BRUNO midva sva mela žurko z dlako kak mesec nazaj. Grozen je bil, jaz pa brez glavnika. Seveda so se mu naredili krasni vozli, ki sem jih na srečo lahko razčesala s pomočjo spreja in krtače. Drugače mu je pa dlaka tako odletavala da sem mislila da bo brez ostal.

Okrog hiše pa trava ni bilaq več zelena ampak črna

Bruno kopam po potrebi. Ko se za moje pojme v dlaki nabere preveč praha ga pač skopam. Šampon mu ne pušča posledic in si pač privoščim. Pride vse skupaj nekje na 14-21 dni
Čisto tako - a ste že kdaj kupili kakšen sprej za razčesovanje. Jaz sem zadnjič kupila od Gold Medal Pet (isto imava s Simono šampon od te firme) in je odličen. Razlesala sem vse vozle (na repu brez spreja in me je kar sram kakšen je zdaj, drugje je šlo ven minimalno dlake) pa tudi dlaka je po česanju čisto "sveža" in svetleča, kot bi ga kopala pa še mehka je na otip

Tele poze pa očitno vsi psi prakticirajo. Kero koli temo odprem se zgovarjajo o tale je pa tipična za našo pasmo

jp tudi Neona včasih v takšnem položaju dobim, ponavadi še glasno smrči zraven. Ampak kar je malce bolj odrasel večkrat leži v "normalni" pozi.
Sabina tazadnja fotka z ležalnika je ful dobra

V katero smer pa kej nadaljujete šolanje? Ste se česa resno lotili ali je bolj za zabavo?
Elf,krasno
,čestitke,po slikah sodeč je tale uspeh res več kot zaslužen
.Upam,da bom imela kdaj priložnost tegale lepotca videti tudi v živo
.
Mi smo dali skozi še drugo gonitev,hvala bogu bolj umirjeno kot prvikrat
.Tako da bo Neyka brez skrbi,ko bo dobila Bibo na počitnice
.
Pa še malo mimo teme,vem da je med nami kar nekaj mamic.Mi smo imeli Lovrota na operaciji slepiča
(razlit).Če vam otrok toži,da ga boli trebušček,se ne pustite odpraviti z razlago viroze,pa v bolnišnici vztrajajte,da naredijo vse preiskave v čimkrajšem času.Nas je umirjenost in potrpežljivost skoraj stala otroka
.
Že komaj čakam da pride k meni. Moja zlata mala kužika

Lovrotu pa od mami en velik poljubček in želje, da se angelček čimprej pozdravi
katka na Pagu smo bili mi v kampu Šimuni ampak mislim da takrat še brez psa. Kamp je lepo urejen, psa bi se pa tudi dalo tam skopat. Ima pa samo dve pomakljivosti - bil je eden izmed dražjih kampov v CRO in pa baje je pred kratkim pogorel.
Ampak - tam v bližini je zaliv po imenu Sveti duh. Krasne divje plaže, malo folka RAJ z veliko začetnico. V bližini je še en kamp, malo posurfaj po netu.
Kar se psov v kampih so psi načeloma dobrodošli, samo poskrbeti je treba da niso moteči in ponavadi se ne smejo kopat na kampovskih plažah. Na Pagu to ni problem, ponavadi so divje plaže blizu

Lep dopust in držim pesti da bo Bart kmalu OK
Pa ko smo že ravno pri morju en morski nasmešek izpred dveh let, iz Murterja
http://neyka-neon.moj-album.com/slike/357740/SrlqIzfrE2QOI9kf.v.jpg