Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1874414 krat)

leonora

• *
  • Spol: Ženski
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #3300 : 05 Junij 2007, 12:58:23 »
Ja,Korunova ima leglo.In,kako to,da niste prišli malo firbcat v Hrušico?Tuhtam,če kaj na široko hodiš  :o (glede na to,da si verjetno jahala kamele  :P)

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3301 : 05 Junij 2007, 13:26:57 »
Gabi saj veš - večni šampioni  ;D

Kast žal ne - Ne grem z mojimi ampak bom ostala pri nekom ker bom dol od petka do nedelje.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3302 : 05 Junij 2007, 14:24:37 »
Leonora, zlobica! Nič na široko ne hodim.....nisem jahala kamel, samo otrokom sem "častila". Sem si pa želela, da bi jahala kaj takega:

Pa upam, da ne boš še vprašala, ali konja ali tipa.... >:D
In potem si predstavljaj, da ti tole cel teden hodi mimo....ojoj... :-[

No, se mi je kar zdelo, kdo ima leglo. Neyka ima kar prav - večni šampioni. Samo meni jih še ni uspelo nikoli videt. Leonora, za v Hrušico nekako ni bilo časa....po dopustu nas je zasulo z delom in doma in v službi; čestitke tudi tebi za Bibin uspeh, Neyki pa za uspešno hendlanje!!! Neyka, si bila prav luštno uštimana! Upam, da lahko računamo na kakšno tvojo reportažo tudi iz Zagreba!

Kast

• *
« Odgovori #3303 : 05 Junij 2007, 14:36:11 »

Pa upam, da ne boš še vprašala, ali konja ali tipa.... >:D
In potem si predstavljaj, da ti tole cel teden hodi mimo....ojoj... :-[

Konjev je pri nas tudi polno, tako da ti ni treba na dopust, če jih hočeš jahat, a take eksotične tipe na konjih pa še na plaži, pa ne vidiš ravno vsak dan, he he  :D

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3304 : 05 Junij 2007, 14:40:59 »
Se strinjam s Kast  >:D  ;) Pa kaj poskušaš skrivat saj vsi vemo kaj bi rada  ;) >:D ;) ;)

Ne vem sicer kje si bila ampak če so tole slučajno arabski konji grem še kam dlje da bi ga lahko jahala. Jah še ena želja v  življenju...jahati (ali si lastiti) polnokrvnega arabskega konja  :-|~ :-|~

Bruno bom poskusila...ampak sem v Portorožu ful pretiravala in pregrela fotkiča tako da malo bolj ga bom že šparala...slike bodo pa sigurno  :)

Kast

• *
« Odgovori #3305 : 05 Junij 2007, 14:48:35 »
Hvala Neyka, en prevoz se že obeta, tako da bom najbrž prišla malo pofirbcat v nedeljo.

Juhu, jaz bom pa najbrž poleti hodila po dolgih letih jahat, komaj čakam....moram le malo natrenirat nogice, ki so se to zimo res polenile , no in potem, če bom šla kdaj na dopust med take konjenike, bom lahko malo šarmirala okrog njih ;)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3306 : 05 Junij 2007, 14:52:16 »
Joj babe.....menda niste mislile, da me konji zanimajo.....Od živali me zanimajo samo psi!
Tole imaš pred nosom na Djerbi, Neyka; konjev in kamel kolikor hočeš!!! Neyka, samo ta najbolj lepe v Zagrebu slikaj, pa bo!!! ;D Samo sumim, da boš malo težko izbrala....
Kast, ti si pa ubrala ta pravo strategijo....madonca, bolj si pregnana, kot sem si mislila :P ;D :P

leonora

• *
« Odgovori #3307 : 05 Junij 2007, 16:55:49 »
Čakajte malo,o čem je zdaj govora  >:D ,jaz sem najprej opazila,kako ima lep klobuk  :P  ::)  :-[ .Ve pa nekaj o enih žrebcih pa jahačih,sem čisto sigurna,da je Gabi šele zdaj ugotovila,da tip na glavi nosi klobuk  :o .

