Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1869274 krat)

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #3450 : 04 Julij 2007, 12:38:40 »
Hitro  :o saj smo imeli podaljšanega maturanca (običajno se gre za 6 dni mi smo jih meli 8 8). No nebi se branila še malo  ostati, me je država v celoti fascinirala do te mere da sem obljubila da pridem nazaj najkasneje v dveh letih  :o

Uf uf kamele  ;D ;D njihova izklicna cena je bila 20 kamel fanjtje so mislim da uspeli zvišati na 80  ;D Moram rečt da so punce tam tako hudo zaželjene da res sreča da smo imeli toliko fantov s sabo.  ::)

Pesjanov je bilo veliko zanimivih, bom pa raje nehala smetit tole temo in se proti večeru razpisala v temo o Tuniziji. :)

Mja no..Neon pa zdaj že v naročje leze  >:( ah ja maček ni pa nič boljši  ::) samo kakšno kilco manj ima

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #3451 : 04 Julij 2007, 12:50:48 »
Neyka še dobro da nisi blondinka potem bi morala že varnostnike met ;) :D :P
Pa razumi ti Neona revež te je tako močno pogrešal in se je revež čisto ustrašil od misli da te ne bo več domov (zgleda tudi on ve da so luštne punce tam zelo iskane :P >:D)
Drugič mu moraš prej vse natančno razložiti, po njegovem pa bo še najboljše če gre on kar s teboj da te čuva  :P :D ;)

elf

• *
« Odgovori #3452 : 05 Julij 2007, 21:31:10 »
Pozdrav svima od mene i Bena, kod nas je jaaako vruće...  :)

Kast

• *
« Odgovori #3453 : 05 Julij 2007, 22:46:41 »
Ooo, lepotec Ben, vam kar zavidam, da imaste vroče. Pri nas pa je bilo danes res mrzlo...v dolgih rokavih, na soncu, pa še zeblo me je, brrrr, ....upam, da ne bo ista pesem kot lansko leto.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3454 : 06 Julij 2007, 09:07:52 »
Elf, ne me strašit.....v torek gremo malo naprej od vas na morje.....kaj bo z Brunotom, če je tolk vroče.......to je edina stvar, ki me zdaj skrbi fuuuul!!!

Kast

• *
« Odgovori #3455 : 06 Julij 2007, 10:31:35 »
Elf, ne me strašit.....v torek gremo malo naprej od vas na morje.....kaj bo z Brunotom, če je tolk vroče.......to je edina stvar, ki me zdaj skrbi fuuuul!!!

Daj no, če je Ben preživel dve leti v Zadru, bo tudi Bruno kakšen teden  :P , vsekakor pa je lažje prenašati vročino ob morju kot pa v notranjosti, pa še morje bo imel zraven..vsaj mislim, da bo lažje prenašal kot  doma.

Če bi imeli mi večji avto (vsaj karavan) s klimo, otroci imeli kako leto več in bila Soča zdrava, bi jo sigurno vzeli s sabo, tako pa bo na počitnicah v PO, imela bo cel vrt na razpolago, redni sprehodi, crkljanja..... in na koncu vsega hlajenje v kleti po želji.

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3456 : 06 Julij 2007, 13:31:25 »
elf, Ben je prekrasen!! :-* :-* :-*

Gabi ne se preveč obremenjevat. Zjutraj malo prej vstajaj pa ga pelji na sprehod in plavat, čez dan naj bo v senci in ga vmes pelji na kakšno namakanje da se shladi pa dost vode za pit mu zagotovi. Pol pa še zvečer ko se ohladi spet malo pošetkajte. Kam točno pa greste če malo naprej od Zadra? Kam blizu Murterja? Šibenik?...

