Kast si pa ravno pravi cas postavila vprasanje

Jaz vceraj gledam mojega Atuma in gledam tiste rjave sope dlak, ki so mu strleli izmed prstov.. ah ja, bomo pa postrigli ne. Kaj me je prijelo ne vem, te sope gledam ze 2 meseca pa do sedaj se nisem skarij prijela v roko. Potem razmisljam kako je neyka to pocela... ma takole nakako..

Lepo vsa vesela vzamem skarje, pes je bil zacuda priden in lezal na tleh. Se lotim najprej ene prednje noge.. lepo postrizem..gledam svojo umetnino.. ah pa dajmo se malo, se malo rjave dlake se vidi

In lepo veselo zakljucim z prvo taco in se mi je rezultat tako dopadel, da presedlam se na drugo.

Potem razmisljam..ce ima sprednji postrizeni,mora imeti tudi zadnji

In lepo nadaljujem se na zadnjih nogah... vsa ponosna na svoj rezultat.. verjetno sem bila 2 m od tal... me je pa hitro pribilo z vso silo na tla, ko je Atum vstal.

Postrigla sem prevec... in sedaj zgleda kot zaba

Ko stoji in gredo prsti malenkost narazen izgleda kot bi imel zabje krake

Sicer tacke so lepe oblike, ampak se mi zdi, da se mu prevec pozna oblika prstov.. pac, nisam jaz za neki hud grooming

Ne vem, meni je malo smesno ali ga pa samo nisem navajena.. ceprav po pravici povedano, sem bila delezna nekega sumljivega pogleda iz strani Atuma, ki je gledal mene in svoje tace in potem spet mene. Sorry Atum..saj ne bom vec

Ampak ce povzamemo, vsaj sreco sem imela, da nisem pri vsej svoji vnemi odstrigla se kaksnega prsta..vsaj to

Sem imela sicer neke namene, da bi strigla se na spodnji strani tace, med blazinicami...pa me je potem cisto minilo.. zdaj spet zbiram voljo, da ga grem malo "sfusati"

Drugace pa ce bi kdo zelel kak njufi grooming, mu lahko dam stevilko... sicer ne jamcim za koncni rezultat.. lahko pa obljubim, da bo v najslabsem primeru izgledal kot malo bolj odebeljena doga