Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1874428 krat)

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
  • Spol: Ženski
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #1530 : 23 September 2006, 08:17:47 »
Vsi so okrog 20. ga ja  8) Indi je 25. 5  ;D Šeee 8 mesecev pa bo Indi  že star 2 leti  :)

leonora

• *
« Odgovori #1531 : 23 September 2006, 08:36:20 »
Potem pa moramo obvezno narediti njufi piknik nekje okrog 20. v mesecu.Pa velikanskoooo torto  :P   :-*
Naša Biba je po včerajšnjem srečanju tudi kar padla,mokra je pa še vedno. :-*  >:D
Drugače je bil pa bogi Atum zadnjič kregan zaradi piškotkov.In jih revež včeraj sploh ni upal vzeti iz mojih rok.Ti,ti Nelly.Pa saj skoraj ni na vrsto prišel,je bila Brunotova lastnica prva zraven.Gabi,so ti zrasle dlake?Mislim,da danes malo spominja na njufkota  :o  :o  :P

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1532 : 23 September 2006, 13:06:06 »
 Leonora, ni bil kregan zato, ker je pri tebi jedel.. ampak zato, ker je zarencal na Bibo. Itak je pa takrat potem naprej jedel.. ko si ga tako lepo zagovarjala :) Verjemi, saj ne recem da je butast...ampak spomin mu pa vseeno ne nese vec kot 1 mesec nazaj..sploh ce se gre za hrano. Ampak nasploh mi noce od nobenega tujca nic vzeti (morajo biti priboljski res nekaj posebnega, da ga vseeno premami).. pa ga ni nihce tega ucil.

Potem jutri se velja, da me vzames s seboj? Ali si si premislila?

Okrog 20-ega enkrat bo pa res potrebno en velik njufi piknik organizirati... z par nadstropno torto ;)

Target

• *
« Odgovori #1533 : 23 September 2006, 13:34:31 »
Drugače je bil pa bogi Atum zadnjič kregan zaradi piškotkov.In jih revež včeraj sploh ni upal vzeti iz mojih rok.Ti,ti Nelly.Pa saj skoraj ni na vrsto prišel,je bila Brunotova lastnica prva zraven.

Se opravicujem ker se vtikam v vase zadeve  8) - ampak, a ne bi pomislili na to, da ce je bil problem z rencanjem pri piskotih na pasjo logiko malo tudi z vasimi - cloveskimi mozgani? A ne bi bilo bolje od kreganja preizkus se enkrat, pod nadzorom dat piskotek Atumu, potem se Bibi, ponavljam da pod nadzorom, in takoj ko Atum mirno prenese to hranjenje, dobi za nagrado za nerencanje FUL velik in slasten priboljsek + pohvalo lastnice?? Ko je to ze brez problema, greste se v drugo smer - oba psa na Sedi, nato piskotek Bibi in takoj zatem Atumu... itd...

Smisel vaje: Atum komaj caka, da dobi sosednji pes hrano pred njim, zato ker ve, da bo za mirnost in potrpezljivost takoj zatem obilno nagrajen z isto ali se boljso hrano  + pohvalo od lastnice.

S kreganjem se je pes naucil samo se vecje napetosti pri hrani, cesar pa v tem primeru res ne potrebujete!

leonora

• *
« Odgovori #1534 : 23 September 2006, 13:35:28 »
  Moram te malo jezit  :P ,pa Atuma zagovarjat(bogi moj revček,komaj čakam,da mu dlaka na uhljih nazaj zraste).Pa sigurno ne bo več tako noro dobra  >:D  >:D
Seveda velja za jutri,Bibek je skopan,avto opran,tank poln,..V glavnem,zjutraj ko bosta tukaj pokliči,da ne bosta iskala.Pa zemljevid poglejta,da se ne bomo tam preveč lovili.

leonora

• *
« Odgovori #1535 : 23 September 2006, 13:44:21 »
Se opravicujem ker se vtikam v vase zadeve  8) - ampak, a ne bi pomislili na to, da ce je bil problem z rencanjem pri piskotih na pasjo logiko malo tudi z vasimi - cloveskimi mozgani? A ne bi bilo bolje od kreganja preizkus se enkrat, pod nadzorom dat piskotek Atumu, potem se Bibi, ponavljam da pod nadzorom, in takoj ko Atum mirno prenese to hranjenje, dobi za nagrado za nerencanje FUL velik in slasten priboljsek + pohvalo lastnice?? Ko je to ze brez problema, greste se v drugo smer - oba psa na Sedi, nato piskotek Bibi in takoj zatem Atumu... itd...

