Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1875372 krat)

katka

• Gost
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #3120 : 09 Maj 2007, 17:43:35 »
Neyka super fotkice, daj, še kdaj nam privošči kakšno minuto občudovanja slik in seveda pozerja Neona, tista slika s koriti je fantastična  :o Našla pa sem eno velikooo podobnost med nama haha...najini čupi sta popolnoma enaki haha  :o

Katarina M

• *
« Odgovori #3121 : 09 Maj 2007, 21:05:40 »
Lacrima negra ati je res že govoril z Vami, čeprav sem mu samo omenila, da se v Predosljah ukvarjate z vzrejo, a mu ni dalo miru in je še isto uro šel v akcijo ter poizvedoval O Vaši dejavnosti :) . Trenutno v bližnji prihodnosti nismo našli nobenega legla, le to vemo, da gospod iz Bleda dobi enega mladiča na sredi junija in mogoče se odločimo zanj... Je pa to še nedorečeno. Meni pa družba pasjega velikana tako zelo manjka na vsakodnevnih sprehodih  :(. Res se bomo v kratkem (po predhodnem telefonskem klicu) oglasili pri vas, le najti moramo termin, ko bo večina članov naše družine imela čas :).
Hkrati lepo naprošam vse forumovce, ki sodelujete v tej temi, da mi sporočite, če izveste za kakšno leglo. Zelo bi bila vesela podatka o novih malih "zverinicah".

LEP POZDRAVČEK VSEM!!!

katka

• Gost
« Odgovori #3122 : 09 Maj 2007, 21:14:28 »
Katarina M, ti bom z veseljem sporočila, ko kaj najdem  ;)  :)

lp!

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3123 : 09 Maj 2007, 21:54:45 »
Hehehe Bruno - sicer obstaja žig na Lepenatki ampak je vrisana na redkokateri zemljevid. Samo za info če pridete do mene  ::) imamo peš od doma prav do vrha (greben) 2,5h brez da bi se še kam dalje vozili. Je pa kar prava planinska tura ampak ko prideš na vrh se splača  :D

Katarina - Izogibaj se vzrediteljice L.K. verjetno bi pri njej najhitreje dobila psa, sploh črnobelega ampak iz lastnih izkušenj: splača se ti počakat drugje tudi če velikan reeees manjka.

Kast

• *
« Odgovori #3124 : 10 Maj 2007, 08:43:59 »
....... le to vemo, da gospod iz Bleda dobi enega mladiča na sredi junija in mogoče se odločimo zanj... Je pa to še nedorečeno. ....

LEP POZDRAVČEK VSEM!!!
Katarina, meni je to malo sumljivo...kako dobi enega mladiča sredi junija ??? jih preprodaja, ali kako ??? Če pa je mladič plačilo za skok (če je bilo v Slo) potem pa najbrž bo kakšno leglo, ane....oz. bi moralo že biti, če dobi mladiča sredi junija ??? Pozanimaj se, os kod in kdo so starši tega mladiča (naj ti pokaže mamo in očeta), da ne boš dobila en kup problemov na dom.

L.K. pa je imela lani eno leglo, a ne, med katerimi so bili tudi ČB mladički... najbrž ne  bo dolgo čakala na naslednje leglo,....tako da boga tista njena psica....

lp

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3125 : 10 Maj 2007, 08:59:38 »
Ou, Neyka....a ni dve uri in pol hoje preveč za Brunota....več kot uro, uro in pol z vmesnimi počitki ga nikol ne matram.....Ne vem no, saj veliko hodimo, samo sem taka velika boječka, kadar se gre za našega pasjega otročka... :-[
Je pa fajn, da limate gor take slikice, si človek še na pasjem forumu malo razsvetli obzorje - in izboljša tudi geografsko znanje.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3126 : 10 Maj 2007, 09:08:37 »
Aja, pa še to; se strinjam s Kast; Katarina M, res ti predlagam, da greš prej na obisk k Lacrima Negri....potem pa iščeš dalje. Mislim, da ti ne bo nikoli žal. Tudi moj Bruno bo tam na počitnicah naslednji vikend, tako, da če boš slučajno takrat tam, boš lahko videla še en njihov "izdelek" več....ne vem koliko vzrediteljev bi bilo pripravljenih popaziti na tvojega psa, ko greš na dopust in nimaš primernega varstva zanj. Meni tole zelo veliko pomeni. Mogoče tudi zato, ker svojega psa ne zaupam kar komerkoli. V žlahti se mi namreč niti eden ni zdel dovolj dober, da bi mu psa zaupala za cel teden.

lacrima negra

• *
  • Ursinus Velutus Vaya con dios
    • http://lacrimanegra.moj-album.com/
« Odgovori #3127 : 10 Maj 2007, 09:34:00 »
Vsem praznovalcem vse, vse najboljše iz družinice Lacrima Negra, naša Dolčka je 26.4.  tudi praznovala  drugi rojstni dan, pa sem pozabila omeniti, jih je že kar malo preveč in bi ji skoraj pozabili voščiti.

