Naš Bruno je zunaj, ampak tu in tam ga prešvercamo tudi malo noter. Vendar sem že napisala, da noter nima ravno potrpljenja in rine ven. Noter zdrži točno toliko časa, dokler se odpira hladilnik in pade ven kakšen košček sira ali kaj drugega, ko pa rečemo, da ni več, ga tudi notranjost stanovanja ne zanima več.... Smo si pa privoščilii tak pasji obisk tudi že na kakšen deževen dan, ko se je mulc sprehajal pod hišo, po vrtu itd., tace smo obrisali......odtise repa smo imeli pa po vseh stenah.....tako, da, Katka, starši že vedo.......česar jaz starš včasih nočem vedet in vlečem Brunota noter, he, he. So mi pa vseeno tile njufki take pojave, da verjetno nikoli več v življenju ne bom imela psa druge pasme. Meni se namreč zdijo, kot da so napol ljudje..... Noro.
Leonora, daj povej, kje si staknila tisti oglas, tud mene to zanima.....Ajoj, upam, da bo takšnih božičnih daril čim manj, ker v večini vemo, kaj se z njimi zgodi. Mi je enkrat prijateljica povedala luštno zgodbo o tem, kako je ob upokojitvi kupila staršem psa....da jim ne bo dolgčas. Hm, starša sta bila fuuul jezna, psa prodala v dveh tednih naprej in si kupila za ta denar neke fine ležalnike in ne vem kaj še vse, v glavnem.....kolk s takim nakupom lahko udariš mimo pri svojih starših.....kaj šele drugje. Psa res ne moreš kupiti kar tako nekomu za darilo....brez njegove vednosti in soglasja!
Lp, Gabi