Pozdrav!
Res čudovite slikice, prav super je pogledati stran in videti vse te veličastne živali.
Me veseli, da ste vsi tako zagreti za piknik, pred nekaj leti, ko smo organizirali piknik, temu ni bilo tako, jaz ki sem bila najbolj zagreta takrat, sem zgubila vso voljo do ponovne organizacije le tega. Ideja, da bi prej pobrali denar se mi zdi čudovita, ker se je takrat izkazalo, da kljub kar dobremu šetevilu prijav, pol od tega ni bilo udeleženih, mi pa smo pripravili hrane za vse prijavljene, tako da smo potem mi Oton, jaz in g. Burjak morali prispevati kar precej denarja, da smo poplačali vse stroške. Res bi bilo čudovito, da pripravimo eno tako hudo srečanje naših črnuščkov, jaz sem takoj za, z veseljem pomagam pri organizaciji, če ste vsi za gorenjsko, lahko priskrbim prostor, poznam tudi enega mesarja, ki organizira take pripreditve, se pravi pripravi tako hrano, pijačo in klopi, vi samo povejte, če ste zares za in če bi karkoli omenjenega prišlo prav, pa grem takoj v akcijo, seveda bi bilo potrebno določiti datum kdaj naj bi se to dogajalo in potencialne kandidate glede udeležbe in pomoči.
Ko že omenjate prehrano naj povem, da jaz hranim svoje z Nutra gold holistic formulo in se mi resnično zelo obrestuje, dlaka je fantastična, blato tudi, je pa res, da je to čisto posebna hrana in kuža potrebuje malo več časa, da se navadi na to vrsto hrane, saj je precej drugačna od že znanih hran na našem tržišču, poudarim naj še to, da kdor ima težave z vezmi in sklepi je po mojih izkušnjah daleč najboljša hrana adult large breed le te firme, preizkušeno na naši starejši psički, ki je imela potrgane vezi, po tej hrani je dosti lažje hodila, skoraj ni bilo opaziti, da ima kakršne koli težave, ta hrana vsebuje daleč največ hondroitina in glukozamina, ki pa je tako rekoč mazivo za vezi in sklepe. Naj povem še to, da so v Ameriki daleč najbolj prodajane prav holistične formule, to je definitivno najnovejši način hranjenja kužov. Holistika ima res veliko prednosti pred drugimi vrstami hran, npr. piščanci, purani naj bi bili proste reje, nikoli zamrznjeni, se pravi sveže meso, holistika vsebuje tudi veliko zelenjave, polnozrnate zadeve, konzervirana pa je izključno z brusnicami, se pravi naravni konzervansi, še ful bi lahko naštevala prednosti, ena gospa fino imenuje to hrano in sicer ji pravi hrana z rodovnikom

. Najnovejše ugotovitve veterinarjev so baje tudi, da ni fino, če kuža celo življenje uživa iste vrste beljakovine, da je le fino vsake toliko časa preiti recimo iz perutninske osnove na ovčko, ribo, naj povem še, da na njufije zelo blagodejno vpliva prav riba in še obožujejo jo.
O hudo, kdo bo zdaj to moje filozofiranje bral.

lp, Marjana