Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1868787 krat)

katka

• Gost
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #2280 : 11 Januar 2007, 14:29:40 »
Me pa zanima, ker dan vas bo več tam na razstavi , ker bi se morda pa lahko malo spoznali, če je že na tem,ko bomo vsi na razstavi  :) Res upam, da bojo tokrat starši utegnili,da s ene bo spet kaj zakompliciralo  :-\  :'(

Kast

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2281 : 11 Januar 2007, 14:57:41 »
največ nas bo na specialki, ki se prične v soboto ob 17:00 in je prijavljenih 30 njufkov. Jaz, elf, Bruno, Neyka, Lacrima negra, Leonora, Nelly, Newfka? prideš?, ...pa še koga sem najbrž spustila...jaz pridem le na specialko, mogoče utegnem še prej na BIS caciba. Če želiš in če te doma pustijo, te lahko jaz poberem in pripeljem domov ;)

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2282 : 11 Januar 2007, 16:22:33 »
Uf kok se znate razpisat ravno takrat ko jaz ginem  :P

Marjana ful lepe fotke  :-* Psičko bi ti kar zaplenila  ;D

katka jaz sem tam oba dneva od začetka do konca, me bo pa najlažje srečat na specialki ker ne bom delala in bom vseskozi pri njufkih.

lacrima negra

• *
  • Ursinus Velutus Vaya con dios
    • http://lacrimanegra.moj-album.com/
« Odgovori #2283 : 12 Januar 2007, 09:06:21 »
Elf, resnično mi je žal, da niste Bena prijavili, ker bi ga res rada videla, kot sem že rekla, po slikah je pravi lepotec, upam, da bomo mi tudi v Zagrebu, ne vem še točno, bomo pa sigurno na Evropski, no ampak že to je dobro, da se mi končno srečamo.

Neyka, a si čisto na psičke padla, mala je res cuker, mislim pa da ne bo prav gromozanska, bo nekaj podobnega naši Dolčki, glavo imata zelo podobno, no naj povem, da mi je Dolče od vseh mojih psičk najlepša.

No vglavnem, res se že veselim snidenja z vsemi vami, čeprav ne bo kar nekaj kužov, ki bi jih res rada videla v živo.

lp, Marjana

Kast

• *
« Odgovori #2284 : 12 Januar 2007, 09:25:33 »
elf, Soča te bo prišla pogledat in sprašuje, če jo boš lahko peljal na en sprehod ;)

elf

• *
« Odgovori #2285 : 12 Januar 2007, 10:38:03 »
Supeeeer!!

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2286 : 12 Januar 2007, 12:44:39 »
Neyka, a si čisto na psičke padla, mala je res cuker, mislim pa da ne bo prav gromozanska, bo nekaj podobnega naši Dolčki, glavo imata zelo podobno, no naj povem, da mi je Dolče od vseh mojih psičk najlepša.

lp, Marjana

Dolce je tudi moja favoritka  :-* ampak mislim da sem jo nazadnje videla na lanski razstavi (ko je Neona nazjala  ;D ;D) in se že veselim ponovnega srečanja.

Drugače pa ja samo še psičke gledam  ::) OK samci ta pa on je lep ampak psičke...to bi mela te pa nebi  ;D ;D ;) Kako da Erosa ne boš prpelala pokazat?

leonora

• *
« Odgovori #2287 : 12 Januar 2007, 13:25:02 »
No evo dokaz za pediatra,ki trdi,da Zojo premalo hranimo  >:D .Ni čudno,bo pa Biba kmalu bolj široka kot dolga  >:D  :-*

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2288 : 12 Januar 2007, 14:17:55 »
Bruno, Nelly, hvala za čestitke tudi vama!  :-*  :-*

Marjana, čestitke!  ;D  Se pa najavljam na vsaj en obisk.  ;D

Kast, pridem, pridem! Letos si pa ne bom privoščila zamuditi specialke (tako kot lani  :-\ ).

Lp

Kast

• *
« Odgovori #2289 : 12 Januar 2007, 14:22:28 »

Kast, pridem, pridem! Letos si pa ne bom privoščila zamuditi specialke (tako kot lani  :-\ ).

Lp
Pocukaj me za rokav, ker jaz ne vem če te bom poznala, bom imela 3,5 letnega mulca s sabo.

Sem našla en oglas na bolhi, kjer se prodajajo šampionski mladiči z rodovnikom, sem res presenečena, da so že vsi osvojili ta naslovi stari en mesec  :D

Kast

• *
« Odgovori #2290 : 12 Januar 2007, 14:24:17 »
Leonora, daj ti reči Bibi, da naj malo nafutra Zojo in ne obratno ;)
lušna slikca, meni so itak z otroci najlepše

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2291 : 12 Januar 2007, 14:25:29 »
Velja! Saj mogoče se me boš še spomnila od lani. Čisto na začetku, ko ste rihtali Ambro, sem bila še prisotna, hehe.

