Ja, škoda ker je povodec gor na sliki, Ninci. Samo piškotkov nisem imela, če bi mu pa kaj padlo na pamet......hm, nisem ravno v formi.....Večji pa je od takrat, ja...
Bruno je imel aprila okrog 75 kg, tako, da glede na to, da se na zimo vedno malo zredi in sem tudi zdaj opazila, da se malo je; po mojem je tam nekje....mislim si, da verjetno še vedno pod 80. Se je pa tudi zelo umiril in postal ubogljiv, čeprav se še vedno rad igra. Družinskim članom se dozdeva, da razume vse, kar mu rečemo. Vozimo Renault Grand Scenic in bom čisto poštena, Bruno ima glavo že v strehi....pa pri dveh otrocih in odhodu na dopust nam je tudi truga na strehi skoraj premalo. V prtljažnik namreč damo lahko samo Brunota in en tanek kufer, skledo za vodo in eno ornk 5 litrsko plastenko z vodo (ki jo moram potem še dolivat po poti, he,he....) Ampak imam raje malo manj stvari s sabo, samo, da je Bruno z nami. Saj potem vidiš, da ne rabiš na dopustu imet čisto takega udobja kot doma....pa še dela imaš potem pol manj. Nelly, si pozabila povedat, da pri tebi v avtu krajuje Atum; pri nas je treba še mularijo kam stlačit. Kast, super, v karavanu bodo kralji otroci in Soča! Drugače pa Natka, Bruno tudi skoraj vedno gleda nazaj, ven iz prtljažnika. Včasih so prave komedije na cesti, ko ustaviš na kakšnem semaforju in za teboj vozeči opazi, da voziš medveda....Smo že doživeli trobljenje, mahanje, smejanje, prižiganje in ugašanje luči....saj sploh niso več vedeli,kaj bi počeli.... Drugače pa opazim, ko greva peš, kako folk skoraj pade ven iz avta, ko zagleda Brunota....sem oni dan, ko sem šla mimo ene izložbe, tudi opazila zakaj (poleg nas izgleda res gromozanski...). Nelly, ne boš rekla, da Atum nima dlake!!! Nazadnje, ko smo bili skupaj, se mi je zdelo, da ima prav lepo in bleščečo!!!
Gabi