Nam se je pa rojstni dan cisto pokvaril

No, vsaj meni, Atum je vesel in razigran kot vedno...
Pred 14 dnevi ga je mama zjutraj spustila iz pesjaka kot vsako jutro. Na "obrazu" nekje 2 cm od ocke je imel neko "bulico", rahlo rdeco za katero je mislila, slepa kot je, da je klop.

Nekaj je bezala vanjo, vendar brez uspeha, razen tega, da je pritekla kri, rahlo krvavo je bilo ze prej

Grem jaz pogledati in ugotovim, da klop ni. Bila je majhna ranica za katero sem predvidevala, da se je kam spiknil. Ceprav mi ni blo jasno kako in kje, ker vecer prej je bil se ok. Dopustila sem moznost, da bi v pesjaku zganjal kaksne vragolije, ceprav teoreticno ni moznosti, pa vseeno. veterinar je predlagal razkuzevanje z jodom in ce ne bo boljse na ponoven pregled. V roku 2 dni se je naredila krastica, ki je vstrajala nadaljnih 10 dni. Po nasvetu veterinarja sem jo pustila pri miru. Pred 2 dnevi pa vidim, da je krastica popolnoma odpadla ostala je pa bulica v barvi koze (kot bi imel kozo napihnjeno). Ok pustim in upam, da bo slo nazaj. Danes pa sok... bulica se je povecala, ne mocno, pa vendarle

Vecja je kot je bila. Na otip je trda in zgleda kot nekaksna bradavica, predel okrog te "bradavice" je brez dlake

Na otip ni videti, da bi ga bolelo, vsaj ne daje taksnih znakov.
Skrbi me... cel dan sem ze cisto paf. Kaj bo se doletelo mojega bucmana? Imam obcutek da bolj ga pazis, bolj ga razvajas, bolj cuvas na vsak korak in bolj si zelis storiti vse najboljse zanj, slabse je

Ima kdo podobne izkusnje? Kaj bi to lahko bilo? V ponedeljek gremo definitivno k veterinarju. Ima kdo kaksen predlog kam? Ker imam ze vnaprej obcutek, da kamorkoli bomo sli bo diagnoza samo.. opazujte

Zaradi podobnih bulic,sicer na drugem koncu telesa, ki so se prepozno obravnavale kot resne, panik sem izpadla samo jaz v oceh veterinarjev, sem se morala posloviti od Nelly. Saj je res, da pes bo 2x zakasljal in bom pri vetu, mene bo pa pol manjkalo pa bom se kar vstrajala doma... pa kaj morem
Ce ima kdo kakrsno koli idejo bi bila ze vnaprej iz srca hvalezna...
Takole pa je zgledala rana ali karkoli ze pac prvi dan

http://atumpetovio.moj-album.com/slike/2286748/TJdNpxaMa05pmPp4.v.jpg (http://atumpetovio.moj-album.com/slike/2286748/TJdNpxaMa05pmPp4.v.jpg)
Pa se ena snezena bucka izpred parih dni.. samo, da se vidi, da uzivamo v snegu

Najlepsa hvala vsem za cestitke.. upam, da bo se kaj iz danasnjega praznovanja...