Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1869151 krat)

SABINA

• *
  • Spol: Ženski
  • Živi in ne misli na jutri!
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #1680 : 09 Oktober 2006, 07:52:47 »
Ha, tudi Sona je uspešno opravila prvi preizkus znanja in sicer 92 točk  :D
Lahko bi bilo bolje, ??? če ne bi bila tako počasna - vse na esy.
Vendar sem  zadovoljna  8), saj tudi kaj več nisem pričakovala, ker poznam njen karakter, saj je kar precej svojeglava.
Lp

Kast

• *
« Odgovori #1681 : 09 Oktober 2006, 08:16:55 »
Bravo Sona, še ena pridna Zasavčanka  :D .

Buca je zdrava, tudi ušesa je ne matrajo več.
Tako se lepo sveti, da me je včeraj en gospod vprašal, če jo vsako jutro polakiram. 
Čudovita psička je.  :o
Me prav veseli, da nima več problemov, ker znajo bit ta ušesa cel hudič.
Zgleda, da imate na Gorenjskem idealen zrak za njufke, ker ima tudi Ambra (vsaj nazadnje ko sem jo videla) čudovito svetlečo dlako  ;) .

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1682 : 09 Oktober 2006, 08:20:03 »
Čestitke Leonora in Biba ter Sabina in Sona, pridni ste bili!!! Kje smo še mi s tem, a Nelly?

Da vam privoščim še eno lepo slikico od včeraj - Bruno je bil na Menini planini - rezultat: povodec št. 3 je spet "hin" - samo en  poteg, ko je šel mimo en lep bulmastif iste starosti kot Bruno.....se je treba mal povohat, ni kaj, povodec gor ali dol....

Upam, da bomo še imeli take lepe dneve za lazenje po hribih!

Kast

• *
« Odgovori #1683 : 09 Oktober 2006, 09:09:38 »
Bruno, čudovita slika  :o , s povodci pa res nimate sreče al pa res ne vem kakšne prodajajo danes po pet shopih  :-\ .

Soča je zdaj na višku gonitve, pred vrati pa jo čaka en mali mešanec že od navsezgodaj. Kuža se mi res smili, ljudje grejo v službo, otroci v šolo, psa pustijo zunaj, da prosto šeta po vasi (zdaj je cca. 10 mesecev star) ... na koncu jih pa še fase, ker jih ne pričaka pred vrati, ko se gospoda vrne domov  >:( .

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1684 : 09 Oktober 2006, 09:25:29 »
Joj, Kast, potem ste pa res bogi. Kako pa pelješ Sočo lulat?! Noro, da ti pred vrati sedi en "zaljubljen" pesjanko....

Ma, tisti povodec je res bolj mimo....hvala bogu, da sem pripravljena na vse in imam vedno v nahrbtniku še tistega starega (no, ja, par mesecev starega Rogz'n dogz, ki je čisto navaden, a očitno ima železen del zelo v redu). Sicer pa je tale relacija super, psa smo imeli po poti kar odvezanega, če je prišel kdo naproti sem ga pa privezala - morda bi se ga kdo ustrašil zaradi velikosti, pa imam vedno rajš privzanega, ko greva mimo ljudi. Čeprav ga je potem ena skupinica kar super sčohala. Ziher je pa vseeno ziher...

Kast

• *
« Odgovori #1685 : 09 Oktober 2006, 09:39:50 »
Joj, Kast, potem ste pa res bogi. Kako pa pelješ Sočo lulat?! Noro, da ti pred vrati sedi en "zaljubljen" pesjanko....
Bom morala kar počakat, da se bo skidal... če ne ga bom pa peljala domov in upala, da bo tam vsaj malo časa.

