Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1869147 krat)

SABINA

• *
  • Spol: Ženski
  • Živi in ne misli na jutri!
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #2160 : 22 December 2006, 07:05:14 »
ATUM, JANKO

vse najboljše in najlepše za vajin prvi rojstni dan, preživita ga čim lepše v krogu vajinih domačih.

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #2161 : 22 December 2006, 08:53:48 »
Koliko bozicnih njufkov ;D

Vse najboljse vsem trem!

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2162 : 22 December 2006, 10:56:26 »
Hvala vsem za čestitke, Bruno bo s tortico praznoval jutri, darilo je pa včeraj dobil! Najbolj se je razveselil plastičnega pujsa, ki kadar ga stisneš, spusti glas, kar mu je bilo tolk fajn, da je na koncu prav razigrano skakal po njem z obema tacama in ga v gobčku nosil naokrog. Še ni bilo igrače, da bi mu 15 minut pred šnofljo držala piškotke, on pa se ne bi zmenil zanje!!! Pa mu jih Leonora, vseeno nisem pojedla  :P >:D :P Slikali bomo pa jutri, tako, da bom potem kaj prilepila; včeraj ni bilo nobenega pravega časa!

Danes pa iskreno čestitam Atumu in Jankotu za njun prvi rojstni dan!!! Upam, da bosta zažurala s svojima lastnicama Lili in Sašo in da jima v prihodnjem letu ne bosta delala sivih las! No, majčkeno ponagajata pa vama lahko, he, he!!!

Katka, tebi pa čestitam za očala; sploh se ne sekiraj, so lahko super modni dodatek, izberi si take okvirje, da boš ta glavna frajla. Jaz sem si jih vedno želela, pa sem ves čas preveč dobro videla, mogoče jih bom pa zdaj na stara leta le dočakala, ker se mi nekaj počasi vid slabša, he, he.... Na koncu bom enkrat le prišla na svoj račun!

elf

• *
« Odgovori #2163 : 22 December 2006, 11:38:15 »
Sretan rođendan njufi - slavljenicima!!

Krasne su slike, morat ćemo ja i Ben napraviti jednu prazničnu  :)

Za sve one koji imaju izlagačkih planova jedna informacija:

u nedjelju, 04.03.2007. održat će se CACIB Zagreb, a newfoundlandere će suditi g. Bela Siklosi (Skippers kennel). Lijepa prilika za posjetiti izložbu i prijaviti naše ljubimce, nadam se da će ih biti puno!

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2164 : 22 December 2006, 11:43:24 »
Elf, super informacija! Ravno na moj rojstni dan bo tale Zagreb, sodnik pa "ata" od Ronnija, se pravi Brunotovega fotra....tole si bom pa privoščila pa pika!!! Elf, zdaj je pa res skrajni čas, da prilepiš kakšno slikico od tvojega prekrasnega Bena, ki ga bom, če bo sreča mila, drugo leto prišla pogledat!!!

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #2165 : 22 December 2006, 12:35:58 »
Janko, VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN! Veliko zdravja, srece in srecnih in veselih trenutkov z tvojo lastnico. Pa ne pozabi... vcasih treba tudi malo ponagajati  ;)

Lepo praznujte!

Hvala  vsem tudi za voscila ob Atumovem rojstnem dnevu... popoldne nas caka se tortica in zur do jutranjih ur :D Hecam se, malo posladkali se bomo pa vseeno. Slike nase "feste" sledijo...

Kast

• *
« Odgovori #2166 : 22 December 2006, 15:13:49 »

Naj bo novo leto obžarjeno z ljubeznijo
in prijateljstvom,
polno malih presenečenj in presenetljivih radosti,
drobnih, nepričakovanih daril,
ganljivih in čudovitih objemov,
zašepetanih zahval in pasjih poljubov!

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #2167 : 22 December 2006, 17:29:44 »
Hvala vsem za čestitke. Naš slavljenec je dobil tortico posebej zanj, zdaj pa je po slavju moral malo zadremati. Lepa slikica tortica+Janko mi ni uspela, edino tortica+požeruh.

očitno je bila dobra:

Nelly, kako ste pa pri vas praznovali?

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #2168 : 23 December 2006, 04:35:08 »
Ooo, vidim, da je Janko bil delezen slastne  tortice. So se tudi meni skoraj slike pocedile  :o

Mi na zalost slik od tortice nimamo, ker je spet fotoaparat nekaj zatail >:( Je pa bilo eno izmed daril, da smo sli iskat sneg.. ki smo ga v malo visjih legah tudi nasli  :o

Vec utrinkov na : http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=1671.new#new (http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=1671.new#new) , da ne bom dvakrat pisala in lepila enako.

