Tnx za ogovore. Saj tisti, ki pridete na srecanje, boste tam lahko dali realno oceno. Ceprav ne vem kako manj hrane mu ne upam dajat, je le se v fazi rasti in razvijanja.. in da nebi bilo kaj narobe. Ceprav ko stoji je nekako ok.. ko pa hodi ma malo cudno zgleda.. rit gre v eno smer, trebuh v trugo.. in se vse ziba sem in tja

No, zaenkrat bom hranila po ustaljenem redu, gibali se bomo kakor se lahko... ce bo slo kaj dol bo, ce ne bomo pa kasneje intenzivneje kilce dol metali

Leonora : Kadar ti srce pozeli.. imam skoraj vedno cas. Edino v petek ne morem... gremo malo na lepse

Sabina... sem si malo pogledala tvoj album od Sone. Lepa psicka... iz slik sodec tudi razvajena

A Samy je pa vasa prejsnja psicka? Lepa kuzika...
Sem si pa ogledala tudi "rodovnike" oz. rodbinsko drevo v tvojem albumu... upam, da ne izpadem tecna ampak Atumovo polno ime je
Atum Petovio , atum je samo klicno ime, ce smo ze ravno pri rodovnikih...

Drugace pa si iz nasega legla spustila se par kosmatinckov, nista bila samo atum in janko... pri neykinem leglu jih pa tudi 9 manjka

Ne vzemi tole kot grajo, ker to ni... Drugace imam pa jaz tudi nekje sestavljan en okviren "rodovnik" z slikami itd..ce ti kaj pomaga - zs.