leonora

• *
« Odgovori #1686 : 09 Oktober 2006, 09:54:46 »
Kast,pa previdno.Pri naši prejšni psici se je nek lovski kuža kar utaboril  >:(.Lastniki  neodgovorni(sem prijavila tudi lovski družini,ker me je lastnik,ki je lovec strašno arogantno odslovil po telefonu).Ko na lepo besedo pes ni reagiral sem ga poskusila odgnati malo bolj na ostro.Pa je skočil vame!Tako da malo pazi,ko delajo hormoni so pesjančki nepredvidljivi.
Gabi,kaj pa nisi povedala kam greš  >:D .Bi šla jaz tudi,pa še Neyka ni daleč.Ti,ti!Drugače pa,lepa slikica,vidim,da ostaja črn,torej nagon še ni naredil svojega.
Mislim,da morava tole o barvah razložiti tudi ostalim,da bodo vedeli,zakaj toliko pisanja o Brunotovi sivini.
Brunota hormoni malo razmetavajo  :P.Zadnjič je revež na vsak način hotel naskočiti Bibo.Pa ni bilo važno,ali od spredaj,s strani,od zadaj,..Moj komentar?Da stari ljudje  pravijo,da moški vsakič,ko bi rad,pa ne more,dobi siv las.In da bo Bruno preden bo šel domov siv njufko ne več črn.Sedaj smo to tezo ovrgli.Ha,moški,nič bat,ne  boste sivi  :o !

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1687 : 09 Oktober 2006, 10:18:49 »
Ha, ha....ta je pa dobra.....Leonora, tud jaz nisem razumela, zakaj bi bil Bruno siv! Čakaj, čakaj, da se ti ne bo Bruno pred vrata utaboril, potem boš pa imela! Če resno misliš, se pa naslednjič zmenimo za na Menino planino, ni problem, pa še Neyko nahecamo! Samo do tam, kamor se peljemo z avtom, se boš zjokala.....Je pa super za otroke, vidiš konje, krave, ovce....pa še kakšnega lepega psa, he, he....v glavnem, vse tisto, kar v mestu ne morejo videt. Pa še lep razgled imaš tam gor. Se je treba pa že kar oblečt - gor je kar hladneje kot tu dol.

Kast, kako dolgo bo še trajalo tole gonjenje od Soče? Namreč, o tem nimam ravno pojma, vedno smo imeli pse...pa sem o teh zadevah fuuul nevedna!

leonora

• *
« Odgovori #1688 : 09 Oktober 2006, 10:38:58 »
Mislim,da bo Kast odgovorila,da se gonitev vleče neskončno dolgo.Vsaj jaz sem imela vedno tak občutek.Če pa Bruno pride pred moja vrata,pa ni problem,njega ne bom nagnala.
Na Menini sem pa že bila,nekajkrat.Celo spali smo gor,v tistih norih časih,ko smo bili mladi,pa ... :P  ::) .Samo,takrat se je na Menino prišlo tudi z avtom  ??? Je pa res,da je bila cesta slaba,pa tudi mi smo imeli avte,ki smo jih dobili,ne kupili in se nam niso smilili. ::)

Kast

• *
« Odgovori #1689 : 09 Oktober 2006, 10:42:52 »
Kast,pa previdno.Pri naši prejšni psici se je nek lovski kuža kar utaboril  >:(.Lastniki  neodgovorni(sem prijavila tudi lovski družini,ker me je lastnik,ki je lovec strašno arogantno odslovil po telefonu).Ko na lepo besedo pes ni reagiral sem ga poskusila odgnati malo bolj na ostro.Pa je skočil vame!Tako da malo pazi,ko delajo hormoni so pesjančki nepredvidljivi.
Ni straha, tale kuža me ima rad  :P , se mi zdi, da sem edina prijazna do njega (kupljen je bil otrokom....), se bolj bojim kakih lovskih.

Je pa super za otroke, vidiš konje, krave, ovce....pa še kakšnega lepega psa, he, he....v glavnem, vse tisto, kar v mestu ne morejo videt.
Kast, kako dolgo bo še trajalo tole gonjenje od Soče? Namreč, o tem nimam ravno pojma, vedno smo imeli pse...pa sem o teh zadevah fuuul nevedna!
Potem pa moji otroci živijo v idealnem okolju, konje imamo pred hišo, ovce 50 m stran, sosedje imajo 4 pave, en drugi ima osličke, pa še farma krav, bile so tudi račke, a jih že dolgo nisem videla......
Kar se tiče gonitve pa ni nikoli 100% isto. Ponavadi krvavi cca. 17 dni, vonj pa ima še kak teden, tako da upam, da do pesjanarskega srečanja bo to mimo (danes je 11. dan), ker če ne, ne boste mogle ugnati vaših frajerjev, jaz pa bom mogla spokat.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1690 : 09 Oktober 2006, 10:46:59 »
Ha, ha, Leonora, saj se še vedno pride z avtom. Ampak saj glavni cilj, da greš v hribe je ta, da malo hodiš, ne da se pelješ!!!

