Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1874601 krat)

Kast

• *
  • Spol: Ženski
Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #3660 : 25 Avgust 2007, 07:38:03 »
...cepljenje proti česu??

Kombinirano cepivo (ne steklina), kar naj bi vsako leto cepili, ampak ni obvezno.

katka

• Gost
« Odgovori #3661 : 25 Avgust 2007, 10:22:37 »
aham ok.

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3662 : 27 Avgust 2007, 12:09:45 »
Končno smo prisebni  ;D

Včerajšnja razstava je bila super, imeli smo se krasno! Malo smo se načvekali, pofirbcali naokrog, se kuhali na vročini  ::) odrastavljali in dobili PRM  :)

Moram pohvalit sodnico, ker si je za vsakega psa RES vzela čas, napisala konkretne in realne ocene, poleg tega pa nam dovolila čakati v senci  :-*

Slik imam je kot ponavadi kadar ne slikam sama malo  ::)

Tabor:

Biba v ringu:

Pa še par iz kasnejšega "srečanja" pri Simoni

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3663 : 27 Avgust 2007, 12:23:19 »
Tole popravljanje ubija...

Katka lepo te je bilo spoznati, žal mi je smao da nismo imeli časa malo dlje počvekat  :) Pa naslednjič...kako so ti všeč razstavae ? ;D

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #3664 : 27 Avgust 2007, 12:23:59 »
Biba je na 6 slikci prav srčkana, je tako ljubko zamižala in pokazala jezička da je ko kak plišast medek :-* :D Neon je pa tak dobrodušni medo, obema pa pošiljam koš  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*... Tko da Leonora in Neyka ob prihodu domov bosta imeli polne roke dela da jima jih izročita :D :P

Kast

• *
« Odgovori #3665 : 27 Avgust 2007, 12:31:00 »
Čestitke Bibi za PRM, Soni za psa Zasavja in vsem hvala za dobro družbo.
Slike bodo na vrsti kasneje, ko bom imela več časa.

lp

katka

• Gost
« Odgovori #3666 : 27 Avgust 2007, 12:37:03 »
Neyka, meni je bilo super, moram pohvalit tvoje handlanje Bibe, bi to tut jaz probala, magar na Bartu, sicer si pa želim, da bi kak sodnik kljub temu, da je bart kastriran povedal usaj pr. oceno, kakšno bi zasedel, če bi tekmovala. Moram rečt, da sta bile Sona in Sabina super, Bor se mi je pa sploh utisnil v spomin.  Jaz mona--- (res sem mona) fotoaparat ni bil naš in se sploh nisem znajdla na njemu, na koncu sem ugotovila, da sem namesto slikala snemala in sem bila potlej jezna, razočarana, po eni strani sem se pa iz srca nasmejala sama sebi. Bo zdaj en sošolec-> cmop master poskušal film spremenit v sliko in bom nalimala na forum, če  ne pa bodo definitivno na strani.
Luštno vas je bilo spoznati, prav vse, mogoče, bomo pa drugič res več poklepetali.

lp!

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #3667 : 27 Avgust 2007, 12:38:22 »
Neyka, kateri je bil pa tisti pes s PeSjanar rutko?

katka

• Gost
« Odgovori #3668 : 27 Avgust 2007, 12:42:40 »
AjA, neyka, pozabla sem. Sem vidla, da je imel Neon kletko, kje si kupila tako velikanko?

Satin

• *
« Odgovori #3669 : 27 Avgust 2007, 12:45:21 »
Jackie če si mislila v Neykinem taboru je bil to Neon, če se pa motim me bo pa itak mama Neyka popravila da ne bom komu krivice delala  ;) 8):D

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #3670 : 27 Avgust 2007, 12:47:12 »
Jackie če si mislila v Neykinem taboru je bil to Neon, če se pa motim me bo pa itam mama Neyka popravila da ne bom komu krivice delala  ;) 8):D
Sparašujem zato, ker sem na razstavi videla enega takega, pa mi je postalo kar malo žal, da se nisem ustavila pri tisti "kočici".

Satin

• *
« Odgovori #3671 : 27 Avgust 2007, 12:51:39 »
Jackie si ga to videla mogoče med sprehodom z enim temnolasim fantom ali v ringu, če je prvo potem je bil Neon, če je pa drugo pa ne, ker kolikor vem je Neyka razstavljala samo Bibiko, Neon je bil samo gledalec in čuvaj svoje Neyke da je ne bi kak zal mladec odpelal stran od njega :D ;) >:D

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3672 : 27 Avgust 2007, 14:01:49 »
hehehe debatarke  ;D

katka tudi meni je izredno žal da se kastriranci ne smejo razstavljati - magar v razredu izven konkurence, zaradi razlogov iz katerih bi ti probala  :)

njufi z oranžno rutko je bil Neonček ne glede na to v čigavih rokah je bil - mojih, Romaninih, SImoninih, Davidovih, mamicinih,....

