Target : Hvala za nasvet glede priboljskov v zepu. Ceprav dvomim, da bo ta strategija kaj veliko pomagala. Namrec, tukaj je delno napaka na meni.. ker sem ga nekako odvajala od stalnega rinjenja v moje zepe po zelji ukrasti vse priboljske (no ponavadi ko je kaj zavohal mi je visel za vratom

) zato ga tisto kar je v zepu sedaj bolj malo gane...ker pomeni da je moje, njegovo postane sele, ko se mu postavi pred gobec oz. se mu dovoli da vzame. Z tem, da mora za vsak sedi in vsak prostor dobiti priboljsek so nas zaceli spet forsirati v soli, ker midva sva prej ze normalno delala brez tega. Priboljske sem uporabljala samo za nove vaje, osvojeno znanje sem pa nagrajevala z pohvalo in igro. Ceprav imam obcutek, da mu tisti priboljsek bolj malo pomeni.. pogoltne in to je to, veliko bolj ga razveseli kaksno moje vneto hvaljenje in trepljanje "o, kok si priden" in potem sigurno lepse dela naprej. Ko sva zacela z solo me je kar malo cudno gledal zakaj je za "sedi" dobil hrano, ko je pricakoval samo cohanje

Sem pa dobila obcutek da kar "pali" na doloceno mimiko obraza. Se mi zdi, da jo bolj razlikuje kot razlicne tone glasu. Recimo primer... mu reces sem.. pa se je zgodilo, da je pogledal in se zabaval naprej, ce mu pa zraven se pomeziknes bo pa prinorel z vso brzino. Ok, kje je sicer to pobral ne vem...ampak je

Gabi, Simona..ste mu vidve kaj mezikale slucajno?

Pa razno gubanje cela tudi bolj pomaga, kot pa moje vpitje ne, ne sme, fuuj

Vem da so razne kretnje z roko na izpitu prepovedane... kaj pa pacenje?

Hec.

Leonora : Ja, frizura je nekaj pod frizuro pa spet nekaj drugega. Pamet ni samo v izgledu.

Pa saj drugace je priden in tudi hitro dojema, samo vcasih se mu preprosto ne da. proti koncu solske ure bi on ze kar polezaval, ker mu je ze pocasi dost "matretiranja" in postane tecen, sploh ker mora vmes cakati, da drugi opravijo vajo, sedeti zraven, ko vodniki poslusamo navodila itd... takrat mu je dovolj in se enostavno vrze dol. Ceprav ga cisto razumem, da mu gre predolgo nakladanje in brezdelje na zivce... ocitno "fura" moj solski sistem

Ko ni "akcije" se spi

Drugace pa veliko srece v nedeljo na "izpitu". Itak, da ga bo opravila..saj je full pridna in poslusna psicka. Enako zelim pa tudi Soni.
Sabina: Sicer malo pozno, ampak lep podzrav tudi tebi in dobrodosla. Kako kaj Sona? Glede izpitov se pa niti najmanj ne sekiram ali si lastim papir na katerem pise "popoln butel" ali pa "visoko solan pes".

Dokler je normalno vodljiv in ubogliv ter reagira na ukaze tudi v kaksnih nepredvidljivih situacijah sem jaz zadovoljna. V solo smo sli bolj zaradi socializacije, druzenja in uzitka.. ne po papir. Meni je glavno kaj pes pocne in kako se obnasa v "realnem" zivljenju ne to, kar dela na poligonu. Mi nic ne koristi, ce je na poligonu odpoklic 100%, zunaj poligona pa 0 - raje vidim, da je situacija obratna

Glede izpitov so me pa zanimale izkusnje drugih, glede na to, da marsikateremu pade tema pred oci ko slisi povezavo njuf-pasja sola

Kast: Cestitke za zmago tudi od mene. Glede kolendarja, jaz ga imam za letosnje leto, kupila sem ga pa v lj v mladinski knjigi. Ceprav slike so pa nekatere tudi na tem kolendarju bolj tako-tako. Najbolje bi bilo da ustvarimo lasten pesjanar-njufi kolendar.

Saj nas je dovolj