Pozdrav!
Naj se najprej zahvalim za vse pohvale in čestitke, si bom drznila še v imenu Otona, ker vem, da ne sodeluje na forumu, mu bom pa prenesla vse čestitke in pohvale.
Čudovito vas je bilo spoznat in poklepetat, ideja glede picknika se mi zdi čudovita, tako, da jaz sem takoj za akcijo, vendar bi jaz to razširila na širši krog oz. na vse njufiče, upam, da bomo o tem še govorili in seveda tudi njihove simpatizerje.
Elf, hvala za čudovite slikice, bi vas kar vzela za osebnega fotografa, hvala tudi za prijeten klepet, imava res veliko skupnih pogledov.
Glede Otonovih psičk je tako, da sta bili udeleženi na razstavi dve mladički od Dive, Luna v razredu mladih in Dolče v vmesnem razredu in obe sta zmagali vsaka v svojem razredu, nisem toliko sledila ali je Luna zmagala tudi med mladimi, pravite, da ja, vem pa da je bila Dolče najlepša psička klubske razstave, vsekakor zasluženo, no če bi bila jaz sodnik, bi ji definitivno dala BOB, ker je bila zame najlepši novofundlandec razstave, res je prečudovita psička.
Čestitke vsem za dosežke, vsaka odlična ocena, je pri taki konkurenci, že zelo velik dosežek, čeprav moram povedat, da sem bila jaz kar malo razočarana nad odločitvami sodnikov, govorim za vmesni razred v dopoldanskem času in v končni fazi tudi v popoldanskem, toliko sem bila sedaj že po razstavah, da vem kako mora zgledat njufi, vsekakor ne tako, kot so zgledale psičke v konkurenci z našo Dolče, razen Otonove, ki je kot sem že povedala razred zase in zares čudovita. No naj povem, da smo v nedeljo v isti konkurenci dobili rezervo CAC, kar je seveda bolje kot nič, pa še vedno mislim, da si je zaslužila več, no res smo malo razvajeni zaradi Erosovih dosežkov, pa vendar. No ja mi se ne damo, gremo definitivno v Celje, če le ne pride kaj vmes.
Še moj prispevek, naša lepotička.

lp, Marjana