Tudi njufi v kletki je bil najverjetneje Neon ker se je Biba bolj ko ne valjala po tleh, mojega reveža sem pa not dala da je bil v miru. Kletka ni moja, je od Simone oz. Bibe, tako da bo ona povedala kje jo je staknila  ;D

Satin kaj misliš da bi v ring peljala psa s pesjanar rutko  :P ;) pa Neon se zahvaljuje za poljubčke in pravi da tako slinast že dolgo ni bil  ;D :D

Zina škoda ker se nisi ustavila :( te imam že par let najbrž na "moram spoznati" listi ;) Kod boš še kaj hodila po razstavah?

Oh ja, jaz pa ugotavljam da bo enkrat treba spet brez psov na razstavo...toliko znanega folka jaz pa nič časa za čvekanje :S

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #3673 : 27 Avgust 2007, 14:05:10 »
Jaz sem končno dobila povezavo s svetom.Kar pa res ne privoščim nobenemu je,da je 1 teden brez:telefona,mobitela,televizije in interneta :-\

Tudi z moje strani čestitke Bibi in Soni.

Neyka zelo lepe slike in super frizurca ;) :).Zdajle septembra se bomo pa tudi mi večkrat videli :).

Naš medo je trenutno zafustriran čist...sosedova psička se goni pri nas je pa veselica.Cele noči zavija kot volk...barabca grda.

Satin

• *
« Odgovori #3674 : 27 Avgust 2007, 14:06:18 »
Neyka zakaj pa ne, bi bil največji frajer med njufki  :P :P :P :P :P :D ;) Bi mu vsi zavidali :P >:D Ni blema reci da se bomo večkrat oglasili v tej temi da bo večkrat takole slinast :D ;) :-*

Kast

• *
« Odgovori #3675 : 27 Avgust 2007, 15:13:25 »
Evo še en par sikc njufkov v Trbovljah
Bor

Neon

Italijanska cartonka

en ČB njufko

Sona in Biba

Biba PRM

Sona

Pa še flegma Bor (PRM, bob junior)

Izbor za BOB

BOB

Sanja

• *
  • Irish rocks!
    • ISCWT Elmer
« Odgovori #3676 : 27 Avgust 2007, 15:49:23 »
Še tukaj čestitke Neyki in Bibi!

Neyka zelo lepo hendlanje, Biba je bila zelo pridna. Te mamo posneto  >:D

Neon(ček) je pa ogromen in zelo prijazen pesjanar.  :)  Ga je bilo lepo vidt po tolikem času!

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #3677 : 27 Avgust 2007, 16:31:54 »
Čestitke za PRM, Biba in Neyka!  :o  :D Koliko vama še manjka do mladinskega šampionata?

Lp

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3678 : 27 Avgust 2007, 16:33:49 »
Čestitke za PRM, Biba in Neyka!  :o  :D Koliko vama še manjka do mladinskega šampionata?

Lp

preveč  ;D je bil tole prvi PRM tako da se niti ne bomo matrali z mladincem ;)

Sanja hvala tudi tebi za filmček se pa priporočam  :-* je pa Biba res en angelček v krogu in izven  ::)

Kast

• *
« Odgovori #3679 : 27 Avgust 2007, 23:03:25 »
newfka, zelo mi je všeč tvoj novi avatar

sem kar pozabila prilepit še Atuma, ki se je kar postavil v razstavno pozo in jo bolje obvlada od hendlerja  :D

pa še Biba, ki se mi je malo pačila

ostale slike pa lahko najdete tu http://s211.photobucket.com/albums/bb159/socakast/CAC%20Trbovlje%202007/?start=0

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3680 : 27 Avgust 2007, 23:11:10 »
Kast hvala za dokaz - da je Atum krasen pes namreč, samo malo groominga rabi  ;D Lili ne drzni oporekat btw kako napreduje izpolnjevanje prijavnice  >:D

Druga fotka pa ful dobro izpade samo pes na njej mi ni všeč  :D ;)

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #3681 : 28 Avgust 2007, 01:23:30 »
Upam, da sem ze na sami razstavi vsem cestitala... ce sem pa koga izpustila pa.. se enrkat cestitke  :-* :-*

Kast najlepsa ti hvala za tole fotko in komentar... si zadela bistvo in me za par minut spravila v smeh. Hvala ti!  :-* ;) ;D

Neyka krasen pes.. daj daj. Atum je pac Atum ::) ;D Krasen sigurno ni.. je pa moj ;)  Prijavnica za MB je pa izpolnjena pa caka na mizi.. se odlocam ali posljem ali ne. Ce bo hendlar in frizer dal stempelj potem ja.. drugace bomo ostali doma. Ceprav mislim, da imam ravno tisti dan neodlozljive obveznosti..  >:D

Snufi... a vidva se bosta v Lendavi razstavljala? Kaj pa MB, prideta?