Smisel vaje: Atum komaj caka, da dobi sosednji pes hrano pred njim, zato ker ve, da bo za mirnost in potrpezljivost takoj zatem obilno nagrajen z isto ali se boljso hrano  + pohvalo od lastnice.

S kreganjem se je pes naucil samo se vecje napetosti pri hrani, cesar pa v tem primeru res ne potrebujete!
Ne,ne,malo smo se pogovarjali v šifrah.Ni bilo nič hudega,pa tudi Atum po mojem ni naredil nič narobe(vsaj preveč ne)Moram razložiti celo zadevo,drugače bo res Nelly izpadla kot kak zmaj,Atum pa kot popolni divjak.Bili so trije njufkoti na kopici,igra,norenje na višku.Biba edina punčka in še mladiček.Brunotova lastnica jih je malo pocrkljala s piškotki.In Biba najmanjša in najbol posilena,je bila prva zraven.Pa še Bruno in ubogi Atum sploh ni prišel do posodice s piškotki(naša napaka).Ja sem stala malo stran in sem ga poklicala ter mu dala naše piškotke.Atum srečen končno dobi tisti priboljšek,ko onadva pojesta svoje in prideta še sem.Biba se je zagnala kot raketa in mu hotela zopet vse pojesti.Pa je imel Atum vsega dovolj in jo je malo opozoril.Jaz še slišala nisem,Nelly ima zato bolj posluh.V glavnem ni bilo nič hudega,pa tudi takoj so se naprej lepo igrali.Naša napaka je bila ta,da že prvič nismo piškote razdelili vsem trem,ampak to je bilo vse v igri in ko gledaš tri črne medvedke na  kupu mimogrede pozabiš in prekršiš kakšno pravilo.

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1536 : 23 September 2006, 15:00:20 »
Malo narobe se je ocitno razumelo. Vsi trije se imajo radi, se igrajo in totalno nori en na drugega. Tisto pa mogoce res ni bilo cisto tocno razlozeno... nekaj je ze Leonora razlagala... ampak Biba mu je hotela piskot skoraj iz ust vzeti in se je zaslisal komaj slisen grrrr, ne v stilu "napadel bom" ampak "pusti", sekundo pozneje sta pa oba pobirala brikete iz istega kupcka na tleh, kot najvecja prijatelja in sledila je igra do zadnjih atomov moci.  Seveda tudi zato ni opravicila...ampak vseeno. Tisto kreganje pa tudi ni zgledalo tako, da bi si kaksne cevlje pucala ob psa in bi dlaka frcala okrog, ni to moj stil.. tisti dan, ko bo izvedel kaj pomeni dvignjena roka psa oddam in ga ne kupim nikoli vec v zivljenju. pac delezen je bil enega bolj odlocnega "ne smes" in to je bilo to. Seveda je v Leonorinih oceh izpadel najvecji revez in najraje bi ga vzela v narocje in mu sfilala 5 porcij briketov v gobec. Seveda, ko zna tako zalostno pogledati. Ampak ne.. potuhe pa ne pustim ;D Od takrat naprej ni bilo vec nobenega tezenja okrog hrane in nobenih prepirov, potalajo se priboljski vsem trem in vsi dokaj mirno cakajo, da dobijo svojo porcijo. Vse poteka normalno. Je tudi drugace navajen deliti hrano, ker si pac isto streho deli se z dvema pesjankoma.. in mu marsikdaj kdo kaj izmakne ;D Ni posesiven, igrace in vse kar ima radodarno deli z vsakim psom, tudi z tistim, ki ga slucajno srecamo na sprehodu. Je bilo pa takrat prvic v 8 mesecih da sem ga slisala rahlo zarencati, drugace tudi mirno prenasa razno grizljanje in vlecenje njegovih znabljev na vse strani z strani Bibike, ki je v tem pravi ekspert  :D

