Pozdravljeni!
Mi smo prispeli iz morja, bilo je fino, vsi smo se naplavali, posebej Ambra. Z vodo nismo imeli problemov, je bila kar čez cel teden slana(nismo nič spirali z vodo) Dlaka je samo šebolj je mehka, kot je bila. Očitno je morje pravi mehčalec. Danes se bova z mami spravili Ambro našamponirat, da kožo nevtraliziramo.

Prve dni, ko se je Ambra še gonila, je spala z nami v prikolici, ker je bil en majhen cucek prav siten in je prišel pod ograjo (camp je zagrajen) še celo pod baldahin je prilezel

Potem pa se je vse skupaj umirilo in je Ambra spala pred prikolico in nas čuvala.
Kopali smo se večinoma v enem majhnem zalivčku blizu campa, tako da nismo motili drugih kopalcev. Smo se pa enkrat odpravili na eno plažo, kjer pa Ambra ni dala miru, če ni bila v vodi je pa od zunaj lajala na plavalce, še posebno na tiste s plavutkami in masko

Je bila kar živčna, mislim da ji reševalni nagon ni dal miru.
Sicer pa njufi morje ne bi bil morje, če ne bi bilo Italijanov, ki so že prvi dan: bella, bella, e piccolo, ma bella.

in podobno
Prisvojila si je svoj ležalni stol, ko sem jo hotela spoditi dol je kar zarenčala name, kar me je seveda presenetilo, ona ne zarenči niti ko ji med obrokom vzamem skledo. Malo čudno, da ji ležalni stol pomeni več kot hrana

Ampak sva se kmalu zmenili in je pustila tudi meni, da sem gor ležala

Najprej me je malo nalajala, potem pa začela lizat, češ, O.K. no sej ti pustim

Slikica za pokušino:

Ostale najdete tukaj: http://marusambra.moj-album.com/album/4623650/
LP