Ajoj, Kast, s tem, da je bil tisti kuža kupljen otrokom, si mi pa vse povedala...bogi revež.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1691 : 09 Oktober 2006, 10:51:29 »
Ou, Kast, k tebi bi bilo pa res za pridet! Toliko živali v okolici....mojim otrokom, ki živijo sredi mesta, bi bila tole Amerika!
Držim pesti, da bo tale gonitev mimo in da se vidimo na Pesjanar srečanju! Upam samo, da ne bom po zraku za Brunotom letela, kljub vsej moji obilni kilaži....

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1692 : 09 Oktober 2006, 10:59:50 »
Arrrr vi na Menii jaz pa nič ne vem  ??? Pa jaz sem doma direkt pod njo, 3 urce do vrha  :( :( No pa drugič  :) Se pa gor še vedno pride z avtom...startaš v Bočni (zaviješ proti cerkvi potem pa dalje v hrib - ne moreš zgrešit)...je pa cesta res rahlo zanič in s kakšnimi nobel avti ki se vam jih zdi škoda ne gor rinit ker se boste zjokali do vrha  ;)

Bruno ste bili pri domu? Kakšne pa so bile reakcije ljudi na Brunota?

Leonora žurke so pa gor še vedno tabolš  ;D

Čestitke za opravljen izpit tudi Soni in vsem ostalim, ki tega mogoče še niso najavili ;) !

Kar se pa gonitev tiče si pa predstavljam kako dolgo traja  ::) En mesec psa ne smem sprehajat v najino običajno smer ker se goni sosedova psička. Pa no problem, bi ga privezala pa greva mimo, če le nebi potem posedal na kakšni visoki točki pred hišo in cele dneve zavijal  :-\ zraven pa še nehal jesti in obupno shujšal pa take  ::) Drugače pa gonitev traja mislim da okrog tri tedne s tem da že prej in potem še malo diši. Najhuje je bilo tako po paritvi ko smo bili 14 dni na vodi  >:( >:( (dobra stvar prišparala sem na briketih  ;D ;D (joke))

Drugače pa tudi Brunota domov nagnat  ;D ZA njegovo dobro in zaradi točke v pogodbi ki govori o nerodovniški vzreji  ;)

Brunota hormoni malo razmetavajo  :P.Zadnjič je revež na vsak način hotel naskočiti Bibo.Pa ni bilo važno,ali od spredaj,s strani,od zadaj,..Moj komentar?Da stari ljudje  pravijo,da moški vsakič,ko bi rad,pa ne more,dobi siv las.In da bo Bruno preden bo šel domov siv njufko ne več črn.Sedaj smo to tezo ovrgli.Ha,moški,nič bat,ne  boste sivi  :o !

Mogoče pa tole samo za pse ne deluje  ;D ;)

Lani je bila na srečanju ena psica po gonitvi (ND :-*) pa so bili vsi trije "odrasli" njufi malo nori nanjo samo smo jih potem privezali in ni panike. Sicer mene je še malo metalo okrog ker je bil Neon še kompletno zmešan  ::) zdaj pa ene tok je naučen da me ne odnese vsakič ko potegne oz. nasploh zelo redko vleče. Kast ti kar pridi...bomo že zdržali. Z mano pride za hude primere tudi dolgi povodec da če bo res kriza ga zapnem okrog drevesa da mi roke ne odpadejo pa smo kje v bližini da revež ne umre zarad samote  ;)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1693 : 09 Oktober 2006, 11:12:30 »
Ha, ha, Neyka, meni tud povodec ne bo nič pomagal....včeraj sem ga takole privezala tam pri tisti koči, pa je naredilo za penk in je spet šel karabin....ta novi, da ne bo pomote! Tako da, jaz si prinesem kovinsko ketno, ne samo povodca!!! O ostalem se boste lahko prepričali na lastne oči! Že komaj čakam tole pesjanar srečanje, zdaj res kaže, da nas bo precej njufkov. Le glej Leonora, Neyka, Nelly, Kast in ostali, da ne zatajite!

