Nam so tudi rekli, da je Bbh od 14 meseca dalje...Sabina, kar daj instruktorja malo za uhlje, je bil moj "sosolec" v osnovni soli..ce ne ga bom jaz

Saj nas so pa z to solo zafrknili v drugacnem smislu. Atum je decembrski.. mala sola se je zacela marca, vendar ga niso hoteli nikjer vpisati, ker je bil kao se premlad

, tako smo najprej hodili na igralne urice in se v malo solo vpisali sele septembra (prej ni bilo tecajev), ko je bil star skoraj 9 mesecev

Vmes bi se sicer lahko urinila zraven v trbovlje, pa nas je zafrknila operacija. Ker se je ta mala sola sorazmerno vlekla smo sele sedaj pricapljali do poslusnosti A, to pomeni, da greva na Bbh lahko sele jeseni, ce bo vse po sreci... in bo bbh imal narejen ravno pri starosti 2 leti

Zdaj kok je obvezno da gre najprej na poslusnost po programu A ne vem.. nam je bilo receno da se je potrebno iz male sole vpisati na poslusnost (A), ce je pa pes dovolj "brihten" so pa nekje na sredi tecaja mozni prestopi na bbh...

No, saj isto je bilo ze receno za prestope iz male sole v poslusnost A.. pa kot zakleto ni bil nihce od 30 psov dovolj brihten

To, da se opravljeni izpiti vpisujejo v rodovnik pa tudi jaz nisem vedela.. po pravici povedano se niti nisem zanimala. To opmeni, da ce zdajle opraviva A.. dam to lahko vpisati? Ali se vpisuje samo od bbh naprej? Kaj pa ce narediva A..to recimo vpisem.. potem pa opraviva se bbh..se vpiseta oba..al kako je z tem?