Katarina M

• *
« Odgovori #3308 : 05 Junij 2007, 17:26:14 »
Po daljšem času se vam spet oglašam v pisni obliki, drugače si pa vsak večer preberem kaj je novega na tem forumu, tako da so pesjanarske strani postale moja obvezna pravljico pred spanjem :).

Pri Lacrima Negri sem bila šeenkrat na obisku. Mislile smo,da bomo doživele tudi česanje in sprehajanje njufijev,ampak smo se preveč zaklepetale, tako da je tistih 5 urice kar minilo in že komaj čakam, da bo izpitno obdobje mimo in bom šla čim prej lahko pogledat Marjanino pasjo bando  ;). Do takrat pa pri belem dnevu sanjam kako lepo bo, ko bomo imeli svojega razgrajača.

Ena od forumovk sprašuje, če kaj vemo kdo prodaja novofundlance, ki so bili skoteni 9.5. Če misliva isti oglas (telefonsko številko imam tudi jaz, ker sem iz firbca poklicala), potem imajo mladičke pri gospe Lidiji K. Parili so s samcem iz Iga. Zadnje leglo so imeli ravno takrat enkrat in sicer 2 samčka (1 črn + 1 črno-bel) in 4 črne samičke. So pa 3 mladički že rezervirani in za prodajo so na razpolago še 3 samičke (bile pred enim tednom).

LP!

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3309 : 05 Junij 2007, 17:45:47 »
Katarina zanimivo  ::) Če je en črnobel potem ni samec za katerega sem jaz dobila podatek da je  ??? Govorimo pa o isti osebi  ;) ::)

Pri vzrediteljih pa čas na splošno hitro mine...greš za pol urce, ostaneš pa 4, 5 urc  ::)

Katarina M

• *
« Odgovori #3310 : 05 Junij 2007, 18:19:52 »
Neyka črnobeli mladiček naj bi bil že vnaprej rezerviran kot plačilo za skok. Vsaj tako mi je rekla gospa Lidija. Če nisem preveč radovedna: kakšne info si pa ti dobila?

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3311 : 05 Junij 2007, 18:27:08 »
7 mladičev pa drug oče.

Katarina M

• *
« Odgovori #3312 : 05 Junij 2007, 18:48:56 »
  ??? Premal sem pametna, da bi rešila to uganko. Meni je bilo rečeno, da je oče mladičev iz Iga in da ga je možno videt. Sem vedela tudi za priimek lastnika tega psa (nekaj na G...) ampak sem žal pozabila. Kakorkoli že, ti psički se prodajajo tudi na spletnem oglasniku bolha.com in začetna cena je bila 1000 EUR, sedaj pa je 800 EUR "zato, ker bi radi psičke pravočasno oddali".  :-\

katka

• Gost
« Odgovori #3313 : 05 Junij 2007, 19:43:23 »
Aha...tole je use skupi čudn če mene prašate...ne morta bit kar 2 očeta huhu  :P Mogoče bi blo pametno še enkrat poklicat in malo pokremljat okoli tega..si use zapisat in potem primerjat, da se sploh malo natančneje razbere..  ???

Katarina M

• *
« Odgovori #3314 : 05 Junij 2007, 20:31:17 »
Bom poizkusla atija pripravit do tega, da še on pokliče L.K. in se pozanima določene stvari glede tega legla. Če ga uspem prepričat, vam sporočim kaj je izvedel.

katka

• Gost
« Odgovori #3315 : 05 Junij 2007, 20:50:15 »
OK, bi me zares zanimalo ja haha  :-[  ::)

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3316 : 05 Junij 2007, 21:23:32 »
Evo nas pa smo tudi mi prisli iz dopusta.

