Joj, mene je kar sram... po drugi strani se mi pa veliko bolj dopade, kot pa da bi bezal od mene in bi mu bila zadnja briga. Verjetno bi kaj pomagalo, ce bi mu rekli "mir".. ker takrat ponavadi caka (vsaj ko sva sama kje)... ampak sem vseeno mislila, da ni potrebno, pa se prva sva bila na vrsti... in ker je bilo receno, ti samo pojdi jaz bom pa drzala.. sem mislila da je to dovolj. Pa ni bilo. Vecni optimist

Zdaj pa imam.
Gabi, gledam brunota.. ti se odaljujes... vaditeljica ga drzi on se je pa kar tresel.. tako rad bi sel z tabo

Sicer nekaj je potem povlekel, ampak se je zenska ze pripravila, da se je z vsemi mocmi uprla v tla

Glelde tistega lezanja je pa prav zanimivo... cela skupina lepo sedi in caka in "poslusa vzgojne nasvete"... kar naenkrat se pa slisi en glasen vzdih in bum po tleh.. aha, Bruno lezi.. minuto kasneje pa se Atum isto ponovi. In to zavzdihneta tako, da se sigurno 3-je psi obrnejo proti njima. Ga slucajno 2 min ne gledas, ker poslusas... in te skoraj kar zadane, ker veselo prezvekuje taveliko zeleno kobilico. Sama sem kriva, kaj pa nisem takoj dala priboljskov

Najboljsi je bil pa tisti nas "agility" na zacetku

Po tistem mostu mu je kar nekako slo... tunel je bil pa druga pesem. On bi kljub vsemu, ceprav z pescico strahu sel.. ampak kaj, ko je prisel notri do ramen in se zataknil

Zdaj pa ne vem, ali je tunel premajhen ali atum prevelik.

Tisto palico za preskakovati je pa hotel ukrasti.. ker je tako pripravna igracka z katero bi lahko prav ponosno masiral cez poligon
Sem se pa spomnila se na nekaj.. Neyka se je ponujala, ce bi se Atum slucajno razstavljal v trbovljah, da bi ga hendlala.

Verjetno bi nastal vihar, podrl ring, sodnika, ter vse firbce ob ringu in zdirjal direktno k meni v narocje z ubogo Neyko, ki bi jo seveda po trebuhu privlekel

No, pa to je ze crni humor

Neyka..verjetno te je "zelja" minila, a ne?