Ojla! Dopust se je končal, je bilo pa fajn srečati Elfa in njegovega lepega pesjana Bena! Z Brunotom sta bila na začetku kar friendly

potem pa ne tako zelo, tako, da smo ju imeli raje kakšen meter narazen, he, he.... Sta bila pa glavna atrakcija na zadarski rivi, Elf, kolikokrat sta bila slikana??? V glavnem, pozabite na to, da se boste na morju z novofundlancem lahko v miru sprehodili.....

Tud v Šibeniku v Solarisu ni bilo nič drugače kot v Zadru....vsakič, ko je šel bogi Bruno na plavanje, je bila naokrog gruča gledalcev, pred prikolico smo imeli non stop paparazze in čohalce....tako da.....do zasluženega počitka smo prišli šele doma, he,he. Je pa Bruno spet dosti lažje dihal na morju, kljub temu, da smo imeli 35 stopinj v senci - ampak ker smo se "hladili" v toplem morju in je non stop malce pihljalo, je bilo precej bolje kot tu.
Sem bila pa zelo vesela, ko sem nekega dne v daljavi v našem kampu zagledala enega njufka in potem, ko so prišli bliže, smo se celo na hitro pomenili - isto tako sta bila dva mlada slovenca z njufkom, starim dve leti in pol! Pa en kup ljudi je prišlo k meni, ki so imeli včasih njufke, tudi tujci. Ene par mi jih je reklo, da so jim živeli kar lepo po 13 let! Je pa prav fajn it na dopust z psom....shopping centri odpadejo.....tako, da nas dopust ni prišel dosti, he,he.... Lp, Gabi