Danes sem tudi jaz spet doma za svojim starim ljubim PC-jem. Nisem si privoščila morja, sva šla pa s Šadom za en teden v hribe.

Natančneje, k moji noni v vas Krn pod Krnom in bilo je super. Veliko hoje po gozdnih gorskih poteh, no ja vsaj prve tri, štiri dni. Nato se je vreme žal ves čas nekaj kisalo.

Od blizu sva spoznala krave, konje, ovce in kure. Sploh konjem se je zdel Šado zelo zanimiv, oni pa seveda njemu, tako da je bil včasih kar jok in stok, ko je bilo treba naprej, pa še kakšen konj se je odločil, da bo malo maširal za nama, hehe.

Cel dan je užival svobodo, kolikor jo je hotel, v glavnem pa se me je ves čas držal kot klop, kar pomeni, da mi je zvesto sledil v kuhinjo, kopalnico, sobo in celo na wc bi šel za mano, če ne bi vsakokrat tolk pohitela, da sem mu vrata zaprla pred nosom.

Ker je bilo pri mizi zmeraj kaj dobrega za jest in ker je kmalu pogruntal, da mu bosta nona ali nono slej ko prej tudi kaj odstopila z nje, se je odločil, da ne bo več jedel briketov. OK, that's fine with me! Z mize je dobil nekaj zelenjavne mineštre in polente, ampak ko je Sara to ugotovila, je bilo veselja konec. Briketi ali pa nič. Pesjanar se je odločil za nič. Tud prav, bomo videli čez kakšno urco, ali si je že premislil.
Spal je pa pri meni v sobi, ob postelji. Luksuz, ki si ga doma ne moreva privoščit, hehe.
Ja, kaj morem, ko je bil pa noni tako všeč, da se je samo čudila, da tako pridni in mirni psi dejansko obstajajo.

Seveda pa Šado ne bi bil Šado, če ne bi tudi kakšne "usral". Tako je ravno zadnji dan, torej danes, šel v hlev (ker so bila vrata slučajno odprta) na obisk h teličku in si seveda vse šape in dlako okrog popacal z kravjimi dreki in gnojnico. Potem sem bila usrana še jaz in celo pot smo imeli v avtu prijetne dišave. Kopanje pa jutri.

Lp