OOO barabica mala a že takšne zganja
Oh ja ko so mali so take luškane zgagice...pa kaj ušpičijo pa te s tistimi obupno lepimi očkami pogledajo na foro ja pa kaj jaz kriv
Pa bodi jezen
Na koncu jim pa moramo oprostiti če ne učke ratujejo še lepše in še lepše
Jaz ponavadi ne zdržim dolgo pa mojega bučmana pobožam pa priden priden samo ne delaj več tega
Če je tamala po karakterju količkaj Neonova se pazite
Pa tudi če je Elina vam ni rešitve
(Groza iz kakšnega legla imate psičko
)
Ima pa za moje pojme ravno pravšnjo kilažo
Sporoči ko boste na 30 
Res je prava nagajivka.Pa previdna tudi.Točno ve,da ko je mož doma ne sme v dalje kot v vežo.Če pa smo sami je pa vse njeno.Ko pa kaj ušpiči,pa sede,pa še glavico da malo postrani,pa takooooooo nesrečno gleda

Točno ve,da me na tak način zmehča kot maslo.Še jaz postanem vsa slinasta in solzna.Ušpiči pa marsikaj. >:DDanes je naprimer prinesla domov od sosede neko cunjo,ki jo je imela zunaj za mizo pobrisat.

Dobro,da smo z njo v res dobrih odnosih in je ona tudi čisto nora na našo punco.Ko pridem domov iz službe me pa že z žogico v gobčku počaka.Potem pa jok,če si ne vzamem takoj vsaj pet minut zanjo.Moj je že izjavil,da bo še on začel z žogico v ustih za mano hodit.

Samo ta njen obrazek

:-*Če bi se še stokrat odločali za kužka,bi se vsakič odločila zanjo :-*Šele sedaj razumem vas njufkoljubce zakaj pravite-enkrat njufko-vedno njufko.

Bom sporočila,ko bomo dosegli 30kg.
Čao pa temeljito počohajte vaše ljubčke(tiste z žogico v ustih ali brez)