Bruno... kje sta, midva z Atumom vaju pogresava... solske ure so tako prazne brez "medvedjih bojev" 
Hm, še zmeraj na bolniški.....tole bo rekord, kmalu bo en mesec. Ful se moram paziti vetra, mraza itd., da me ne dobi spet. V torek me ziher še ne bo v pasjo šolo, potem pa morda že, a zavita kot eskim. Kdo bi si mislil, da ti en enourni pasji sprehod v hudem vetru prinese en mesec bolniške.... Zdaj sem nadomestila za vsa leta nazaj, ko nisem bila nič. Ha, ha, medvedji boji.... ne vem, ali se mi samo zdi, ko sem malo manj z Brunotom ali je pa res, da mu je dlaka precej zrasla (pa tudi on) in je res tak kot en medved. Drugače pa Nelly, priznaj, da sta Bruno in Atum res dobra prijatelja, nikoli se ne stepeta, včasih se v pasji šoli še uležeta tako, da tiščita glave en k drugemu....potem pa tisti mili izraz na faci.....kaj nama je bilo tega treba..... He, he.
V Celje naju tudi ne bo, ker se moram še vedno zelo paziti. Z Brunotom uradujeva kar v kleti (tam je prava temperatura, da ne rine ven), na sprehode ga pa vodi moj mož. Tako bo ostalo še nekaj časa. Glede oglasa je pa moje mnenje tako, kot sem že napisala, verjetno vse skupaj ni tako hudo, eni so mogoče malo bolj štorasti pri pisanju. Vsi pač niso talenti za sestavljanje oglasov, novoletni čas jim je dal idejo in po vsej verjetnosti ni bilo mišljeno slabo. Je pa prav, da so oglas umaknili in upam, da bodo zdaj napisali normalnega. Pravi kupec itak ne rabi olepševanja in mu je dovolj informacija o leglu. Itak potem v kontaktu izprašaš vse v detajle in veš, a boš ali ne boš tam kupil.
Meni se nič narobe ne zdi Neyka, če je oglas v Salamoncu. Na žalost je tako, da tam oglašujejo tudi "šteparji", ampak res ne moremo posplošit, da so pa zdaj vsi, ki oglašujejo tam, kar v tej skupini. Sem prepričana, da veliko ljudi pogleda v Salamonca, Bolho itd. Mislim, da nas je tle gor bolj malo, ki smo brali "Kinologa", da smo našli svojega mladiča. Jaz osebno ga sicer res nisem iskala v Salamonovem oglasniku, Bolhi itd., sem pa iskala vzreditelje na strani SKPVM in na temle in sosednjem forumu, ker mi je bilo pač lažje iskat po internetu. Res se mi pa ne zdi nič narobe oglaševanje v Salomonovem oglasniku - vsi tudi nimajo računalnikov. Neyka, ne sekiraj se, če te je res kdo napadal zaradi tega. Glavno je, da ste vseh 10 mladičkov prodali dobrim lastnikom, za vse ostalo se pa ni treba pustit sprovocirat. Cilj - dobri lastniki za tvoje mladičke - si dosegla, vse ostalo je nepomembno. In če so vsi taki kot Leonora, potem si imela res srečo!!!
Veliki in mali psi......na žalost se večina malih psov ustraši teh naših velikanov; čeprav vedno vlečem Brunota stran od njih, ga vedno oblajajo in "okregajo" tile majhni psi.... Bruno pa samo nedolžno gleda, ker mu ni jasno, kaj je narobe....on bi se samo maloo poigral. No, do igre z temi malimi psi ne pride, ker mu ne pustim, pa ne zato, ker bi se bala, da se bo stepel, ampak zato, ker so tile naši pesjani tud malo štorasti in bi se lahko čisto po nesreči kaj zgodilo. Hm, tako kot Bartu.....ki se je ponesreči usedel na kajcykino psičko. No, Bruno se še ni usedel na nikogar, je pa stopil enemu psu na nogo.....čeprav je tudi velike pasme, je milo zajokal.
Nelly, imaš kakšno idejo, kam bi šla lahko stehtat svojega slona? Na veterinarski na Izlakah nimajo tehtnice, sem preverila. Kaj veš za kje drugje? Res sem radovedna, pri kakšni kilaži smo. Skoraj ziher sem, da mora biti tam okrog 70 kg.... Kolk pa tehtajo vaši njufki? In kje jih tehtate?