Ja,Ursa, Bruno ima rodovnik, ker si brez njega v življenju verjetno ne bom nikoli upala in želela kupiti psa. Saj malo je že Marjana razložila, Bruno je zrasel pri njej in njegovo pravo oz. uradno ime je Ursinus Velutus Grand Master, je pa bratec od Tarye in Freye, obeh lepotičk, ki sta tudi na forumu, če se ne motim. Bruno je pravi pobalin, ljubček cele naše familije, ful hitro se uči, lumparije najhitreje, npr. kako zjutraj potegniti šal iz mojega vratu, ko sem tip top za v službo, no, pa mal poslinit moje krilo... Če za vse drugo nisem sigurna, sem v to, da bo sckljan do nezavesti, prepričana. Že zdaj smo vsi do ušes "zatreskani" vanj. Ni pomoči - njufki očitno res imajo neko čarobno moč. Edino to me muči, da ne vem, kdaj se bomo otresli vse mogočih obiskov. Zdaj prihajajo na obisk še taki "frendi", ki nas kar nekaj časa niso šmirglali, no, pa po mojem se to dogaja tudi vsem vam. Revež Bruno je v enem tednu dal eno goro takih obiskov skozi. Mislim, da sta otroka privlekla domov že skoraj pol šole, vsi hočejo videt tega medvedka...Najbolj je pa smešno, ker vsi pričakujejo, da jih bo pričakal 20 cm velik mladič, potem pa proti njim priteče kar velik pesjanček!!! Tiste obraze obiskovalcev je pa res hecno videti! No, je pa po drugi strani tudi v redu, da se bo hitro navadil na ljudi.
Lp, Gabi