Hvala vsem za cestitke. Atum je bil priden in dobil PRM, kar je bilo lepo presenecenje, saj tega nisem pricakovala. Zame bi bil uspeh ze, daga ne vrzejo iz ringa zaradi kaksnih izpadov v ringu - je bila le prva rastava :D Neyka hvala tudi za strizenje - to mu ni bilo najbolj po godu, on prisega na afro look frizuro  :o

Cestitke pa se enkrat iz moje strani tudi Bibi in Soni :-*.. in hvala Neoncku, da me ni odnesel z stolom vred :o

Slikce malo kasneje, ko se malo sestavim k sebi..treba najprej razpakirati ;)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3317 : 07 Junij 2007, 12:05:52 »
Ojla, boste mogoče v Zagrebu tudi razstavljali (Biba, Sona, Atum)?

leonora

• *
« Odgovori #3318 : 07 Junij 2007, 12:12:03 »
Mi ne,imamo družinsko fešto  :o,Atum,kolikor vem tudi ne.Bomo pe cedili sline potem ob slikicah  :-* .Se greste vi v živo slinit?

Kast

• *
« Odgovori #3319 : 07 Junij 2007, 12:14:01 »
Mi ne,imamo družinsko fešto  :o,Atum,kolikor vem tudi ne.Bomo pe cedili sline potem ob slikicah  :-* .Se greste vi v živo slinit?
Jaz najbrž grem  :-|~

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3320 : 07 Junij 2007, 12:20:48 »
Hja, sliši se mikavno, ampak jaz bi se potem v svoji slini utopila tam ob tistih kosmatincih....boljš da neham razmišljat in da se doma cmokam z Brunotom.

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #3321 : 07 Junij 2007, 12:26:21 »
Tudi mi ne gremo v Zagreb, mogoče same z mami v nedeljo ?

ena fotka iz ringiranja

in ena slinasto-proseča

Lp

katka

• Gost
« Odgovori #3322 : 07 Junij 2007, 12:47:51 »
OK, tale tazadna je ful carska 8) 8) mene samo zanima, kje vi judje kupujete take luštne slinčke, pri nas v Logatcu je prava siromašija glede tega  :( Sploh pa, sem zadnič ustvarjala z mizo(tako, kot jo ima sabina če se ne motim-home made =) ) in Barta maltreterala 1h s krtačenjem. Odprli bomo proizvodno povštrov, tak da če ima kdo probleme s trdoto svojega vzglavnika naj se kar oglasi v Logatcu  :P Res je bil medvedu podoben, sploh ker (spet) inprovizirala in ga strigla, cel je biu nafrutiran,roka se je pa kar pogrezala v dlako. Sem pa potem se skoraj razpočla na vreme, kr sva šla lih na sprehod in naju je dež ujel, tak da je dlaka skupej padla...sicer pa že cel teden ščije in se mi zdi, da bo kmalu na vrsti kopanje, ker Bart smrdi za znoret in mi je prav nerodno, če pridejo kašni obiski pa se potem mota v svojem smrdlivem oblaku tam okoli  :-[  :-\  ::) -Hm, kakšen nasvet glede tega, kako čim dlje dlako ohraniti v lepi obliki? Bartu ponavadi skupi pade že kmalu po tem, ko se ga skrtači  ???

lp! -Hm, v Zagreb pa najverjetneje ne pridemo  :-\ NI pa nič še dorečeno ;)

Katus in Bartus   :)

Kast

• *
« Odgovori #3323 : 07 Junij 2007, 13:21:00 »
Slinčke??? kje??? V Baby centru v LJ jih dobiš kolikor hočeš ;)....
Zakaj pa rabite slinčke? Soči ga še nikoli nisem nataknila. Res, da ne hodiva po razstavah, ampak za doma...hmmmm ne vem no,.... kaj doma jih nikoli ne pustite, da se umažejo.
katka, zakaj pa rabiš slinček???

Ponavadi se njufkotu natakne preden gre v ring, če se že fajn slini, da ne pride ves moker pred sodnika...drugače pa se mi zdi res brez veze. Še otrokom ga ne dajem več...zelo malokrat tamali.