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3457 : 06 Julij 2007, 13:44:21 »
Solaris, Šibenik - tja gremo. Tako, da če se bo govorilo ali pisalo o kakšnih mednarodnih incidentih tam dol....pol smo mi vpleteni, he,he....(Bruno cel kamp okol obrnil in podobno). Ajoj, saj ne vem, zakaj se s tem obremenjujem, ampak vsako leto imam kar "tremo" pred dopustom....; za otroke se še nisem nič vprašala, kako bodo, za Brunota me pa vse skrbi.....najbrž sem kot človeška mama prav zanič; kot pasja bi bila pa kar v redu.... :-[ Glede na količino popite (in zraven polite) vode me še to zdaj matra, a bo voda iz pipe pitna ali ne....ampak glede na bližino slapovov Krke in tisto maso sladke vode menda imajo tam dol pitno vodo....Ajoj...ko bom prišla nazaj, se bom spet smejala sama sebi...

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #3458 : 06 Julij 2007, 13:48:11 »
Malo off topic... Bruno kam v Solaris greste? Vaša prikolica, šotor? Boste najeli... kakšen kontakt ??? Men je tam dol namreč full lepo, smo se ustavili ko smo šli na Korčulo., moji pa so tam dopustovali. Super plaža, velika, ok ko smo bili mi je bilo septembra in ni bila več huda sezona, kamp je baje super urejen (po informacijah, ki so mi jih dali moji), tako da se baje nimaš kaj sekirat.

Lp nina

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3459 : 06 Julij 2007, 13:49:41 »
Gabi Šibeniško vodo sem še jaz preživela (ok jaz sem tudi Tunizijsko tako da...)  ::) ampak slapovi Krke...tam je takooo lepo  :-*

Ko boste ravno tam, če kje zagledate bolj majhno in drobno njufkico ki jo spremljata manjša blondinka in večji dolgolasec (vsaj bil je) mirne duše stopi k njim ker boš najverjetneje videla Marijano, Tedija in njuno Eli  :) Če boš lahko jih še lepo pozdravi v mojem imenu  :)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3460 : 06 Julij 2007, 13:54:45 »
Ninci, gremo v prikolico od turistične agencije Metronik Komet, mislim, da imajo sedež v Trbovljah, drugače pa imajo agencijo v Zagorju, tam sva se tud midva vse zmenila - oddajo komurkoli - saj so turistična agencija. Imajo tudi na internetu stran; ko najdem pošljem link.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #3461 : 06 Julij 2007, 14:00:35 »
Ninci, link:
http://www.metronic-komet.si/Prikolice.html

Neyka, a bodo Marjana, Tedi in Eli tudi v tem kampu? Noro; na koncu se bo Bruno imel boljš kot vsi mi....
Zdaj ko smo že pri tej temi.....dopusti pa morje itd......a ostali tud vzamete vaše njufije s seboj na dopust? No, Kast je že povedala; kaj pa ostali???

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3462 : 06 Julij 2007, 14:36:20 »
Ne niso v tem istem kampu ampak na Murterju. Za letos sploh ne vem če so gor  :-[ Vendar pa rentajo barko in jih je ponavadi povsod polno - mi smo se prvič srečali mislim da v Šibeniku  ::) pa poglejte zdaj happy family z 10 papiji.

Na dopust gre Neon zraven  :) Ni boljšega od mokre črne pošasti ki straši ljudi ali pa jih topi s svojim pogledom  >:D >:D

Kast

• *
« Odgovori #3463 : 06 Julij 2007, 14:39:32 »
.....  ::) pa poglejte zdaj happy family z 10 papiji.

A ima Eli spet mladičke?

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3464 : 06 Julij 2007, 14:47:15 »
Bruno glede vrocine ne skrbi, se mi zdi, da jim je ob morju lazje. Atum je full obcutljiv na sonce in ga ubistvu ne mara, vedno rine v senco. Ze maja, ko ni bilo tako vroce, vsaj pri nas ne.. je na trentuke sopihal kot stara lokomotiva. Ko smo sli pa na morje mi je pa cel dan prespal na soncu. Sem ga rinila v senco ampak se je sam prestavljal na sonce :o Isto smo prehodili kar dober del slovenske obale, pri nas bi pil vsake 10 min..tam mu pa voda sploh ni sla po gobcu. Ok ni bilo tako vroce, recimo podobne temperature kot pri nas v tistem casu, pa mu je bilo vseeno na morju lazje. Saj ce tako pogledas je tudi tebi na morju manj vroce, kot pa pri nas v tej betonski dzungli.

