Ernest, cestitke za malcka. Kaksna lepa kepica, mali je ze sedaj pravi pozer.

Se nas presenecaj z kaksno fotko

Upam, da bucman hitro najde novi dom, bom posredovala naprej...ce lahko.
Rapgirl, cudno se slisi vendar, ce bi bila sama v taksni situaciji bi jaz rekla enako. Za svojega njufka. Pol prevec navezan name, na druzino, ljudi in si ze ne predstavljam, da ga pustim cel dan zaprtega v pesjaku, izoliranega od vsega, kaj sele, da ga zaprem v zavetisce, kjer bi bil vecino casa prepuscen sam sebi. Dam roko v ogenj, da bi hiral pri zivem telesu - od stresa, zalosti... Ker bi mu manjkala cloveska blizina. Primer, moja psicka je imela "gladovno stavko", ko sem jo enkrat zaradi zdravstvenega stanja v familiji bila primorana pustiti 3 dni samo, so jo hranili sosedi ampak je to njej pomenilo manj kot nic. Raje brez hrane kot pa brez pozornosti. In predvidevam, da je pri temu revcku enako.. sploh ce je v lasti starejsih ljudi, ki so verjetno vecino dneva doma, zivi v stanovanju...in bi bil verjetno zanj velik sok, da se preseli v pesjak, ostane sam... in rabi primerljivo zivljenje sedanjemu, ceprav z drugimi ljudmi.
So me enkrat ze lincali zaradi moje izjave, da ce pride kdaj do tega, da bi morala oddati Atuma (upam da nikoli), ga oddam v druzino, kjer bi imel primerljivo zivljenje sedanjemu, ce to nebi bilo mozno, ga dam raje uspavati kot pa v zavetisce. Grdo, ampak resnicno. V tem primeru bi trpela smo jaz, psu bi bile muke prihranjene. Seveda govorim tocno za dolocenega psa, ne posplosujem na pasmo ali vse pse...
Upam, da crnuhec res dobi cim prej doberega skrbnika, ki bi ga se naprej razvajal...