Katarina M, bomo veseli vašega obiska, kot je že Gabi napisala, se vam splača priti naslednji vikend, ko bo še Bruno pri nas, Gabi tebi pa hvala za pohvale, so vedno dobrodošle, predvsem pa zelo spodbudne.

Sara, saj veš pridi kadar koli želiš, si vedno dobrodošla, več kot dobrodošla, sem prav vesela, če ti lahko z mojimi črnuščki vsaj malo olajšam bolečino.

Slikice njufičev so pa vse po vrsti čudovite tako od Kast, ki so tako prisrčne, kot od Neyke s prečudovitih potepanj in seveda od vseh ostalih, hvala vsem za popestritev foruma z njimi.

lp, Marjana

Kast

• *
« Odgovori #3128 : 10 Maj 2007, 09:38:28 »
  :-[ sem prav pozabila na Dolče!

Vse najboljše tudi Dolciki, da bi čimdlje lepšala dneve Marjani in njenim  :-*  :-*

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3129 : 10 Maj 2007, 09:59:55 »
Čestitke seveda tudi Dolce! Kar ne morem verjet, da je že 2 leti stara! Poljubčkala jo bom pa naslednji teden, ko vam pripeljem Brunota (oz. bo Bruno vse opravil namesto mene, ha, ha..... :P) Upam, da se bogemu revežu ne bo zmešalo od vaših bab! Sem sigurna, da me ob taki pasji družbi ne bo prav nič pogrešal!!!

Kast

• *
« Odgovori #3130 : 10 Maj 2007, 10:11:52 »
Bruno bo imel na razpolago le eno, kaj si pozabila, da ima Marjana še dva fanta doma  :D

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3131 : 10 Maj 2007, 11:33:27 »
En lep slovenski pregovor pravi, da če ni foušije, je za vse dost....he,he.he >:D Zdaj me bo Marjana za ušesa!!!! :P

Kast

• *
« Odgovori #3132 : 10 Maj 2007, 12:51:07 »
Potem, ko sem Soči danes pustila, da se mi je izmuznila ven, medtem ko je prišel poštar in sem imela prveč opravka z njim....sem ji po potepanju po vasi privoščila še čofotanje po bližnjem potočku in malo sprehoda. Zdaj pa spi ko top.

lp

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3133 : 10 Maj 2007, 14:51:50 »
Ou, Neyka....a ni dve uri in pol hoje preveč za Brunota....več kot uro, uro in pol z vmesnimi počitki ga nikol ne matram.....Ne vem no, saj veliko hodimo, samo sem taka velika boječka, kadar se gre za našega pasjega otročka... :-[
Je pa fajn, da limate gor take slikice, si človek še na pasjem forumu malo razsvetli obzorje - in izboljša tudi geografsko znanje.

Za Neona ni  ;D za Brunota pa sama veš. Obstaja tudi opcija da se zapeljemo do kmetije malo višje in pot skrajšamo na polovico in če bo kriza ne gremo na vrhu do grebena ampak samo do pastirske koče. Obstaja uglevnem več varjant :)

Jaj Dolce 2 leti?  ??? aaaa vse naj naj mali lepotički  :-* Zdej bo pa RES treba odpreti sezono kolesarjenja in se povabit še malo na en dnevni obisk :P

L.K. ima dve psički ki lahko imata črno bele mladiče Gajo in Nusi. Mladički pa so vsako leto oz. če je več mladičev sta vmes dve gonitvi. Za eno leglo vem je imela že nerodovniško vmes (ne njufe) in par tednov stare mladiče vlači na razstave, ima jih v banjicah brez vode (lulajo) in jih predstavlja kot razstavne eksponate  ??? Kje sem jo našla  :'(

M|my

• *
  • Mali medvedek
    • ambra
« Odgovori #3134 : 10 Maj 2007, 16:24:11 »
Malo z zamudo se oglašam (je bilo ogromno dela, pa si nisem mogla vzet časa še za nalaganje slik...) :-[
Ja, mi smo praznovali 2 leti.  :o  Čas je kar hitro minil, se mi zdi kot da jo imamo komaj leto dni.

Par fotk:

Ostale pa: http://marusambra.moj-album.com/album/7710957/

Danes smo slikali kolke in komolce, namreč imamo namen imeti leglo. Uradni rezultati pridejo čez teden, tako da vam takrat sporočim.

VSE NAJBOLJŠE tudi ostalim slavljencem ;)

LP, Maruša & Ambra

Kast

• *
« Odgovori #3135 : 10 Maj 2007, 16:47:09 »
Soča pošilja Ambri en koš  :-* in se že veseli postati nona  :)

katka

• Gost
« Odgovori #3136 : 10 Maj 2007, 19:30:42 »
Ambra, vse naj-naj-naj-naj-naj  :D Bart pošilja en moker njufijevski poljubček  :P

lp!

p.s.: Upam, da bodo rezultati vredu ;)

lp!