leonora

• *
« Odgovori #1694 : 09 Oktober 2006, 12:56:30 »
Ne,ne,Neyka,izpred vrat ga ne bom nagnala.Saj Biba bo na drugi strani  :P.To bo bolj znanstven poizkus,kakšno količino sline proizvede njufko  :o  :o
Ja,to cesto na Menino poznam,tako da punce žur na vidiku.
Gabi,mi imamo tudi ovčke,pa jagenčke(ravno včeraj sta se rodila dvojčka  :-*  :-*),pa zajčke,pa mlade zajčke,tako da le pridi.P a še asfalt imamo.
Na srečanje pridemo(ne vsi).Nisem pa preverjala-je v nedeljo?

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #1695 : 09 Oktober 2006, 14:50:24 »
ŽIVJO LEONORA!

Tole ti je odgovor-malo pozno, na tvoje razmišljanje z dne 25/9,  glede Sonine uvrstitve v BIS.
Oceno je dobila zelo perspektivna, bila pa je res brez konkurence.

Lp

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1696 : 09 Oktober 2006, 18:15:35 »
Čestitam obema, Bibi in Soni, za odličen uspeh na izpitu! :) :)

leonora

• *
« Odgovori #1697 : 09 Oktober 2006, 20:34:05 »
Hvala Šnufi,sva bili zelo veseli,da gremo vsi skupaj naprej s tečajem.Biba bi od žalosti umrla,če vsaj enkrat na teden ne bi videla Sone.Ko se začne igra ni nobeden od kužkov bolj zanimiv.
Bomo držali pesti in tačke,da Ambra pride  :o.Šnufi,pa Janko?Pridete?
Sabina hvala! :o Verjetno je prišlo do nesporazuma med mano in mamico.Po telefonu je rekla,da ste bili perspektivni in potem nisem znala to povezati z BIS-om.Glede razstav smo pri nas še čisti zelenci in včasih potrebujemo prevod.
Sabina pa vi?Pridete?

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #1698 : 10 Oktober 2006, 12:42:41 »
Sem nas malo prestavila v srečanje, da ne bomo na dveh koncih: http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=1871.msg72616#msg72616

Lp nina

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1699 : 10 Oktober 2006, 20:50:07 »
Midva z Jankom ne bova prišla. Mi je pa prav žal, da vseh njufekov ne bom vidla :'(. Bova raje počakala, kdaj bo organizirano bolj blizu nas, čeprav se mi zdi, da prevladujete na foruma s tistega konca. Bom zdaj začela delati reklamo, da se bo okrepil tudi naš prekmurski konec ???.

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1700 : 10 Oktober 2006, 23:51:38 »
Najprej Biba, Sona... cestitke za uspeh. A to imate tockovane izpite ze v mali soli? Ste jo ze zakljucili? Ker nam niso nic rekli, da naj bi bilo kaksno ocenjevanje... pac samo neke interne zadeve. Ocitno se od sole do sole razlikuje, al kaj ???

Gabi vidim, da ste si lepo hribe privoscili. Mi smo bili v soboto na Mrzlici (od vikendov navprej.. zasavci boste vedeli kaj mislim ;) ) ... Atum uzival 100 na uro.. o kaki utrujenosti pa ni bilo ne duha ne sluha. Naslednji teden pa, ce bo le vreme zdrzalo planiramo Kum. Seveda, start je malo visje kot pri zelezniski postaji :P

Glede srecanja pa.. mi verjetno pridemo v polni zasedbi (za sigurno zvem naslednji teden, ker upam, da nama sofer ne zatai), seveda, ce nima kdo kaj proti  :P Bomo raje skos privezani..ker odkar Leonora napoveduje sive njufke ni za razkirati. Neyka... ne boj se, Brunota bomo ze umirili... ponavadi itak Atum igra "velikega bratranca" in nore ideje zbija iz glave .... in dela prostor sebi  :D :D :D

leonora

• *
« Odgovori #1701 : 11 Oktober 2006, 07:40:43 »
Ja,Nelly,to je pa takole.To je bil preizkus znanja po prvem delu tečaja.Ni še to zaključek.Pri tem testu so kužki morali zbrati vsaj 70%,da lahko nadaljujejo v drugem delu tečaja.V nasprotnem primeru bi morali začeti znova,saj brez tega predznanja ne morejo naprej.

katja123

• *
« Odgovori #1702 : 11 Oktober 2006, 10:14:31 »
Mi smo tudi imeli v mali šoli ocenjevanje v procentih.