Drugace pa Target ni problema, ti se kar vtikaj ;D hvala za nasvet, mogoce nam bo prav prisel kdaj v prihodnosti. Hotela sem samo razjasniti, da ni mali taksen zmaj, kot se je verjetno slisalo in razumelo. To, da smo poskusili ponovno pa smo in ne samo enkrat in ni bilo nikoli vec nobenih problemov.  Verjetno se je razumelo kot da je rencal ravno tako, kot da bo vsak cas napadel... ne, slisal se je samo rahli grr kot opozorilo in potem je bilo ok. Pa ceprav mu je minuto kasneje spet izmaknila piskot.. je samo cudno gledal in si verjetno mislil.. ah, punce ;D

Leonora, drugace pa tisti evropark vceraj ni bil najbolj posrecena varjanta.. namrec na tako lep soncen dan jaz lezim doma z vrocino  >:( Ti zvecer sporocim, ce bom jutri sploh zmozna kam it :'(

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1537 : 24 September 2006, 22:39:35 »
Barabe barabinske vas ni bilo v Maribor. OK sej nisem jezna se pač zgodi  ;) Je bilo prijavljenih kar nekaj njufkov med njimi Noa, Apolon - Odin (Janko - sine od Noe, bratec od Atuma) in Sona (naša sestrična). Jankovim lastnikom nisem šla težit sem jih pa opazila. Je bilo še nekaj Italijanov in mi je bil en samec precej všeč  :) ;) SLike nimam pa niti ene. Sem prejšnji dan v Zagrebu slikala celo razstavo in mi je danes malo zmanjkalo volje  :-[ ;)

Kast

• *
« Odgovori #1538 : 25 September 2006, 11:38:35 »
Kaj potem razen Neyke ni bilo nobenga? Šnufi in Janko najbrž sta bila, ne?
Kako se je odrezal Janko? Kaj pa ostali? Noa, Sona?

V ZG na specialki pa je bila prekrasna Ursinus velutus Paloma Bianca R.BiSS  :) . Neyka, ti ki si bila, pa daj kako slikco te lepotice!

LP

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1539 : 25 September 2006, 11:42:09 »
Ti Leonora, ti, me moraš zašpecati!!! Pač, sem morala probat, s čim mi futraš psa in sem pač pojedla en pasji piškotek. Ful je bil dober....dlak sem polna....Brunotovih.....najde š jih kjerkoli hočeš, v juhi, v solati, povsod po obleki, med mojimi lasmi....drugač pa mislim, da mi ni nobena zrasla, zaradi pojedenega pasjega piškotka, ha, ha.... Ponavadi otroka skrivata pred menoj čokolade, ne vem kaj bo sedaj....kako bo Bruno skrival piškotke pred menoj, ko jih moram jaz pred njim.....Daj napiši mi, kva za eni so to bili, ker so res dobri!

Slikice bodo, takoj, ko jih dobim - fotoaparat ima s seboj moj mož in vse kar je gor seveda tudi. Mislim, da je mini njufi srečanje zelo uspelo in da bo treba še večkrat ponovit. Lokacija je kar v redu, mimogrede sta se Biba in Bruno še dodobra naokopala, ker sta najmanj šestkrat zgasnila v bližnji potok. Nelly, a si bila tud ti na šverc zraven, da si zdaj bolna? Najlepš je bilo pa to, da smo srečali tud Freddya, ki je prečudovit.

Neyka....škoda škoda, da nisi slikala na razstavi, sem upala, da boš prilepila kakšnega lepega njufija iz razstave gor....Šnufi, kako ste se odrezali??? Kdo ve, kakšni so bili rezultati? Sono sem tudi videla v Trbovljah, je bila v Mb. tudi tako uspešna?