Lp

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2292 : 12 Januar 2007, 14:28:04 »
Dober štos - šampionski mladički z rodovnikom, he, he.....Kast, ti pa res vse najdeš!!!

Boga Zoya, saj sem vedela, Leonora, da samo Bibo futraš, na otroke si pa čist pozabila!!! Luštna slikica, ni kaj, sem takoj vedela, da bomo vsi profitirali z nakupom vašega fotoaparata!!!
Sem vesela, da nas bo toliko jutri tam. Zdaj me samo skrbi, kako bom prepoznala Newfko, Katko itd.; no, pa saj po moje se bomo kar nagnetli tam okrog njufi ringa...Si bomo morali omislit drugič kakšne broške z svojimi nicki...he, he....

Se vidimo jutri!
Lp,
Gabi

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2293 : 12 Januar 2007, 14:42:30 »
Po mojem se ne bomo zgrešili, bomo vsi tam pri njufih.  ;D

Glede priponk z nicki pa ni slaba ideja. Morda bi jih pa za kdaj drugič lahko naredila jaz - v obliki njufkov.  :o  ;)

Lp

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2294 : 12 Januar 2007, 14:43:46 »
Aja, a mogoče kdo ve, kdaj so na cacibu na vrsti njufi in pa kdaj se začne BIS?

Lp

leonora

• *
« Odgovori #2295 : 12 Januar 2007, 14:53:29 »
Jaz predlagam,da se vsi dobimo pri Bibi.Bo ona najbolj srečna  :o .
No mi smo se skopali,zdaj se pa brišemo[img][http://www.moj-album.com/slike/162180/lANKm7fr7_PcHsa6.v.jpg/img]

leonora

• *
« Odgovori #2296 : 12 Januar 2007, 14:56:36 »
Nekaj sem naredila narobe  :( .Še enkrat

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2297 : 12 Januar 2007, 14:57:13 »
Oo, lej to frizurco!  :o  ;D

Lp

Kast

• *
« Odgovori #2298 : 12 Januar 2007, 14:58:38 »
Joooj kaj mi to delaš no.....boga Biba  :D

leonora

• *
« Odgovori #2299 : 12 Januar 2007, 15:15:32 »
Ja saj je res užaljena,ampak zato,ker je morala iz banje,ona bi šeeeeeee  :o
Frizura se pa imenuje Bibetka afro look  :o

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2300 : 12 Januar 2007, 16:12:13 »
Ja super šampionski sevede  >:D tako kot je bil Neon in tako kot so vsi psi naše priljubljene vzrediteljice z zobmi ali brez  >:D  :o (manjka en smajli ki se davi ;))

Ponavadi so psi v stem vrstnem redu kot so na sodniški listi. Meni ne odpre ampak načeloma bi moralo to pisat tule:
http://kinoloska-zveza.si/razstave/?y=2007 (http://kinoloska-zveza.si/razstave/?y=2007)

Bia je pa carica  :P :-* :-* komaj čakam da jo spet vidim in prežulim.  >:D Pa seveda friziranje (ki se ga gotovo veseli) ji ne uide  >:D ;)

katka

• Gost
« Odgovori #2301 : 13 Januar 2007, 10:04:25 »
No mi najverjetneje pridemo  ;D  ;D komaj čakam, da vidim vse te njufe in vas.Ne vem pa še kako vas bom sploh spoznala,ker se mi niti sanja ne kako zgledate(lastniki  :-\ ) da ne bom tam po celem razstavišču letala in spraševala če je to kdo od vas heh tko ,da bi prosila, če lahko usaj približno lokacijo povedali,kje vas bo največ,da vem kam sploh it.Res upam, da pridemo sicer se pa teh informaciji(v zvezi s tem kje vas bo večina) , ne branim!

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #2302 : 13 Januar 2007, 11:23:05 »
Midva z Jankom sva ostala doma. Vsem razstavljalcev želiva odlične rezultate, poleg tega pa vsem tako lastnikom kot kužkom obilo zabave, in čim manj stresa.

se priporočama za slikice.

Lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #2303 : 13 Januar 2007, 17:00:19 »
Ou ja,želim vam čimboljše uspehe...

Jaz ravno ugotavljam,da ko se,če se ponoči sprehaja okoli s psom,da je isto kot če bi bila brez.Imam namreč neznosen strah hoditi ponoči okoli---pa ne zaradi teme ampak ljudi,ki se pojavljajo tu okoli :(.In včeraj sva jo z Ronom mahnila ob 8h zvečer v Šmartno...jao.Pa če bi kdo slučajno kaj hotel bi on mahal z repkom pa se silil božati...ob takih trenutkih bi imlea pa najraje enega rottija,šolenega za obrambo :-[.
Kako bi pa vaši njufki reagirali v bližini tujih ljudi?Naš je čisto preveč zaupljiv...

