Živjo ljubitelji njufkov!
Pred tremi tedni sem postala lastnica novofundlandke Bibe, tako, da sem nova na tem forumu. Ni rodovniška, je pa čistokrvna, 1.10. bo stara 3 mesece. Hranim jo z briketi za velike pasme znamke Hill"s, zraven pa dobi še malo konzerve iste znamke, kakšen pasji piškot (kot nagrado), pa kakšen svinjski ušes in bikovko za grizlanje. To sem napisala, ker sem prebrala, da ste se pogovarjali o hrani, primerni za njufkote. Zato bi vas prosila, da mi poveste, ali je ta hrana v redu, ali je boljša Nutro, o kateri je bilo govora. Ne bi rada videla, da bi imela Biba kakšnih zdravstvenih težav, ki nastanejo zaradi nepravilne prehrane. Hranim jo 4x dnevno. Dobi pa tudi kakšno jabolko, korenje in pa goveje meso iz juhe. Je zelo živahna, po stopnicah pa jo seveda nosimo. Težka je 16kg, zmerili jo pa še nismo, to sporočim naknadno, prav tako tudi kakšno slikco. Moram pa vam povedat, da so vsi vaši njufkoti na slikah prečudoviti. Moram še prebrati prejšje strani na forumu, da vidim, kaj vse ste se pogovarjali o teh čudovitih velikanov. Zaenkrat toliko, se še slišmo.
Hvaležna vam bom za vsako pomoč.
En lep njufkotov pozdrav!