kast in šnufi hvala,
antibiotikov mi je dal veterinar samo za šest dni, čeprav jih je mislil dati več, pa je rekel, da ni tako hudo. Tam, kjer jo je on pregledal, je že čisto izginilo, izgleda pa, da se ji stanje tudi na tem koncu, kjer ima sedaj hraste izboljšuje, saj se danes ponoči ni nič čohala oz. lizala. Je bila čisto suha zjutaj, prejšnje dneve je bila pa vsa mokra od lizanja. Res pa je tudi, da smo ves tekstil umaknil iz pesjaka, zdaj ima samo lesene dile po tleh.
Sem se pa pogovarjala tudi s sosedom, ki so imeli nemškega ovčarja, da je bil ful alergičen na bolhe in da so se hraste kar širile po celem telesu, da so ga hoteli dati že uspavati zaradi tega, ker se mu je vse tudi gnojil. Potem so pa pogruntal, da je od bolh in so z ampulami to odpravili, pa brez tekstila je bil v pesjaku potem.
Zdej bom videla, kako bo z našo, in če ne bo bolje, bom res kontaktirala s homeopatom (šnufi, si bom zapomnila tega tvojega), kupila pa bom tudi šampon, ki mi ga je predlagala kast (sej se dobi v vsaki lekarni, a ne), bo pa za kasneje ostal, če ga zdaj ne bom potrebovala. Zdaj bom do konca porabila tega, ki ga imam, potem bom pa videla kako in kaj.
Če je pa pogledal pod mikroskopom, kaj je na koži, pa ne vem, ker nisem bila zraven, ker so to pogledali potem, ko sem jo prišla iskat po sterilizaciji in je bila še v "budnici".