Za foro pa je njufek s slinčkom zelo fensi ;)

lp

Kast

• *
« Odgovori #3324 : 07 Junij 2007, 13:24:55 »
Aja, še glede dlake...hmmm ne vem, ampak če je Soča veliko po dežju, normalno da dalaka pade dol ko je mokra, a ko se posuši pa je spet, kot da bi jo okopala...volumen sploh ne pade  ???

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3325 : 07 Junij 2007, 14:21:54 »
Sicer malo z zamudo ampak vseeno obljubljene fotke:

Atum v ringu...

Neon, Heba, Atum

Pa se Bor (Erosov sincek, ki ga je omenjala ze Neyka)

Ostalo pa v albumu in v atumovi temi, da ne bom tle prevec "smetila" za fotkami.

Katka tisti modri slincek, ki ga ima Biba na sliki zgoraj je nas. Je pa home made izdelava by moja babi  :D Moram povedati, da ne bo Simona jezna, da ga je Biba imela gor samo 2 sekundi, toliko, da smo slikali. Atum ga pa tudi ne nosi... bil je narejen bolj za foro kot zares. Drugace pa slincke dobis v vsaki baby trgovini..ceprav ne pomagajo ravno veliko. Ok, mogoce za slino ampak pri pitju vode so pa neuporabni. Atum pac pomoci cel gobec v vodo in ce je imel slincek notri je bilo se slabse, ker se je voda cedila se iz slincka, ki ga je jasno pomocil v vodo se pred gobcem  ;D ;D Mogoce za kako razstavo, da ni pes cisto slinast.. v vsakdanjem zivljenju se mi pa ne zdi ravno prakticna zadeva. Itak pa njufko more bit malo moker da je pravi njufko  :D

katka

• Gost
« Odgovori #3326 : 07 Junij 2007, 16:58:11 »
Ha ha...sej vem sej naš bi ga tut imel bolj za foro, kot za res. Slikce so pa lepe!

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #3327 : 09 Junij 2007, 15:30:21 »
Heeeej .-

Po dolgem času, se oglašam še jaz. Smo odpravljali neposlušnost z Indijeve strani, tisto neposlušnost, ko se zanalašč dela da ne sliši, ali pa ko vidi nekoga, ki ga je vredno oblajat itd. No to smo odpravili, jeeeej. Odpoklic je sedaj čisto zares 99%. Pride, tudi če vidi traktor [kar je bil včasih veliiiiik problem]. Samo z muckami je še problem. Upam, da nam ga bo uspelo čimprej odpraviti. No v tem času, ko me ni bilo, je Indi dopolnil 2 leti [ :-*]. 25. maja že.

http://www4.slikomat.com/07/0609/320614cy8m.jpg (http://www4.slikomat.com/07/0609/320614cy8m.jpg)

Deeej no, vrži že !!

A jo je, al je ni ?

http://indi.moj-album.com/slike/845561/y7Rmh2vhjKlx64sF.v.jpg (http://indi.moj-album.com/slike/845561/y7Rmh2vhjKlx64sF.v.jpg)

Sej drugač mam use štiri noge  :P

Žoga že zdavnaj je piska več. !  ;D

Lp, Nastia

katka

• Gost
« Odgovori #3328 : 09 Junij 2007, 21:29:06 »
Super slikce, še bolši pozer  :) Tista je dobra:sej drugač imam vse štiri noge  8)

No, dones smo pa mami, Bart in jaz obiskali Idrisko belo. Tukej so pa še dokazi  ;D
Kok se smejčkamo=)

Že smo v vodiiiii

Pravi plavalec in...

...PRAVI NOVOFUNDLANDEC

več slikc pa je v albumu

LP!
Katja in Bart

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #3329 : 10 Junij 2007, 18:01:45 »
Nastja in Katka zelo lepe slikice oz. kužka na njih. :D

Katka res zelo uživaš z Bartom, tudi midve s Sono bi si privoščile to Idrijsko belo, vso čisto in lepo,
morda pa se med dopustom podamo tja.

Lp Sabina & Sona