Ah ja, mi smo pa pridelali vnetje želodca. Danes je že drugič dobila inekcijo antibiotika. Driska in bruha kot nora, samo pomivam. 
Pa shujšat moramo, ker je konec zime in mora shujšat 5 kil. Vetova navodila, če ne bo morala zaradi njene požrešnosti na dietno hrano. 
držim pesti, da se punca hitro pozdravi!
Požrešni pa so vsi njufki, pojedo toliko, kolikor jim damo. Za jest pa jim damo mi in če so predebeli niso sami krivi, krivi so lastniki, ker jih preveč futrajo. Torej Katja, naj se ti ne smili, če ima malo manj v skledi,...vedi da je to le za njeno dobro. Bolje, da ima kak kilček manj kot pa preveč!!!
In če bo že morala na dietno hrano, ne bo to zaradi njene požrešnosti, ampak bo zato, ker ji daješ ti preveč za jest, ker pustiš da poje vse živo iz otrokovih rok in če ji daješ čez dan en kup priboljškov, ji daj za obrok malo manj za jest!
Ne zameri, ampak sem danes zvečer res ful sitna (sem pravi hudič

) , sem hotela le povedat, da pes ni nikoli kriv, če je predebel, krivi so lastniki, ker ga preveč futrajo...v njihovo slabo!
newfka, soča se ti zahvaljuje za vošlilo in še vsem drugim, ...ma jaz tudi nimam pojma kaj je to "globina gobca"
Kako pa je kaj tvoj Šado

.....ne duha ne sluha več o njem! Kaj je tako zelo priden, da nobene ne ušpiči?
lp