezno

Saj upam, da nas v bliznji prihodnosti ne caka isto... z tem bogim ocesom caramo ze nekaj casa, dobi zdravila in je nekaj casa ok, potem se pa zacne spet solziti (samo solze, nic gnojno) Pa okico umivamo, brisemo, psa prestavljamo na toplo, ker so veterinarji krivili veter... pa je dobro ,potem se pa stvar pojavlja v presledkih na par tednov. Ceprav na vetru ni, razen na sprehodih..drugace ima tudi pesjak iz vseh strani izoliran, da ga veter ne doseze, hisico pa seveda tudi. Itak pa ni bilo nic drugace tudi takrat ko je bil notr. Na oko pa ne zgleda nic spremenjeno ali kar koli takega... zato vsi skos govorijo vnetje, vnetje. Ampak skos? Bomo danes naredili "generalko" in vse se enkrat pregledali, ce so slucajno kaksne spremembe (ceprav ga gledam skoraj vsak dan in jih ne opazim

) ce ne pa k specjalistu..sedaj je pa pocasi tega dovolj. Ima vseeno kdo kaksno idejo kaj bi to lahko bilo? Na kaj naj bom pozorna pri pregledu oci? Veterinarji pa tudi do sedaj niso opazili nic