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3137 : 10 Maj 2007, 19:46:36 »
Ooo lepotica! Si jo le malo pokazala  ;D Morala bi jo bolj pogosto  :'(

Maruša očka mladičev že imate izbranega? Komaj čakam tamicene  ;D A vzrejni bo izredni ali greste jeseni?

Pa ko smo ravno pri tem - Kast ima kateri od samčkov iz tvojega legla vzrejno dovoljenje? So me zadnjič lastniki psičke spraševali kje naj kakšnega samca najdejo v slo ali na hr. Pa bolj ko razmišljam manj jih je :S

Kast

• *
« Odgovori #3138 : 11 Maj 2007, 07:11:32 »

Pa ko smo ravno pri tem - Kast ima kateri od samčkov iz tvojega legla vzrejno dovoljenje? So me zadnjič lastniki psičke spraševali kje naj kakšnega samca najdejo v slo ali na hr. Pa bolj ko razmišljam manj jih je :S

Ja, elfov Ben ima vzrejnega (hr)!
lp

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #3139 : 11 Maj 2007, 07:58:02 »
Najprej hvala za čestitke in lepe želje.
Glede na to, da nisem ljubitelj pravih tort, mi je bila ta zelo domiselna, še posebno,
ko je bilo v vsaki roli po 10 EUR-ov. Pa izračunajte, koliko sem dobila!?

Neyka, a veš, da te imam sedaj že dovolj, s tem tvojim obrekovanjem, daj se prosim
malo ohladi.
Počutim se malo prizadeto, kot ena zelooo črna ovca. Če si ti tako hudo razočarana,
jaz vsekakor nisem.

Lp Sabina

Kast

• *
« Odgovori #3140 : 11 Maj 2007, 11:32:36 »
Sabina, krasna torta  :D ...se pravi, da je bila taka, kakršno imaš rada ;)   

lp

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3141 : 11 Maj 2007, 16:02:47 »
Ambra, pa smo te le docakali, da se lahko malo slinimo. :-* :-* Mladicke? Marusa, se lahko postavim v vrsto?  ;) :-[

Vse naj naj tudi Dolce en velik kos  :-* :-* :-* in se na mnoga leta.

SABINA, zanimiva ideja za torto.. bomo kdaj porabili za kaksno foro. ;)

elf

• *
« Odgovori #3142 : 11 Maj 2007, 16:41:15 »
Svim čupavcima koji su ovih dana slavili, sretan rođendan od mene i Bena - a posebno njegovom bratu i sestrama, i Maju i Soči
  :-* :-*

Ben je imao i tortu, nismo ga zaboravili :)

Uz Bena su nam prošle najljepše 2 godine, nadamo se da će ih biti još puno puno!

Ben šalje puno poljubaca i sestri Ambri, baš smo veseli zbog novih slika  :) :)

Kast

• *
« Odgovori #3143 : 11 Maj 2007, 16:54:42 »
Njami, kakšna torta, še jaz bi en košček
Ima res pridno kuharico, ki speče tako lepo in dobro torto ;)

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3144 : 11 Maj 2007, 17:02:37 »
mmm Benova torta izgleda odlično!

Sabina kar pišem so dejstva. Razočarana? Niti ne moja Neonka je le moja Neonka definitivno pa če bi zavrtela čas nazaj in vedela kar vem danes nebi vzela pri isti vzrediteljici.

katka

• Gost
« Odgovori #3145 : 11 Maj 2007, 18:07:34 »
Benu vse čestitke in najlepše želje od mene in Bart!!  :-*  :-*  :-*  :-* Torta pa res krasno izgleda...sedaj si bom pridobila novih idej za drugo leto, ko bo spet potrbno naredit torto =D

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #3146 : 12 Maj 2007, 12:40:00 »
Vse slikice so res krasne  :-*. Pa naj še kdo reče, da obstajajo lepši psi kot njufiji. Pa še kakšne torte jim pečemo, Benova je res full krasna.

Lp

katka

• Gost
« Odgovori #3147 : 12 Maj 2007, 13:12:48 »
Ha Šnufi, se strinjam, njufi so zakon ;) !!

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #3148 : 12 Maj 2007, 13:20:45 »
Sabina, vse najboljše!   :)

Neyka, kako vi uživate! Jaz bi tudi!  :o

Maruša, končno po dolgem času malce vidimo Ambro. A mladički bodo? Kdaj pa, predvidoma? Pa tudi jaz se priporočam za kakšne podatke o očetu. Aja, pa najavljam se na čohanje. Saj bi kakšnega rezervirala, pa žal za enkrat še ne gre...

Lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #3149 : 12 Maj 2007, 20:37:58 »
Povezava s svetom...dela...končno.

Vse naj naj vsem ki so ste praznovali (nevem natančno kdo sploh :-[)

Neyka lepe slikce,M|my lepo da si se javila...