Indi, Indi... kako pa ti uzivas v vodi

Sploh one slikce ob soncnem zahodu so mi full vsec.
Mi imamo pa spet problem. Ker je sedaj zaradi poskodbe sprednje tacke tezo prestavljal na zadnje nogice, sploh pri ustajanju in plazenju po pesjaku, se nam je na zadnjem komolcku pojavilo oguljeno mesto brez dlake 0,5x0,5 cm, ker si je dlako dobesedno zdrznil stran. Ni nic vneto, rdece..samo ni dlake in koza se mi zdi da je na tistem mestu postala malo bolj trda. Mazem ga z baby oljem ampak v teh 3 dneh ni nobenega napredka. A ima kdo kaksen nasvet kako postopati? Drugace spi na mehkem, tako da dvomim da bi bilo krivo pretrdo lezisce... sumim edino leseni pod v pesjaku in seveda vecinska uporaba zadnjih nog, ker je mali lenuh in se mu vcasih ne ljubi vstati, se sprohoditi cez pesjak in iti piti in se kar plazi po tleh

Ni, bojazni, drugace zna se predobro hoditi. A je kdo ze imel tak problem? Je obstaja kaj boljsega kot baby olje, da grem kupiti, ne upam pa kar nekaj kupovati, da mu nebi skodovalo.
Druagace se pa za 10 dni poslavljam, sibam na morje in me full daje slaba vest... mali namrec ostane doma pri starsih. Na zalost ne more zraven, ker situacija ni omogocala iti drugam, tukaj pa psi niso dovoljeni

Vem, da bo v 100% dobrih rokah, med ljudmi, ki jih je navajen...ampak ne vem, kako sebe pripraviti na misel, da celih dolgih 10 dni ne bom videla mojega bucmana

Drugace pa tako kot Indi tudi mi uzivamo v vodi, nazalost se namaka samo v svoji mali lupinici.

Kdo se lahko upre temu pogledu?