Drugače sem pa včeraj Bucino šolanje spet prevzela sama, ker je bil mož preveč popustljiv in to ni bilo to. Ni delala tako, kot sem hotela.
Je bila madam včeraj kar malo paf, ko sva šli v šolo.  :P Ji je bilo takoj jasno, da ne bo več popuščanja in futranja kar za brezveze.

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1703 : 11 Oktober 2006, 12:33:07 »
Mi pa v pasji šoli nimamo delnih izpitov. Tak da mamo do izpita čas, da pilimo posamezne vaje. Naš Janko je fajn poslušen, edino mava en problem, ker on bi se vedno, ko so drugi psi okoli kar igral.

Katja123, se mi zdi, da so moški bolj popustljivi do kužkov.

Naš Janko je prišel v puberteto, kar se kaže predvsem v problemih s potenco :D, in pa v tem, da je včasih malo naglušen :-\.
Kakšne so vaše izkušnje s pasjo puberteto, kak dolgo je trajala?????

leonora

• *
« Odgovori #1704 : 12 Oktober 2006, 08:25:19 »
Žal Šnufi ti glede pasje pubertete ne morem svetovati.Mislim pa,da se po opisu sodeč ne razlikuje dosti od človeške.Jo ravnokar preživljam pri svojem sinu.Nasvet?Ko te ima,da bi ga dal prvemu ki pride mimo,samo da ga ne bi več gledal zamiži in debelo pogoltni  :P  ;) .Brez skrbi-čez čas vse skupaj mine  ;D .Samo vztrajaj,ne popuščaj.
Midve imava pa drug problem.Če ste si ogledali najin test,ste videli,kje sva izgubili tistih 5 točk.Biba nikakor noče iti okrog mene.Tudi priboljšek ali igrača zelo težko premami  >:( .Ima kdo kakšno idejo?
Katja-pametno.Pri nas bi ilo isto,če bi mož hodil z njo.Imela bi sto kil,naučila se ne bi pa ničesar  >:( .Ker baje "tako milo gleda,da ji moram dati nekaj."  >:(

katja123

• *
« Odgovori #1705 : 12 Oktober 2006, 12:13:59 »
Leonora, nasloni ji na nos pest v kateri imaš hrenovko in jo pelji okoli. Pri buci to vedno pali.

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1706 : 15 Oktober 2006, 03:29:51 »
Mi smo lep sobotni dan izkoristili za izlet... v zivalski vrt ;D Sicer  smo si vse skupaj ogledali bolj na hitro, poslusali komentarje, ce imajo v zivalskem vrtu novega medveda...se prepuscali cohanju mimoidocim in predvsem bili zelo pridni. Atum se je izkazal, hodil mirno zraven..seveda, gobec je bil vecinoma pri tleh, ko pa vse tako zelo disi ;D Tudi pri ogledu zivali je bil priden, kot bi bil v zivalskem vrtu vsak dan.. nasploh smo pozabili, da ga imamo s sabo :) Vecina zivali ga sploh ni zanimala... vse ostalo si je ogledal iz varne razdalje, brez kaksnega siljenja v zivali..tako, da ga se opazile niso ;) Presenetljivo, nobene "zverine" se ni bal ..strah in trepet pa so povzrocali razni zelezni kipci po zoo-ju..okrog njih je sel pa v velikem loku ::) ::)

Najbolj simpaticni so mu bili medvedi.. 10 min je nepremicno stal, mahal z repom in ga nismo spravili od ograde, kljub prosnjam. Verjetno je mislil da je Bruno  ;D

