Snufi: Tortica bo... Atumcek bo verjetno dobil nekaj v svojem najljubsem stilu. Namesto biskvita makaroni pa potem plasti mesa mesanega z zelenjavo. Sicer na pogled verjetno ne bo najlepse, sem pa sigurna, da bo slo z najvecjim veseljem po grlu.. on bi zato namrec ubijal. Ce bi pa k temu padla se kaksna zlicka medu bi si pa verjetno zezelel, da bi imel rojstni dan vsak dan..
Sem si ogledala album od Jankota... joj, komaj cakam da ga enkrat v zivo vidim.. ga nisem videla ze 10 mesecev

Ti kar pridno slikaj

Neyka,
kje si pa ti videla siroko buco pri Atumu??

Meni se zdi v glavo se full ozek (v primerjavi z ritjo

- nekaj pa mora imeti tudi po lastnici a ne?

), sicer se pocasi popravlja pa vseeno. Je pa dlaka po uhljih zacela nenormalno rasti.. ze zadnic je bil ves zarascen pa si ga koncno sfrizirala, sedaj je je pa spet skoraj enak

Ce mu uhljev nebi strigla bi verjetno imel dlako do podna

- ocitno mora iti vse po Leonorinih zeljah - v roku 14 dni ima norega znanstvenika nazaj
T.M.T joj ta tvoja "posast".. zna narediti sive lase a ne? Vem kako je to.. se je meni tudi parkat to zgodilo, pri Atumu se je to prvic zgodilo naslednji dan, ko smo ga prinesli domov... verjetno si lahko predstavljas paniko. Znajo pa potem tako nedolzno pogledati v stilu " pa kaj je, saj samo spim" da jim je v trenutku oprosceno. Ronu cim vec mirnega spanca, tebi pa cim manj sok-terapij

Mimogrede.. kako kaj vasi pesjancki prenasajo to novoletno evforijo, ko poka na vsakem koraku? Atum sicer veliko ne reagira, je pa zadnjic ko je sosed vztrajno metal petarde lajal v pesjaku. Kako je najboljse postopati? Ga poskusati cim bolj distancirati od tega (kar je vcasih nemogoce, ko v ulici izgleda kot na fronti

) ali mu nekako pokazati, da pokanje ni nic "hudega" ? Kaj pa v primeru ce se le prestrasi... nekateri so svetovali miritev, bozanje, crkljanje...ali je boljse preusmeriti pozornost nase in nadaljevati z sprehodom kot da ni nic? Nebi rada v primeru, da se slucajno ustrasi postopala narobe, da se mu strah ne zakorenini in bo potem vsako leto trpel