Hvala vsem za čestitke, Bruno bo s tortico praznoval jutri, darilo je pa včeraj dobil! Najbolj se je razveselil plastičnega pujsa, ki kadar ga stisneš, spusti glas, kar mu je bilo tolk fajn, da je na koncu prav razigrano skakal po njem z obema tacama in ga v gobčku nosil naokrog. Še ni bilo igrače, da bi mu 15 minut pred šnofljo držala piškotke, on pa se ne bi zmenil zanje!!! Pa mu jih Leonora, vseeno nisem pojedla

Slikali bomo pa jutri, tako, da bom potem kaj prilepila; včeraj ni bilo nobenega pravega časa!
Danes pa iskreno čestitam Atumu in Jankotu za njun prvi rojstni dan!!! Upam, da bosta zažurala s svojima lastnicama Lili in Sašo in da jima v prihodnjem letu ne bosta delala sivih las! No, majčkeno ponagajata pa vama lahko, he, he!!!
Katka, tebi pa čestitam za očala; sploh se ne sekiraj, so lahko super modni dodatek, izberi si take okvirje, da boš ta glavna frajla. Jaz sem si jih vedno želela, pa sem ves čas preveč dobro videla, mogoče jih bom pa zdaj na stara leta le dočakala, ker se mi nekaj počasi vid slabša, he, he.... Na koncu bom enkrat le prišla na svoj račun!