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #3682 : 28 Avgust 2007, 09:03:50 »
Newfka!Super nov avatar imaš :o

Sem pozabila povedati,da smo v prejšnjem tednu imeli tudi delavnico za najmlajše.Predstavili smo mini ZOO :D.In Ron se je resnično lepo obnašal...do vseh tisoč rok,ki so ga mečkale,do ZP Rozi pa seveda do mojega naj naj zajčka...Preživeli smo res krasen dan skupaj in otroci so bili res navdušeni (čeprav so na začetku godrnjali,da to ni ZOO)

katka

• Gost
« Odgovori #3683 : 28 Avgust 2007, 10:18:47 »
T.M.T., zdaj si me pa nekej spomnila!-> a Psi gredo lahko v ZOO v Lj???? To me že od nekdaj zanima, pa zmerej pozabim prašat :( . Morem rečt, da so bli vsi razstavni njufi tak spedenani, kot naš še nikoli ni bil, se pa trudimo po najboljših močeh, ker kadar je pes urejen, je tudi skrbnik zadovoljen in vesel, potem se je večji užitek valjat po travi in čohat mehko dlako ;)

lp

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #3684 : 28 Avgust 2007, 10:29:05 »
Lili nema več šimfanja  ;) štempelj imaš neodložljive obveznost pa odmisli  >:D ;D

T.M.T ful dobra ideja tole z otroci  :) se je kakšen kaj bal velikosti  ;D je ratala kakšna fotka mogoče?

katka ja, psi lahko gredo v ZOO Glede razstavnih njufkov si pa jaz želim da bi znala tako dobro stričt in seveda da bi zraven imela po možnosti še fen  :(

Satin

• *
« Odgovori #3685 : 28 Avgust 2007, 10:30:15 »
Ja Katka  pes gre lahko v ZOO je bila pa karta takrat ko sem jaz šla z mojim not 1 eur, preverina njihovi strani če je še vedno enaka cena, seveda se mora pesjan znati obnašati da ne vznemirja živali ki prebivajo v ZOO-ju ;)

Kast

• *
« Odgovori #3686 : 28 Avgust 2007, 10:34:59 »
Ja Katka  pes gre lahko v ZOO je bila pa karta takrat ko sem jaz šla z mojim not 1 eur, preverina njihovi strani če je še vedno enaka cena, seveda se mora pesjan znati obnašati da ne vznemirja živali ki prebivajo v ZOO-ju ;)

Še vedno je en euro, katka poglej pod vstopnina http://www.zoo-ljubljana.si/index2.php

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #3687 : 28 Avgust 2007, 10:41:28 »
Neyka veš da se nihče ni bal,je pa čisto vsak rekel "wau kok je velik".Fotk je nastalo malo morje,ampak niti ena z moje strani...so bili 4-je animatorji in 3-je pomočniki.Potem,pa da spraviš 24 otrok starih od 4-6 let v dve skupini in jih v teh dveh skupinah obdržiš :o.
Smo pa imeli vse i svašta:račke,goske,grlice,fazana,pave,2 zajčka,mucka,2 psa,činčilo,hrčka,papige,2 kači,25 pajkov,kravce,teličke,pujske in seveda naj naj konja haha.

Ko dobim cd s slikami prilepim :).

Satin

• *
« Odgovori #3688 : 28 Avgust 2007, 10:58:19 »
T.M.T. dobra ideja :) še posebaj za mestne otroke nekateri šele pri takih dogodkih vidijo kmečke živali ;).To ste imeli pri vas doma?
Od ene moje kolegice tamala je svojo prvo kravico v živo videla nekje pri 5 letih ko je prišla k nam na obisk in je bila reva čisto razočarana nad njo ker ni bila prave barve :o :D ::) Smo rabli kar nekaj časa da smo jo prepričali da je to res kravica in ne kaj drugega. Konji so ji bili blazno všeč ampak spet napačne barve, to pa zato ker je mala bile in je še vedno čisto nora na pink barvo :o

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #3689 : 28 Avgust 2007, 11:17:29 »
Ja pri nas doma...ideja je padla lansko leto,ko so čisto spotoma pršli in je Klemen enega pajka pokazal.

ja satin,kje si pa še videla rjavo kravo?To so vijolične in bele...ti pa tudi nič ne veš :P