Najbolj "grozna" zival v celem zoo je bil seveda slon. Ponavadi je on tisti, ki marsikatero zival gleda navdol..sedaj se je situacija obrnila. :P Seveda, moski nagon je deloval in se je delal nadvse pogumnega in najraje bi sel od blizu vse pregledati... pogum je pa v hipu splahnel, ko mu je slon z rilcem cez ograjo vrgel sop trave na glavo. ;D ;D Takrat pa hopa k meni v narocje :o Vendar v naslednjem trenutku pa spet igrati  flegmatika... ;D ;D

Pot nas je naprej vodila mimo "bratrancev" volkov, ki jih se opazil ni... raznih ptic tudi ne, kljub njihovem vrescanju... levi ga tudi niso zanimali, edino pri tigru je pokazal malo zanimanja in je repek spet deloval...jah, muce ima nasploh rad ;D ;D

Naslednja cudna zival je bila kamela. Sicer malo strahu je bilo prisotnega pred to ogromno pojavo z nekimi cudnimi izrastki na hrbtu...ampak firbec ni dal miru, da si nebi pogledal poblizje in po zraku uspel vloviti vse vonjave ;D

Ker je treba popestriti tudi dogajanje v zoo..  se je bilo potrebno iti pantomimo. Ugane kdo, katero zival oponasa Atum? :P

Zanja postaja in ze zasluzen pocitek ::)

Zival, ki je pa pri njemu definitivno zmagala so bili pa morski levi. Seveda sami levi ne, niso zanimivi.. on bi rad samo njihov bazen ;D Prodal bi duso, da bi mu pustili enkrat zaplavati  ;)
Ce povzamem vse skupaj so ga najbolj pritegnile opice, morski levi, medvedi, slon ter prasici. Ocitno bo res potrebno kupiti se enega njufka, da bo dobil vse v kompletu :o :o

Najprej nas je pot vodila do starega mestnega jedra, kjer smo se navajali na guzvo v novem okolju ter slinili po stantih ter zalostno zrli v stojnice s sadjem (seveda, za jabolka ubija ;D)... na koncu pa vsi izmuceni pristali v gostilnici ob ljubljanici, kjer smo se malo "martinckali". Na tem mestu bi rada se pohvalila gostilno Abecedarium cafe, v katerega smo vstopili kar malo skepticni kako bodo sprejeli psa... pa so se zelo izkazali. Takoj je okrog njega skakalo 5 natakarjev (en ima baje doma tudi njufka), dobil je all inclusive postrezbo ( hektoliter vode :P) ter velikooo cohanja. Ena izmed redkih gostiln, kjer smo bili delezni tako toplega sprejema, kjer je bil njuf, ki pociva pod mizo vse prej kot pa problem.. in v katero se bomo se z veseljem vracali ;)

Kljub vsemu, da sem bila nad idejo, da gre Atum zraven malo skepticna (so mi prevec znani razni potegi, ko srecamo drugega psa, ko se vklopi alarm igraaa) lahko recem samo: Atum, priden si bil! Skoraj prevec, da bi bil to ti! :-*

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1707 : 16 Oktober 2006, 11:10:26 »
Kak lep izlet ste naredili  :o :o, čestitam :-* :-*. Skoraj ne morem verjeti, da je bil naš bratec tak priden, pa praviš da drugače sili v druge pse. Res krasno je, ko maš psa, ki ga lahko vzameš povsod s sabo. Še enkrat čestitam.  :-*

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1708 : 16 Oktober 2006, 15:09:40 »
Nelly, super ste si privoščili. Mi pa smo skočili samo do Svete gore, pa še to nismo ne vem kako veliko hodili. Potem pa naj še kdo jamra čez pse.....grem stavit, da če ga ne bi imeli, ne bi tolk po hribih lezli.

Kaj pa Pesjanar srečanje? Kolk vas zdaj bo? Ninci piše, da na je na računu bolj malo....kje ste zdaj njufkiči? Pa menda ne bo samo Bruno prišel??? Dejmo, alo.....menda nas bo vsaj enkrat malo več?!

katja123

• *
« Odgovori #1709 : 17 Oktober 2006, 09:39:39 »
Medve z Buco vas prideva samo pogledat, ampak šele po kosilu.