Dobrodosla nazaj Neyka!
Lahko si ponosna na Bibo,da je Neonova ker je res cuker od cukra. Taka posrecena mila psicka... saj verjetno, se mi ne vidi, da so moje sanje se vedno usmerjene k psicki a ne?

Leonora, enkrat ti jo bom ukradla

No, saj tudi cez nasega poba nimam komentarjev...ampak psica je se vedno skrita zelja, ne morem iz svoje koze.

Neyka.. kje si pa ti videla priden? Ves je bil zivcen, ker on pac nebi vec pri miru lezal, ker je imel ze vsega vrh glave in je pocasi postajal tecen. Cel dan je cakal, da bo Biba frej, da se bosta lahko slinila en po drugem.. ko je koncno docakal ta tezko pricakovani trenutek je pa on moral na "mucenje"

Drugace pa najlepsa hvala se enkrat, da si nam tako lepo porihtala uhlje.. sicer Leonora je huda name, ker nima vec svojega norega znanstvenika... ma, se bo ze potolazila

Neon je bil pa priden kot vedno in vedno znova preseneca z svojo velikostjo. Z cim si ga ti hranila?

Zahvaljujem se mu za vse lupcke, ki sem jih mimogrede dobila...sem jih od lj razstave ze melo pogresala. Moj strah kako se bosta z atumom razumela je bil odvec. A si videla pri piskotih? Neon poje..atum se kar polno kopico piskotov.. in jih je polovico radodarno z gobckom zrinil proti neonu

Ocitno sorodstvene vezi delajo

(vidis leonora, da tisto kreganje zadnjic, ko je zarencal na bibo ni bilo cisto brez smisla.. sedaj je bolj kulturen

)
P.s Slike iz nasih srecanj so pa v albumu..si prej prisla spet na net, kot smo mi uspeli poslati cd