Drugač pa sem čez vikend ugotovila (v soboto pozno popoldan na sprehodu z Brunotom), da imamo v Zagorju še enega (sicer nerodovniškega ampak vseeno) njufka, starega 1 leto. Črna druščina se očitno kar hitro širi po Zasavju. Prej pa leta in leta nikjer nisem videla nič!

Leonora, zdajle bi pa še en tvoj pasji piškotek....saj veš, čas je za malico!
Pasji pozdravček vsem, vou, vou,

Gabi

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1540 : 25 September 2006, 12:59:47 »
Moram pohvalit našega Janka, ker je bil včeraj prvak razreda mladih  :-* :-* :-*. Smo veseli, da mamo prvaka pri hiši.

Ampak sem kar šokirana, kaj vse eni počnejo s svojimi psi na razstavi :o. En italijan je njufke česal 1h, potem pa še 1h topiral, lakiral  :o. Naš je ta čas v senci ležal  8). Ga je pa zato šibnil za bob.

Mama Noa pa je full lepa, pa tudi sestrična Sona je luštkana. Kakšne rezultate so pa dobile pa ne vem.

Neyka, zakaj nas nisi pocukala za rokav?

Slikic pa še nimam  :'(.

Lp

Kast

• *
« Odgovori #1541 : 25 September 2006, 13:07:10 »
Čestitke Jankotu za PRM  :-* :-* :-*

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1542 : 25 September 2006, 13:30:24 »
Mja je tudi meni alo žal da nisem fotkala ampak sem dan izkoristila predvsem za čohanje in čvekanj - torej za moj užitek. Edino Leonori na čast sem s telefonom poslikala par Bobtailov  ;D

Noa je v konkurenci treh psic dobila R.CAC, Sona pa je bila Zelo Perspektivna brez konkurence, nato pa je nastopila tudi v BIS najmlajši kjer pa jo je sodnik/sodnica skupaj z ostalimi velikimi pasmami seveda spregledala  ::) Ostali njufki sploh ne vem kateri so bili  :-[

Janko na žalost mi je za vse zmanjkalo časa, ker sem seveda morala pri vsakem seveda viseti vsaj eno urco  ::) ko pa sem vas končno zagledala se je pa začel JH in sem šla navijat  :) Kar se pa tiče početja s psi na razstavi se pa kar navadi če misliš še kakšno obiskat ;) Lahko m pa posnemaš pa si narediš zabavo vsakič ko jih vidiš  ;D (OK sej vem zakaj to delajo ampak vseeno se mi zdi pretirano iz kletke psa na mizo v krog pa nazaj v kletko. Čeprav če bi rad pa uspešnega razstavnega psa se ti pa le-ta skoraj ne sme valjat po travi  ::) ) Drugače pa čestitke za PRM! A se ti da mogoče prepisati iz kataloga prijavljene njufke?

A mogoče kdo ve kateri njuf je pobral BOB?

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1543 : 25 September 2006, 13:37:37 »
Cestitke Soni, Jankotu, ter nasi mamici Noi ;D Mi je prav zal, da sem zbolela in nisem mogla priti  :'( :'( Snufi.. razveseli me in vsaj ti reci, da si kaj slikala ;)

Neyka.. za prepis njufkov sem ze jaz prosila v temi cacib mb in se nahajajo tam.

Verjetno meta ne bo nic huda, ce kopiram se sem..

NOVOFUNDLANDEC - ČRNI
PSI:
MLADIČI: Black Cloud's Sylvester Stallone (I)
MLADI: Apolon Odin (SLO)
ODPRTI: Blackout (I)
PSICE:
NAJMLAJŠI: Sona (SLO)
MLADI: Ojla (SLO)
ODPRTI: Black Clouds Marilyn Monroe (I), Sundaytime (I), Noa (SLO)