Bruno in Janko upam, da je bilo vajino praznovanje uspesno.. in se enkrat vsenajboljse  :-* :-*

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #2169 : 23 December 2006, 10:55:52 »
Vse najboljše vsem slavljencem!!!!!!!!!! :-*

Pa še tule izrečem želje:Vse naj naj v letu 2007!

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2170 : 23 December 2006, 18:22:39 »
Vse najboljše Atumu, Janku in Brunu!

Poleg tega pa želim vsem njufarjem in vašim pesjanom srečno, veselo, uspešno in predvsem zelo zdravo leto 2007!  Naj bo njufarsko!  ;D

Lp

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #2171 : 23 December 2006, 20:18:26 »
na božič bo pa naš Indek star 1 leto in 7 mesecev  ;D Sicer imam še 2 dni, moram it hitro nekaj kupit zanj, da ne bo žalosten  :) Sva smrekco skup delala, zdej pa ne bi nič dobil  :-\

Sicer pa oba že komaj čakava sneg, da se bova kepala  ;D :o :D

katka

• Gost
« Odgovori #2172 : 24 December 2006, 15:38:14 »
 :) Bart pa ni nič prispeval k okraševanju smrekce, je potem, ko je bila že postavljena iz nje kradel posušene češarke ;)  ;D

Upam, da kmalu prilimam še jaz kako novoletno slikco :-[

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2173 : 25 December 2006, 19:39:14 »
Zadnje čase nisem bila pri volji za pisanje ampak pravijo da bolje pozno kot nikoli....

Atum, Janko in Bruno vse naj naj za prvo upihnjeno svečko!! Pa še na mnoga leta!  ;D Kolkor sivih las (lastnikovih seveda) tolko let...

Kast

• *
« Odgovori #2174 : 27 December 2006, 17:22:08 »

Sicer pa oba že komaj čakava sneg, da se bova kepala  ;D :o :D

Mi tudi čakamo in čakamo, pa ga ni in ni...le burje smo se končno znebili.
Letos se očitno ne bomo veliko kepali...upam, da bo začetek novega leta bel, da bodo naši njufi uživali in seveda tudi mi ;)
lp

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #2175 : 28 December 2006, 10:38:14 »
Hvala za vsem za čestitke in lepe želje.

Smo pa dočakali zelo malo snega, za kepanje ga seveda ni zadosti. Je pa Janku fejst zanimivo lovit snežinke z gobcem. Pa tak je zdaj lepi s tem belim pridihom.

Hehe, kdo bi si mislil, da bo Prekmurje prej belo kot pa vaši konci  :P?

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2176 : 28 December 2006, 18:05:56 »
Hehe, kdo bi si mislil, da bo Prekmurje prej belo kot pa vaši konci  :P?

Nihče  >:( >:( >:( Živim v sredi alpske doline na višini cca 500m kjer je vedno ampak res vedno sneg takoj ko je napovedan. A letos? Neee po vrhovih je padel, nekje ostal ampak v dolini ga ni nič  :'( :'(  Če bi imela več časa bi Neona na sneg pelala. Mogoče prvega  ;D če ne bom preveč izsuta  ;D pa drugega sem še frej  :)

katka

• Gost
« Odgovori #2177 : 28 December 2006, 18:52:53 »
no, naš je pa danes gledal smučarske skoke pod Sekirico (umeten sneg je biu) bilo mu je neznano in smešno...predvidevam da tudi čudno, gledati leteče ljudi s podalšani stopali ;D no potem se je navadil, se ulegel in ni mrdnil.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2178 : 29 December 2006, 07:14:03 »
Ha, ha....kako vsi pogrešate sneg, jaz pa samo toploto in morje!!!

Komur niso predaleč Trojane....10 minut stran (z avtom) so Prvine in tam je snega dovolj. Ta "nerodni" tud led najdemo, pa tud pademo na njem, tako, da nas potem še kakšen teden kakšen "krak" boli, ampak njufki v snegu res uživajo, smo sprobali.

Ker verjetno čez praznike ne bom visela na računalniku, naj vam in vašim njufkom zaželim predvsem zdravo in veselo leto 2007!!!

Gabi

P.s.
TMT, Ron je pa prava faca na tisti slikici!!!

katja123

• *
« Odgovori #2179 : 29 December 2006, 09:09:19 »
Še od naju z Buco:

SREČNO NOVO LETO VSEM NJUFKOTOM IN LASTNIKOM :o

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #2180 : 29 December 2006, 11:36:00 »
Slaba novica,rdeč alarm,kriza srednjih let :'(...snega ne bo...ne bo,ne bo,ne bo ga...aaaaaaaa,baje bo za novo leto dež...pa jaz se grem zakopat nekam no...joj.hočem SNEEEEEEEEEGGGGGGGGGGG  :'(...

