natka jaz sem iz okolice Braslovč

Sem mislila da si kje blizu Celja, ko si omenila, da bi svojo pikico peljala v Celje na friziranje

ooo Simona...a ti še živiš

Lepe pozdrave vsem tvojim pa seveda en veliki slinasti

Bibici od scrkljano tečkastega fotra Neona

BRUNO a lahko pridem k tebi kopat?

Neonka je nujno potreben enega tuša

Kar se pa sušenja dlake tiče...še Neon se ne posuši v enem dnevu, če ni zunaj toplo in sončno, ponoči imam občutek, da se dlaka sploh ne suši, tako da je tudi on ponavadi čisto suh šele naslednji dan...Mislim, da bo čas, da začnem resno o fenu razmišljat

natka 20kg briketov poje moj barabin, pa ima nekje med 75-80cm plečne višine in 60-68kg. Dobi zraven še kakšno kost in včasih kruh, pa poje približno 800g lososovih priboljškov na mesec. Res, da ni ravno debeluh, poleti je prav anoreksične postave

ampak trenutno je ravno pravi. Čez rebra ima kakšen cm kože in špehca. Težko je preko foruma razložit, kaj še lahko gledaš za boljšo predstavo, ampak da poskusim. Sodnik bi temu rekel "čvrstost (prevod iz ang)" Poglej psičko ko teče. Če je gre "špeh" fuuul sem in tja je verjetno predebela, če je nekako normalno, takšno nežno pozibavanje bi moralo biti ok. Bom nehala nakladat, najboljša varjanta je obisk pri Marjani

Kast čestitke še tebi za novega človečka, bomo držali pesti, da bo vse ok. Koliko nove male njufkarske mladine

Marjana

nikoli mi ne izdaj naslova kjer mala Il a Modras živi, se zna zgoditi da ostanejo brez nje. Saj tako veš kako sem bila očarana nad njo. Malo za spomin

Sem bila pa ob pisanju o vlečenju pozitivno presenečena. Sama sem že sanjala, da bi nekje dala narediti oprsnico za Neona (kupit je ne morem ker je prevelik) in bi midva kakšno stvaar vlekla. Voziček, kakšno drvo za začetek, mogoče kasneje človeka v vodi. No ja...doma so me glasno izžvižgali da psa pa res ne bom mučila

Ampak meni počasi že zmanjkuje idej za trikce, ki jih njuf lahko izvaja brez posledic na zdravju in me res peče poskusit nekaj novega. Hvala za podporo čeprav nevede

A je še kdo svojega njufka učil kakšnega drugega trika kot te običajne ala sedi, prostor, tačko... kakšna ideja bi mi prav prišla.
Sicer ne vem, ali sem vam tole že pokazala ampak še enkrat, moj ponos, ki gre v kratkem na steno:
Narisani Neon - papir in svinčnik