Evo...včeraj na sprehodu so mi uspeli dvigniti pritisk na maximum

.Resno razmišljam,da bom s seboj na sprehod nosila 2 povodca.
Popoldne smo se s fantom odpravili do cerkvice Sv.Miklavža.Luštna potka 1h hoje (v obe smeri) z edinim minusom,da je turistično precej obiskana.Ampak vredu...celo pot,skozi gozd je bil Ron spuščen.Preden prideš na parcelo,kjer stoji cerkev in mežnarija je tako ali tako ograja.Tam je počakal in sem ga pripela.Pred mežnarijo je bila manjša skupinica ljudi,smo se pozdravili in šli napej do cerkvice,kjer je vodnak,da se odžejamo.Pred cerkvijo pa zopet skupina domačinov z odvezanim psom.Srednje velik mešanc,ki je prvo kar je storil skočil v Rona in res pokazal zobe,lajal in renčal kot da je konec sveta.Čeprav je Ron dominanten do samcev se je smao postavil v pozo,ko rep zvije na hrbet in ušesa postavi pokonci.Tudi pisknil ni...
Jaz kot pridna punčka sem samo čakal,da se bo lastnik/lastnica zmigal in psa prijel in odstranil.Ampak je bilo bolj pomembno gobcanje,da oni pa takšnega psa kot ga imam že ne bi imeli,da kakšen je

.Med tem je tisti cucek od mene dobil eno brco,ker se je približal Ronovim jajčkom -toliko ga pa poznam,da vem da bi se mu takrat strgalo.Ker se lastnik sploh ni zmigal sem šla naprej s spremstvom dodatnega cucka.
Potem sem pri vodnjaku sploh razmišljala ali naj grem nazaj.Pa sme šla.Pišuka saj imam psa na povodcu.Nazaj grede ista zgodba.Le da je cucek Rona takrat šavsnil po gobčku

.In potem mi lastnica začne "a ne moreš počakati,da ga primem in blablabla".Je pa sedela 3m stran in niti slučajno ni kazalo,da bi se nameravala premakniti.
Na koncu ga je mislim,da njen mož brcnil in požel goro zgražanj,kako je nesramen in ne vem kaj še vse jaz pa sem mislila,da bom eksplodirala.
Res prav žal mi je,da nisem lastnici povedala kar ji gre in ko jo naslednjič vidim,ji bom.