Bruno hvala :-*

leonora

• *
« Odgovori #2181 : 30 December 2006, 10:44:41 »
Joj boga,ti maš pa res snežno krizo  :( .Saj bo,velikooooooooo  :o .
No,mi pa najbrž nismo bili najbolj pridni,nam je božiček poleg daril prinesel tudi kašelj.No,verjetno smo ga kar sami s Celjske razstave.Biba je bila precej boga,zdaj je že bolje.Pridno papamo antibiotike,kašljamo skoraj nič,malo kihamo,v glavnem mi korakamo v novo leto utrujeni in optimistični,da bo leto 2007 bolj zdravo.Moj mož bo silvestrovo preživel v službi(pazite,kot policaj je strog,da ga ne boste preveč srali),jaz imam šampanjec že na hladnem,tako da,vsaka družba dobrodošla  :o 

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #2182 : 30 December 2006, 11:48:16 »
Sneg je (zaenkrat) napovedan za drugi teden, do nizin :)

Kast

• *
« Odgovori #2183 : 30 December 2006, 12:01:28 »
ooo, boga Biba...držim pesti, da se kmalu pozdravi  :-*  Ni druge kot imet psa na razstavi zaprtega in pokritega v kletki, v ring in opa nazaj v kletko.........ponavadi so se mi ti psi zelo smilili, zdaj pa nimam nič več proti, ker je očitno res polno virusov..... ali pa rata kuža, če ga ne pobere, bolj odporen  ???
lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #2184 : 30 December 2006, 12:10:00 »
Leonora naj dedek mraz prinese Bibi en zvrhan koš zdravja,da se revca mala pocajta :-*-Jaz in moja co. pa ji pošiljamo zvrhan koš :-*.

Lilit zaenkrat je jutri proti večeru in v ponedeljek napovedan DEŽ :'(.Pa tudi če v sredo pade sneg na to razmoženo podlago ni nič.Jaz ga rabim vsaj 20cm,da zbudim bord :'(...čisti poden od podna...pa mi je mamica obljubila,da bo letos novo leto vsaj mrzlo,če že ne sneženo.Zgleda se bo res treba od snega začeti poslavljati...

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #2185 : 30 December 2006, 12:12:59 »
Ma ne vem, vremenar je danes zjutraj obljubljal dosti sneznih padavin... mogoce bolj proti koncu naslednjega tedna.

Tako kot lani pa sigurno ne bo...

Kast

• *
« Odgovori #2186 : 30 December 2006, 13:59:39 »
Zgleda, da smo se kar malo razvadili zadnjih par let, ker je bilo veliko snega.......

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #2187 : 30 December 2006, 14:38:22 »
SRECNO IN USPESNO NOVO LETO 2007 TUDI IZ NASE STRANI! Veliko zdravja in srece ter veliko veselja z pesjancki..seveda pa isto zelim tudi njim.

Nekaj casa me ni bilo in ste se razpisali za par strani... jah, veseli december in nekako ni casa za racunalnik. Se za spanje komaj  :P A ne Gabi?  ;D

Glede snega.. mi smo ga nasli v nasih hribih, kjer je zapadel kaksen teden nazaj. Seveda je bilo atumovo veselje nemogoce, poskakoval je kot tak mali zajcek. Sedaj komaj cakamo, da zapade tudi so nizin... drugace pa koristimo 10 min voznje in smo ze na snegu. Vsaj ena dobra stran tega, da zivimo v dolini in nas obdajajo hribi iz vseh strani...  ;)

Joj Bibika je zbolela... Simona tokrat bom pa jaz tebe za uhlje, nic ne sporocis  >:( Revica mala, upam da bo cim prej vse ok. Tvojega mozeka se pa nimamo kaj bati...saj ves, ko vozimo ne pijemo in obratno  :D

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #2188 : 30 December 2006, 17:05:43 »
UH ja, ozračje se segreva .. doma sem že pravla da bomo meli sonce na staro leto ..  :( :( :( Mislim .. ej .. bi blo bolj primerno da bi se šli za novo leto kopat in ne smučat  ::)

Čakamo sneg, ampak ga zgleda ne bo  >:( >:( >:(

Srečnga pa zdravga vašim njufijem ...

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* A jih je zadost za vse?  ;)

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2189 : 30 December 2006, 18:40:08 »
Čeprav sem vam že zaželela vse najbolje v novem letu, pa vam vseeno poklanjam še tole voščilnico.  :)

Lp