Evo se moje porocilo... z eno besedo katastrofa

Atum cisto skuliran do 15 min pred sojenjem, ko sta sla z Neyko v blizino ringa. Eni buldogi so se v kletki zaletavali v kletko (non stop, lastniki pa mirno cvekali dalje

)=, lajanje ga ne vrze iz tira, tudi ko gremo na sprehod in se kaksni psi nagrdo zaganjajo v ograjo gre mimo cisto skulirano in jih se pogleda ne. Tukaj se je slo pa za rozljanje kletke... strah in trepet. Ze od malega, pa ne vem zakaj. Kadar je v mojih rokah je dovolj en ukaz in se pomiri.. kadar pa ni v moji rokah pa razvajeno bitje kakor je, je ze tako manj siguren in me isce..potem pa se ta strah in je bilo zabave konec

Bil je cisto paf, kljub temu, da ga pridem se jaz tja miriti. Se je sicer delno skuliral..ampak kakor je bilo treba spet v isto smer, se je zacel tresti
V ringu sem ju sicer opazovala od dalec, pa ceprav bo Neyka zdajle huda, me je vmes prijelo, ko sem videla boscka kok je prestrasen, da uletim notri in ga sredi vsega odpeljem vn. Meni je slo skoraj na jok, ko sem ga gledala. Pa drugace ni plasen pes, sicer se bo v kaksnih cudnih situacijah raje umaknil kot "vzgal" nazaj... ampak tle je bil pa cuden splet okoliscin. Upam, si trditi, ce bi bilo do sojenja se kaksno urco bi se skuliral ali pa ce bi ga peljala v ring jaz, bi bilo tudi vsaj 50% boljse kot je bilo, pa kaj, ko jaz tega ne znam

kakor koli, najbolj vesela sem bila, ko je bil spet zunaj. In kljub vsemu, smo glede na okoliscine z oceno zadovoljni in je bil zame "zmagovalec" ze zato, ker je vsaj delno premagal strah in sel v ring. Formalne ocene ne stejejo

Jaz na njegovem mestu nebi sla

Ze tako so nam bile razstave bolj zadnja briga..zdaj jih je verjetno konec. Pes je na prvem mestu neglede na vse. Mogoce se kdaj, bolj pogledat kot ne, da ce bi ostal kak strah v njem, da ga probamo zbiti...ce bo pa strah prisoten, da si je to mocno zapomnil pa samo spokamo domov. Bo pa do takrat, ce ze, priteklo se kar nekaj vode..
Rinchy hvala za slikce... se dobro, da se na slikcah ne vidi vsega

Upam, da so kamere crknile vsem

Neyka..naslednic boljse? Vem da bo... ker tukaj niso bili v igri njegovi principi ampak tisto nenormalno nonstop trajajoce rozljanje kletke

Bo do takrat se kar nekaj casa preteklo, da se midva nekje prikazeva..ce se sploh, mogoce na kaksnih turobnih nikomur zanimivih razstavah. Bomo malo popestrili

Drugace pa.. kljub vsemu imas ti se zeljo drzati povodec?