Danes sem klicala instruktorja v pasjo solo in mi je rekel da je Atum se premlad za pasjo solo in naj z vpisom pocakam do septembra, ko bo star 9 mesecev. Pa se v malo šolo ne sme predno ni cepljen proti vsem... kar pa do sedaj se ni bil, ker za steklino ga pa res ne morem cepiti pri 2 mesecih in cipirati itd. Tako da bomo z pasjo solo se malo pocakali in ce bo potreba sli v jeseni. Do takrat pa doma vadili. Bomo videli kaj nam bo poratalo do takrat, ce bo potreba bomo sli.. ce bo pa dokaj znosen pa ne.
Kar se pa tice stika z drugimi zivalmi atum zivi se z dvema psoma, macko ter preostalim zivalskimi vrtom katerega raje ne nastevam

.. in vse ima rad. Najbolj zanimiv mu je pa morski prasicek.. seveda, ce ima pa vedno korenje, ki mu ga Atum vztrajno krade

Tako da zaenkrat se nismo imeli nobenih problemov z kaksnimi drugimi zivalmi. Ga bomo pa navajali... se bo treba zapeljati do kakšne kmetije

Ampak kure?? Kaj pa pticja gripa?

Gremo pa prec ko bo malo lepse vreme tudi na obisk zivalskega vrta... bom tam po 15 letih tako da - imam vsaj izgovor da se spravim v Ljubljano

.. ce je traba pa psa socjalizirati

Neyka ja Neon je bil res priden v mojem varstvu, prav nobenih problemov ni bilo. Kot da bi se poznali ze 100 let ne da me je prvic videl. Vec problemov kot z psom sem imela z nadleznimi italjani, ki so mu na vse nacine hoteli ze prezvecene kosti riniti v gobec

To pa tako ali tako ze ves.
Njufka4 .... koliko pa je stara vasa lepoticka? Nas je bil skoten 22.12. Ga je bozicek predcasno dostavil

Po slikah sodec je ... enostavno zakon

Itak, ce je pa njuf -kica.
Kar se tice pa mack, nase so tudi prve dni malo "izpod cela" gledale na njega...ampak smo nekako uspeli porihtati. Prvo je bila se vedno macka.. prva pri crkljanju, prva pri vsem. Atum pac zadnji, ker je tudi zadnji prisel k hisi. Sem se pa z atumom igrala na tleh ter k igri vabila se muco, ki se je na zacetku sicer upirala potem pa ko je videla svoj njami priboljsek prisla. Sta se malo povohala, je hotela nekaj pihati v njega pa jo malo pocrkljam, primem malega in ga peljem do nje.. .mali muci takoj zacel dajati lupcka in je tudi ona videla da ji ne bo nic naredil sta prijatelja. Drugace jih pa zaenkat malo nadzoruj, da slucajno ne pride do kaksne nesrece, muce imajo ostre krempje, sploh pazi na oci - nesreca je lahko kmalu tu. Drugace pa pri nasi prejsnji njufki tudi ni nic drugega pomagalo.. tok casa je mackam tezila da jo je ena malo z tacko po gobcku - od takrat je bil mir. Kruto..ampak je bila res tako nadlezna da sem samo cakala kdaj bo do tega prislo, in upala da se najbolje iztece. Po tisti macji klofuti je bilo pa vse uredu. In so kdaj celo skupaj v uti spali

ter seveda si kljub mojim sivim lasem delili hrano. Macki kradli psici in obratno

Nas pa tudi najraje spi na ploscicah oz. na necem bolj hladnem, kljub temu da imamo doma kot v sibiriji, ker nic ne kurimo - ker drugace je malemu vroce

Kar se pa kolcanja tice, nas je pravi kolca moz... tako hitro "zlampa" vodo da potem kolca... ali pa ce se kaj vstrasi.. ali pa kar tako. Pocakaj da bo se smrcati zacela... ce ze ni

A drugace jo imate v stanovanju?