Ti Leonora, ti, me moraš zašpecati!!! Pač, sem morala probat, s čim mi futraš psa in sem pač pojedla en pasji piškotek. Ful je bil dober....dlak sem polna....Brunotovih.....najde š jih kjerkoli hočeš, v juhi, v solati, povsod po obleki, med mojimi lasmi....drugač pa mislim, da mi ni nobena zrasla, zaradi pojedenega pasjega piškotka, ha, ha.... Ponavadi otroka skrivata pred menoj čokolade, ne vem kaj bo sedaj....kako bo Bruno skrival piškotke pred menoj, ko jih moram jaz pred njim.....Daj napiši mi, kva za eni so to bili, ker so res dobri!
Slikice bodo, takoj, ko jih dobim - fotoaparat ima s seboj moj mož in vse kar je gor seveda tudi. Mislim, da je mini njufi srečanje zelo uspelo in da bo treba še večkrat ponovit. Lokacija je kar v redu, mimogrede sta se Biba in Bruno še dodobra naokopala, ker sta najmanj šestkrat zgasnila v bližnji potok. Nelly, a si bila tud ti na šverc zraven, da si zdaj bolna? Najlepš je bilo pa to, da smo srečali tud Freddya, ki je prečudovit.
Neyka....škoda škoda, da nisi slikala na razstavi, sem upala, da boš prilepila kakšnega lepega njufija iz razstave gor....Šnufi, kako ste se odrezali??? Kdo ve, kakšni so bili rezultati? Sono sem tudi videla v Trbovljah, je bila v Mb. tudi tako uspešna?
Drugač pa sem čez vikend ugotovila (v soboto pozno popoldan na sprehodu z Brunotom), da imamo v Zagorju še enega (sicer nerodovniškega ampak vseeno) njufka, starega 1 leto. Črna druščina se očitno kar hitro širi po Zasavju. Prej pa leta in leta nikjer nisem videla nič!
Leonora, zdajle bi pa še en tvoj pasji piškotek....saj veš, čas je za malico!
Pasji pozdravček vsem, vou, vou,
Gabi