Oj, Leonora, vidim, da se ti je možek moral odkupiti za tiste fore, kako Miklavža in ostalih ni več, z novim fotoaparatom, za kar smo vsi veseli, ker bomo zdaj kaj več slikic od Bibe deležni!
Ognjemet v Zagorju je bil res močen, ampak proti tistemu, kar se je cel teden dogajalo v mestu (bilo je kot sredi vojne, non stop pokanje) je bil ognjemet vseeno mačji kašelj. Vseeno pa je naša family novo leto dočakala v kletnih prostorih, seveda z Brunotom in šampanjcem!!! Tako smo bili vsi zadovoljni.
Na pasjo razstavo pride cela naša family firbec past v soboto popoldne, seveda pa brez Brunota - ker če bi še njega tja vlekli, potem bi bila verjetno jaz polomljena. Pasji mulc je tako močan, da imava kar naprej neke nezgode in jaz sem res že na pol "kripl". Saj uboga, pa je priden, ampak vmes se pa kdaj pa kdaj kaj zgodi (ha, zaradi moje nerodnosti).
Po mojem mi ni treba spraševat, kje boste drugi....računam, da vas vse, ki vas poznam, tam okrog ure za specialko najdem okrog njufi ringov....
Aja, pa še to, Elf......tvoje slikice so pa noro lepe, Ben je vsakič lepši in še bolj kosmat. Pa morje......sem v mislih kar tam, zraven Bena......komaj čakam poletje in vaše morje!
Iskrene čestitke tudi newfki in tistim, ki ste vmes praznovali - nekaj časa sem bila malo "odklopljena".