Brez panike, ce ste lani preziveli ko ste imeli s seboj mladica pa tudi sedaj ne bo Brunci raztur naredil... ce pa bo... nekako je treba popestriti dopust ;)

Jaz letos sploh ne vem ali grem na morje ali ne. Bomo sli bolj na last minute varjanto ce ze in ce mi uspe najti nekaj takega, da bo Atum tudi zazeljen... hmm..ce ne bo pa doma v hotelu babi ;)

Neyka a kar tkole se ti potepas? In si presvercala domov kako kamelo, da Neonu ne bo dolgcas? :P :P

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3465 : 06 Julij 2007, 14:50:23 »
Elf, Ben je pravi lepotec :-* :-* :-* :-* Kaka lepa glavca :-* :-* :-*

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3466 : 06 Julij 2007, 15:03:32 »
A ima Eli spet mladičke?

Z Neonom sigurno ne  ;D

Ne mislim da je ne bodo preveč parili, kolikor smo v stikih vem da prav veliko časa nimajo torej kje so mladiči  ::)

Mišljeno je bilo za cca 2 leti nazaj ko smo se srečali pa do obdobja prve paritve in mladičev.

Nelly ja malo se je treba potepat. Kamela je bila žal prevelika za v potovalko (kdo bi si mislil ane), sem razmišljala o salamandru pa potrbeujem odločno preveč papirjev za kaj takega  ;D Torej se bo mogel ubogi kužek še naprej zadovoljiti samo z mano  ::) Mogoče mu pa postrežem s katerim od odličnih Tunizijskih čajev  :)

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3467 : 06 Julij 2007, 15:16:49 »
Ko bos enega od odlicnih Tunizijskih cajev kuhala... saj imas telefonsko se shranjeno ne? ;) :P

Punca glej, da ne bos jutr spala do kosila pa bos kaj pesti drzala :D :D

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3468 : 06 Julij 2007, 15:27:18 »
a-a Nelly ne bom zaspala sem obveščena da je treba pesti držat...za 100% naredili boste itak vsi  ;D

Na čajček ste pa sigurno vabljeni! Itak zadnji čas da se nam namalate na obisk  ::) Čakam da bo še Simona frej pa akcija  ;D

A je še kdo zainteresiran za srečanje pri nas? Pridete, malo se zapeljemo in potem za 1h sprehodimo na Lepenatko po ravnem, vsak nekaj s sabo prinese in imamo po povratku še mini njufi piknik?

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3469 : 06 Julij 2007, 15:40:51 »
No le glej da bos... smo z Simono bolj pogumne sorte in Atum in Biba skupaj delata v paru :o

Ce povabis pridemo z piknikom ali brez... ce pa pride Simona sama mi pa prosim sporocite, nekaj imam jaz zate, cemur se rece prazen CD ;)

Za njufi piknik smo takoj za.. kadarkoli, kjerkoli.. mi smo zraven. Se mi take prizor se kar suce po glavi.. :-[ Bi blo fajn ce bi bilo na mojem vrtu tako ;)

leonora

• *
« Odgovori #3470 : 06 Julij 2007, 16:09:03 »
Hojla vsi  :o,mislim,me je kar sram,vedno preberem,kaj pišete,sama sem pa prelena  :-[
Barbara,saj veš,da držim pesti za Sočo,vsak dan,upam,da bosta brez težav prebrodili tole zoprnijo.En koš  :-*  :-*  :-*
Elf,tale tvoj Ben je pa res veličasten  :-*
Gabi,če se preveč bojiš dopusta,ni panike,jaz se nič.Torej tačas pridi k meni,jaz bom šla pa s tvojimi na dopust.Saj veš,menjava žena  :o ,pa še dropse ti bom pripravila za zraven kavice  :P
Neyka,malo me skrbi,ker z Gabi preveč okrog kamel skačeta,da slučajno ne bomo čez čas brali,da imamo prvo leglo kamel v Sloveniji  ;D
Jaz sem vedno za kakšno srečanje,samo tačas,ko boste plezali ne Lepenatko se jaz prostovoljno javljam za čuvanje hiše  :o

