Ha, ha, Satinka, takega medveda imam, da hoče iz mene naredit ptiča.....(sem že nekajkrat poletela, a žal trdo pristala). Namreč, grde navade, da potegne, ko hoče k kakšnemu psu, ga nikakor ne moremo odvadit. Včasih je čisto priden, ko gre kdo mimo, a bog ne daj, da mimoidoči pes pokaže zanimanje zanj....potem mu vsi ukazi ne pomenijo čisto nič. Če ima še kdo kako idejo....z njo na plan. Ga damo na "sedi" in mu prigovarjam da "ne sme", pa včasih učinkuje, večinoma pa ne...
Katka, Evropark je sprehajališče v Zagorju, kjer se ponavadi sprehaja ogromno ljudi in psov, tam smo se nekajkrat dobile tudi z Nelly in Leonoro in zlaufale naše njufe. V bistvu je bilo na tem mestu v mojem otroštvu neprehodno območje, smetišče in rudniško območje, po katerem se ni dalo hoditi, potem pa so enkrat to področje pošteno uredili - naredili malo "letališče", sprehajalne poti, zasadili drevesa in travo, naredili klopce, igrišče, igrala za otroke, uredili ribnike, tako, da se tam zdaj sprehaja kar precej ljudi in pasjih spremljevalcev, še posebej ob lepih dnevih.