Nelly, saj nič ne skrivam Brunota, he,he....greva vsak dan na sprehod! No, skoraj....včeraj je grmelo in padalo, da je bilo kot sodni dan, pa sva se valjala po kletnih prostorih. Mogoče imam res scrkljanega psa.....se nastavi tako, kot Sona od Sabine, ko spi, pa ga moram čohat....
Tistole s pujski je bilo pa v Robanovem kotu. Da se boste malo nasmejali, naj najprej povem, da sem z njim bežala pred konji, ker nisem vedela, kaj bodo naredili, ko bodo videli psa....he,he.....

da boste vedeli, da sem totalni teleban, kar se tiče obnašanja drugih domačih živali). No, pozneje sem videla, da se umikajo psom....Tile pujsi se pa tud tam prosto pasejo, tako kot krave in biki.....ampak tesnega soočenja s kravami si tud raje nisva privoščila.
Sabina, majica je pa SUPER!!! Glede na to, da si blizu doma, kam si jo dala narest??? Mal nam povej, no....Pa tvoja slika Sone z muco mi je tudi zelo zelo všeč!
Neyka.....kva si pa počela?! Je Neon kaj zagledal, pa si poletela z njim, he,he....

No, upam da ne. Nelly, če vam je Leonora odrekla gostoljubje, lahko pridete malo razgrajat tudi k nam. Nad travo v našem travničku smo že obupali, tako, da je vseeno, če po ostankih tacata dva 70 kilaša....(par kilc gor vseeno, hi,hi)
Uživajte s svojimi njufki,
Gabi