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3471 : 06 Julij 2007, 16:39:23 »
hahaha leonora  ;D Žal se nam nebi skotila prva kamela, se je že pred leti v ZOOju  ::) Na tvojem mestu bi me bolj skrbelo če sem po številu kamel za katere so me prodajali res v Sloveniji  ;D

Na Lepenatko je pa iz smeri ki jo imam v mislih tako malo vzpona da greš kar lepo zraven  ;D

Satin

• *
« Odgovori #3472 : 06 Julij 2007, 21:51:11 »
Neyka te mi ne damo, te takoj pridemo v Tunizijo z Neonom iskat, ko bodo spoznali tvojo črno mrcino bomo poleg tebe odpelal še vse kamele :P :D

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3473 : 06 Julij 2007, 23:13:09 »
Men so tipčki delovali precej neustrašno..Neon je pa tudi ena pusika  ;)

Satin

• *
« Odgovori #3474 : 07 Julij 2007, 21:51:58 »
Neyka dej dej  :D :D ko bi tista tvoja velika kepa črne dlake stopila pred njih in iz sebe spravila HOOOV z svojim globokim glasom bi te sami takoj poslali domov, če ne pa takrat ko bi videli dela je z njegovo nego, pa koliko vode rabi... :P :D

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3475 : 07 Julij 2007, 21:56:47 »
pa koliko vode rabi... :P :D

pa kako je izbirčen pri vodi  ;D mogoče še tiste iz pipe nebi hotel pit  ;D

Sem pa doživela ( :o) da je skočil iz skale direkt v Savinjo  :o pa ni neki ljubitelj plavanja v sladki vodi. Bravo Neon

Bom pa še malo važiča igrala in vam kar jaz sporočila (boh ve kdaj bi se Simona javla  ;)) da je Biba uspešno naredila izpit A  O0 O0 86% razlog:nedelo sredi najhujše vročine  ::)

Čestitke tudi Atumu (več bo pa Lili napisala)!!

Kaj naj rečem...z Neonom sva ponosna na žlahto  ;D Se itak vidi da je Biba od obeh pobreala same tapametne gene  ;D ;D

Satin

• *
« Odgovori #3476 : 07 Julij 2007, 21:58:24 »
Čestitke obema pridnima šolarčkoma :-*

Kast

• *
« Odgovori #3477 : 07 Julij 2007, 23:14:02 »
Čestitke Bibi in Atumu  :-*

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #3478 : 08 Julij 2007, 09:15:34 »
Bravo Atum in Biba :-*...kok fest njufija sta ;).

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3479 : 08 Julij 2007, 23:01:11 »
Evo, da se se tukaj "pohvalim"  ;) in hvala vsem za cestitke  :-* :-*

Atum je sobotni izpit ok izpeljal (lahko bi bilo boljse, ce nebi vmes dobil mravelj v riti in je hotel mene spravljati v boljso voljo) in nakoncu zakljucil z 95 pikami!  :o

Pogoji za delo so bili fenomenalni. ::) Sonce nabijalo z vso mocjo, ceprav smo iskali koscke sence je bilo 2 urno cakanje zanj vseeno prevec in je imel se predno je prisel na vrsto vsega vrh glave, kar se je delno pokazalo tudi na poligonu.

Vseeno smo vec kot uspesno izpeljali in sem prav ponosna na nasega pasjana..Sodnika je najbolj zmotilo to, da se sicer vsede in da prostor na prvi ukaz ampak pocaaaaasi, isto je z vstajanjem. Ni sicer trajalo pol ure ampak v njufi stilu pac. Raje nisem naprej komentirala, da je to pac njuf in da jaz skacem od veselja ze, ker mi ga je uspelo pripeljati do sem, da mu ni za sedi treba rect 5x, ker se gospodu tisti trenutek pac ne  da ;)

Cestitke se enkrat tudi Bibi...pridna pupika si bila :-* :-*