NOVOFUNDLANDEC - BELO-ČRN
PSI:
ODPRTI: Williams Wallace (I)

leonora

• *
« Odgovori #1544 : 25 September 2006, 14:49:44 »
Najprej Šnufi-ČESTITKE  :-*  :-*  :-*
Joj,res mi hudo,da nisem šla,ampak bolane punčke nihče noče popaziti. >:( Pa tudi jaz verjetno ne bi uživala,ker bi tuhtala,kako je doma.Jaz pa Bibiko skopam,da bo ja lepa za "babico",avto operem,...Pa drugič.Neyka,si v Zagrebu kaj videla Bibino mamico,ali pa kakšno sestrico in bratca?Moram te pa popraviti,Sona je dobila oceno perspektivo,tako so rekli lastniki,samo ni mi jasno,kako je šla potem v bis.Mi lahko to razložiš?Sicer pa tudi na Trboveljski razstavi sodnici niso bile pri srcu velike pasme.Pa nič hudega!Komaj čakam na slike lepotcev,baje jih je bilo osem.Jaz pa doma! >:(  >:(  >:(
Gabi,ti,ti,pojedla si več piškotkov,ne samo enega  :P  :P  ;) Zdaj imamo tudi čokoladne, :o Ti jih prinesem na naslednje mini srečanje,ene za tebe in ene za Brunota,da ga ne boš zažirala. :P  ::)
Nelly,si kaj bolje?
Aja Neyka,meni je bilo rečeno,da je Noa dobila CAC.
Še enkrat,vse čestitke Janku! ;D

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1545 : 25 September 2006, 15:19:51 »
Je bilo kar dosti njufkov ja (za slovensko razstavo seveda  ::)) Je pa Noa dobila R.CAC 100% sem gledala njeno oceno in kartonček  ;) Če je pa SOna šla v BIS s perspektivno oceno so pa rahlo zajebali - ne bi smela namreč. V BIS lahko gredo samo Zelo perspektivno ocenjeni psi. In žalost da tega nihče ne preverja  >:( Bobtaile imam tri slikane in eden je bil za pogledat obupno lep  ;)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1546 : 25 September 2006, 15:20:28 »
Leonora, motiš se, ta drugi piškotek je romal v Brunotov gobček!!! Ha, ha..... ti kar prines vrečko še zame, kaj pa veš, mogoče mi bodo pa zapasali tile priboljški....pa glej, da ne boš po poti sama vsega pojedla!!!

Iskrene čestitke Noi, Janku in ostalim!
G.

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #1547 : 25 September 2006, 17:56:02 »
Bruno, ne sekiraj se, jaz tudi kradem Šadu brikete. Nutro lamb&rice so mi sploh všeč, piščančji mi pa niso toliko, pa Šadu tudi ne. Sva bolj za ovčje.  :-[  ;D  Če je dobro za pse, je dobro tud za nas.  ;D

Kdo je pa Ojla?  ??? (A je prav napisano sploh, meni se lepše glasi Olja...)

Čestitke Janku!  :-*

Neyka, a imaš kakšne fotke iz zagrebške specialke, če si se kaj okrog njufov smukala?

Lp

Kast

• *
« Odgovori #1548 : 25 September 2006, 18:21:11 »

Neyka, a imaš kakšne fotke iz zagrebške specialke, če si se kaj okrog njufov smukala?
Lp

Čekiraj e-mail, sem ti jih nekaj poslala.
LP

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #1549 : 25 September 2006, 18:24:56 »
O, hvala ti, Kast!  :-*

Lp

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1550 : 25 September 2006, 18:32:51 »
Hvala vsem za čestitke :-*. Smo kar malo važni  ::).

Slikic še nimam, ker sem jaz toliko okrog Janka skakala, da drugih psov nisem uspela niti boljše pogledat.

Neyka, zdaj je bila to po Hrušici najina druga razstava, pa se jaz še vedno ne morem navadit, kaj vse eni počnejo s svojimi psi. Je pa tudi res, da Janko ni razstavni pes, ampak gremo skupaj s šolo, pa tudi naš učitelj gre z njim v ring, sicer naš razcartlani Janko to dojema malo travmatično :-\.

Sem pa tudi jaz opazila, da v finalu med prve tri zelo redko pridejo velike pasme, kakšna doga še, ampak velike kosmate pasme pa bolj redko.

