Pozdrav! Glede oglasa sem že dobila na privat kritiko, kako se prodajajo mladički vrhunskih staršev, naj razložim zadevo, očka je res naš Eros, vendar pa kljub temu nismo mi vzreditelji in ne polagamo mi besed v njihove oglase, tako da zato skoraj ne morem biti odgovorna ne jaz in ne Oton, čeprav sva spet vse zgražanje požrla midva. Se pravi vse, kar se dogaja v njufi svetu v Sloveniji v končni fazi pade slaba luč na naju, ker....., nevem no to je že kar malo prehudo, bom pa tudi sama postala redni član tega foruma, ker očitno se potem hudo veliko govori po PZ, ljudje bodite iskreni, pišite javno, če imate kaj za povedat, ne pa nekaj za hrbtom, ker potem zvem take stvari, da mi gredo na bruhanje, jaz osebno sem bila vedno zelo odkrita, preberite forume nazaj, nikoli nisem ničesar kar se dogaja z mojimi psi skrivala ali prekrivala, tudi nam lahko kje spodleti, kljub vsem prizadevanjem, seveda, če sploh jemljete to kot prizadevanje, običajno se vzame bolj kot bahanje, pa meni osebno ni zato, da bi se bahala, čeprav bi se z določenimi psi lahko, predvsem mi je zato, da so ljudje, ki kupijo mojega mladička z njim zadovoljni in da čim manjkrat obiščejo veterinarja.
Newfka je prilimala oglas, ki so ga sestavili naknadno ti ljudlje, ki se vam zdi bolj normalen, no očitno je nekdo vseeno posredoval glede prodaje vrhunskih mladičkov. Pojasnim naj edino še tole Eros ni svetovni prvak in ni bil v Pragi, je pa Evropski prvak in je to prvaštvo osvojil leta 2005 v Tullnu, tako da bodo mogli ljudje še enkrat spreminjat oglas.
No mi pa trenutno pričakujemo dva legla mladičkov, bom tuki napisala, da mi ne bo potrebno oglasov oddajat, vendar bo po ultrazvoku v obeh leglih toliko mladičkov, kot jih imajo Kmetčevi v enem. Parili pa smo prav tako z vrhunskimi starši, prav tako bo očka ponovno naš Eros in mamica Karma, ki je že tudi slovenski mladinski prvak. Drugo leglo je Mandy in Leo, ki ga v večini ne poznate, ker je iz Italije, poznate pa zelo dobro njegovo sestro Ursinus Velutus Palomo Bianco (Diva), aktualno svetovno prvakinjo iz Poznana, tako da gre tudi v tem primeru za vrhunske starše.
lp, Marjana