Elf, zelo lepe slikce... Ben je naravnost precudovit

Chi.. dobrodosel, tudi iz nase strani

Tvoja civavica je bila res pridna, upam, da bo naslednic vec tudi njej primerne druzbe. Ocitno se nam pa v kratem obeta se ena civavica... a ne Gabi?

Drugace imajo pa civavo pri sosedih in Atum je cisto in love

Ocitno ljubezen res ne pozna ovir

Tudi precej nezen zna biti (ko mu je slucajno priletela pred gobec), drugace ju ne spuscamo skupaj.. je le prevelika razlika v kilazi in se po nesreci lahko kaj zgodi

Katja mi je prav zal za Buco. Pa tako malo casa ste bili na srecanju, da prav nisem imela casa kaj veliko poklepetati, ker sem na zacetku samo letala za svojim norim psom, ki se mu je uzgal alarm igra

Upam, da bo z njo vse ok... Atum je zaenkrat zdrav (moram potrkat ) je pa kljub temu na cuvanju in ne hodimo v druzbo drugih psov in se zadnji teden drzimo bolj zase.. bolje preventiva kot kurativa pravijo.

Ce bi bil slucajno kaj okuzen, da nebi nezavedno sirili okuzbo naprej.
Snufi, to da janko noce biti vec v hisi je posvoje normalno, ker mu je verjetno prevroce. Nasa prejsnja psica je bila ista, kakor se je blizala zima je bila veliko raje zunaj kot pa v stanovanju, ker je po 10 min zacela tako sopihati da je bilo noro in seveda riniti k vratom za vn. Cez cas sem se tudi jaz vdala in se nekako prepricala, da ocitno jo pa res ne zebe in jo z cmokom v grlu in kanckom slabe vesti pustila zunaj. Ona je mirno spala jaz se pa ubijala z mislijo le kaj ji pocnem

Pri atumu je pa situacija obratna. Predvcerajsnjim, ko je pri nas prislo do ohladitve se je zvecer zacel alarem.. ni pomagalo nobeno tolazenje.. nic. Da bi ga zeblo se mi najprej ni zdelo tako verjetno, glede na to, da ima hiso izolirano, dvinjeno, lesen pod po pesjaku, vhod v hiso "zaprt" z neko gumo da notri ne pihja ter okrog in okrog pesjaka se nekaksno folijo, da ne piha (jo ne trga stran). Vednar ocitno ga je res zeblo, ker se je umiril sele potem, ko sem ga prestavila v hiso. In potem se je zacela "peklenska" noc... sam v vezi nebi bil, on bi kraljeval v moji sobi... in seveda je zelo diskriminatorno, ce jaz lezim na postelji on pa na tleh. In potem je nasa noc izgledala nekako tako :

Zelja za dedka mraza... vecja postelja

Zbiram prostovoljne prispevke