Lp

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1551 : 25 September 2006, 18:57:03 »
Sem pa na internetu našla eno slikico od Janka:

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1552 : 25 September 2006, 20:56:42 »
Še vse njufarske slike iz Zagreba:

Samec iz psarne Vom Darius Land
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-1.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-2.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-3.jpg

Ursinus Velutus Paloma Bianca:
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-6.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-7.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-8.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-9.jpg

Palomini hčerki (imen ne vem):
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-10.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-11.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-12.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-13.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-14.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h108/Neyka01/Specialka%20molosov%20Zagreb%202006/Novofundlandec-15.jpg

Kast

• *
« Odgovori #1553 : 26 September 2006, 08:40:43 »
Kar se ne morem nagledat te krasne glavce

Neyka, kaj sta res obe psički, ki sta se razstavljali hčerki UV Palome Biance? Malo me čudi, ker sta obe mladi psici, ena naj bi imela 11 in druga 20 mesecev  ???

LP

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1554 : 26 September 2006, 10:17:49 »
Kast po katalogu sodeč sta. Sem tudi jaz malo debelo pogledala  :-\

katja123

• *
« Odgovori #1555 : 26 September 2006, 10:31:30 »
Bi mi lahko katera sporočila telefonsko kakšnega frizerja na gorenjskem, da bi mi Buco postrigel.  Sama se nekaj trudim,ampak to ni to.  :(

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1556 : 26 September 2006, 10:43:13 »
No, končno ena slikica iz mini njufi srečanja:

Lahko si samo mislite, kaj prežvekujejo onile trije zadaj, pa na sliki nisem jaz! Tistale vrečka v Nelly-jini roki je hudo sumljiva in kdo ve, ali je imela Leonora v vrečki od Smokija res smoki....Prvi je Bruno, na sredi Biba, zraven treh jedcev pa Atum.

Lp, Gabi

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1557 : 26 September 2006, 11:08:00 »
Bi mi lahko katera sporočila telefonsko kakšnega frizerja na gorenjskem, da bi mi Buco postrigel.  Sama se nekaj trudim,ampak to ni to.  :(

Ravno k frizerju te ne morem poslat ker svojega tudi strižem sama ampak a misliš da ti g. Plestenjak nebi mogel pomagat? Lahko pa poskusiš tudi g. Fanturja poklicat mogoče se bi pa z njim dalo zmanit da ti Buco sfrizira :)

Drugače pa bogi moj BIbek a je še živa ob dveh takih gigantih? Bruno že vidim da na njen hrbet pikira  ::)

Kast

• *
« Odgovori #1558 : 26 September 2006, 11:15:20 »
Sem si pogledala slke in vidim, da ste vsi uživali. Ampak jooooj, bi vas kar za ušesa, vse...boga Biba...več je na tleh pod tema samcoma, kot pokonci.  >:( ...bo še kako poškodbo staknila...ona je še mladič in bi bilo malo bolj potrebno popazit, ko se igra s tema precej težjima od nje!

Katja, Marjana je iz Kranja, prosi njo, mogoče bi ti pomagala.  Če ne pa menda nekdo v centru Kranja striže  tel. št. 041/274-159. striženje in trimanje vseh pasem.

LP

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1559 : 26 September 2006, 11:17:36 »
Nič skrbet, Neyka, če Biba kaj obvlada, obvlada to, kako dva taka slona, kot sta Bruno in Atum stresti s hrbta. Samoobrambo obvlada petkrat bolj kot onadva in ko se ona spravi nanju s svojimi zobki, sta čisto uboga....tako da, bogi Bruno in Atum! Biba ni bila spodaj, spodaj je bil Atum. Res pa je, da se na slikah ne vidi prav dobro. Slike so prav zanič, ker so se premikali tile bučmani hitreje, kot je aparat zmogel slikat....Mi bodo še stari fotoaparati všeč - pri tem digitalnem od takrat, ko pritisneš, do takrat, ko res slika, kar nekaj časa traja....za njufke slikat odločno preveč!!!