Tako kot šnufi se tudi jaz priporočam za slikce :-*

katka

• Gost
« Odgovori #2304 : 13 Januar 2007, 22:21:21 »
No jest sm pa  malo žalostna, ker nismo šli na razstavo,upam,da bodo rezultati čim boljši in nujno morate nalimati slikce  ;D  :o  :P Sicer se pa ima zdajle full fajn.

Kast

• *
« Odgovori #2305 : 14 Januar 2007, 14:58:31 »
Slik specialke je malo, slaba svetloba ..... nekaj jih najdete tu http://soca.moj-album.com/album/6399565/
Bibi se slabo pisalo, glejte koliko rok jo crklja

Biba in Twisty

Biba

v ringu Oton in Neyka

Veseli me, da sem srečala vse njufkomane :), še posebej Elfa in pa Marjanino malo sladko Dolce ter Otonovo lepotičko prav tako  Dolce  :-* 

Čestitke Otonu in njegovi psarni!

LP

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
« Odgovori #2306 : 14 Januar 2007, 17:44:23 »
Ojla!

Jaz sem bila včeraj na pasji razstavi in sem opazovala tudi novofundlandce in me zanima, zakaj jih je veliko (za moj okus) zelo čudno postriženih po glavi, tako da pride glava zelo okrogla, čudne oblike, kot da nimajo ušesk mi izgleda - meni osebno so tisti, ki zgledajo bolj naravno bolj všeč...
A to more biti tako, ali to nekateri delajo po svojem okusu?

Upam, da nisem koga s tem vprašanjem užalila, saj so mi bili vsi izredno lepi, samo malo so me te postrižene glavce zmotile, drugače so pa zelo luškani... ;)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
    • bebhinn.hostignition.com
« Odgovori #2307 : 14 Januar 2007, 17:48:26 »
zdravo!

mene pa samo zanima kakšno mnenje imate o razstavi(specialki) ker pri nas( borderjih) se pritožujejo....da je bil sodnik grozen,da sploh ni ocenjeval zunanjosti.... pa čeprav me ni bilo tam me zanima  :-[

Kast

• *
« Odgovori #2308 : 14 Januar 2007, 18:03:29 »
Ojla!

Jaz sem bila včeraj na pasji razstavi in sem opazovala tudi novofundlandce in me zanima, zakaj jih je veliko (za moj okus) zelo čudno postriženih po glavi, tako da pride glava zelo okrogla, čudne oblike, kot da nimajo ušesk mi izgleda - meni osebno so tisti, ki zgledajo bolj naravno bolj všeč...
A to more biti tako, ali to nekateri delajo po svojem okusu?

Upam, da nisem koga s tem vprašanjem užalila, saj so mi bili vsi izredno lepi, samo malo so me te postrižene glavce zmotile, drugače so pa zelo luškani... ;)
He, he Taj taka je moda, nihče nikomur  ne brani, da pride v ring s nepostriženimi uhlji, vprašanje je le, ali bi bil nepostrižen pes všeč sodniku. Prvič ko sem šla pogledat na razstavo, sem imela isto mnenje kot ti in noben njuf mi ni bil podoben moji Soči, dokler je nismo prvič postrigli, od takrat sem se navadila in so mi njufi precej bolj všeč, če so postriženi, saj se s tem tudi bolj poudari glavco in pride lepše do izraza.

BTW lahko bi tudi koga od forumašev malo pocukala za rokav, nas je bilo tam vse polno ;)

zdravo!

mene pa samo zanima kakšno mnenje imate o razstavi(specialki) ker pri nas( borderjih) se pritožujejo....da je bil sodnik grozen,da sploh ni ocenjeval zunanjosti.... pa čeprav me ni bilo tam me zanima  :-[

Meni se zdi, da je bil sodnik ok, le da je zmagal pes, ki je sicer pravi lepotec, a sama sem navijala bolj za naše ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
« Odgovori #2309 : 14 Januar 2007, 18:10:12 »

BTW lahko bi tudi koga od forumašev malo pocukala za rokav, nas je bilo tam vse polno ;)

Joj, Kast jaz in moj fant sva bila tako navdušena nad vsemi kužki, da sva samo pse bulila in letala od berncev do nemških dog (fant ima črno dogico) in spet malo naokoli  :-[- pa še ne vem kako bi se spoznali kdo je kdo... :)
Naslednjič bi morali vsi pesjanarji imeti kakšne nalepke na sebi, na katerih bi pisalo pesjanar, da bi se lahko takoj spoznali med seboj in malo podebatirali 8)... pa drugič ;)

Drugače ima pa od fantovega brata žena tudi novofundladko in sicer črno-belo po imenu Atena in je res zelo lepa - bom eno slikico nalimala malo kasneje... ;)

Lp,
Tina